QUOTE(Dilukai @ 2015 03 25, 23:28)
na taip, bet jeigu jau mane padėjo prie šiltų, tai vistiek būsiu pavasaris.
Aš čia bandau susipaprastint sau gyvenimą ir į naujas lentynas susidėliot viską.
Pagal 12-lika tipų light yra pavasaris su vasaros įtaka, t.y. neutraliai šiltas+su pilka maišytos spalvos, bet gaivesnis nei SA. Ten yra plaukų atitinkančių true basfinį kontrastingumą. Kitos blondes iš light spring parapijos natūraliai toli iki pilnų blondžių, bet faktas lieka tas, kad joms tinka blondintis matyt labiausiai (na be light summer dar). O va dėl tų merginų/moterų su tamsiais plaukais nutipizavimo į lightus aš labai abejoju, nu negali taip būt light ir blondinė netinka būt... O Noa gal dabar irgi true pataptų, gi minėjo, kad nutamsėjo labai nuo tada, kai ją tipizavo. Bet kai kėliau true coraline paletę (neradau light) sakė vos ne toč toč.
Tai jai jau imt paletę, tai true gali nešiot tamsesnius rūbus, nei light (čia bfas), na ir spalvos būna intensyvesnės, o va šiltumas/šaltumas teoriškai to paties pavadinimo turėtų išlikti tas pats. Bet sunku ką čia išmąstyti, kai nežinai kuo remiantis suskirstė į 32 (berots) pavasarinius tipus (faktas kad šaltų sezonų dvigubai mažiau, kelia įtarimų, kad visgi ne pagal tai suskirstyta).
Papildyta:
Inc jamsi paletę? Aš vat taip pagalvojau, vis vien gali būti, kad iš tų 12-likos palečių tau gali būt artimiausia DA, kur turi. Nes ji tokia labai artima BSp, o va tos pagrindinės savybės bright/clear pas tave nėra... šiluma neutrali... kontrastingumas yra... nu kur tave dėt? Arba sužibėsi kaip nušlifuotas deimantas apsirėdžius ultramarininiai su salotiniais dryželiais