QUOTE(Noa @ 2015 03 26, 19:43)
Ale moooč, kaip tu čia gražiai dėlioji! Fotožopa?
Nuskalbtos pižamos gal tinka softams ir laitams?
Tik jie gal jų nenori
kažkas panašaus...
Kad nelabai... va kad ir tas softines kur dėliojau intensyvesnės už light'ų, nekalbant apie vasarų softines. O va tokių grynai bliednų nuskalbtų nematau nei vienose paletėse, na ten viena kita spalvelė įmesta, kur puse kojos ne ten - ir atrodai kaip ... kiekvienas tipas savaip šūdinai
QUOTE(prek @ 2015 03 26, 22:55)
Informacija Bytte - viena iš šiandienos ponių įtariu Jūsų spalvinio tipo. Plaukai turi šilumos, akys teal, ganėtinai šiltos, oda rausva ir šviesoka. Iš hue tiko raudona, auksinės/rudos blogai, antrą vietą dalijosi žiemos ir rudens hue (kas man asmeniškai buvo smarkiai netikėta, maniau, kad taip nebūna). Sakyčiau visiškai neutralus tipas, nelabai eina atskirt, ar geriau polinkis į šaltą, ar į šiltą.
Mano akys iš pažiūrėjimo neatrodo šiltos, ypač jaunystėj, odos rausvumas irgi toks sąlyginis - kai neįdegus, tai ir rausva, raustu pastoviai nuo šalčio, karščio ir t.t. o įdegis rausvumo neturi nei per kapeiką, pati oda neįdegus irgi taip sau, į rausvo tono pudras nepretenduoju. Sunku pasakyt skudurėlius dėliojant kaip būtų, bet šiaip su raudona draugauju šiaip sau, skaisčiai raudona ne man
, o rudens hue kuri? bet kažkaip aš pati mąstau kad mažiausiai vasarų hue turėtų gadint... bet nepridėjęs nežinosi.