Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

QUOTE(Dilukai @ 2015 03 25, 16:35)
nu ką nuvažiavau light summer, grįžau true coralline spring lotuliukas.gif  doh.gif
o tikra savim tai 99% buvau smile.gif


QUOTE(inc @ 2015 03 25, 16:47)
O mano diagnozė irgi gerulė biggrin.gif

Contrasting ultramarine SPRING   tongue.gif


Oba blink.gif bigsmile.gif swoon.gif

Papildyta:

Dilukai taip iseina Noa draugele? biggrin.gif

Nu bet del inc tai visai nesitikejau. blush2.gif biggrin.gif


Musu tipu sarasa reiks per nauja daryt. lotuliukas.gif
Papildyta:

O kaip su paletem planuojat daryt? smile.gif Ir siaip, kaip ispudziai, kaip patiko pats nustatymo procesas? ax.gif Kai deliojo skareles, akivaizdziai pacios matet kurios spalvos geriau? ax.gif

Papildyta:

True Coraline spring

user posted image


Contrasting ultramarine spring

user posted image
Papildyta:

Nors zinai, inc, vienas dalykas pas tave yra del kurio galima buvo itart pavasari - plonyte tarsi porcelianine oda, o pas rudenius ji turi buti tokia grubesnio tipo, tarsi vizualiai storesne, atspari mechaniniam poveikiui lotuliukas.gif tai va ta as visad pastebejau bruoza, bet niekad per daug nesigilinau, blush2.gif nors apie tai buvo rasoma.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hiver: 25 kovo 2015 - 17:19
šiaip labai maloni mergina/moteris man pasirodė, ir kalbasi ir aiškina ir rodo ir dar kart ir darkart. Tiek, kad man kalbos barjeras kiek kliudė.
Man ant savęs nelabai matės, vis per kelis kartus dėjo ir dėjo skaras su tokiom ryžai geltonai rudom. O aš žiūriu į tas spalvas ir galvoju kokios jos man baisios, o kitom iš šalies aišku viskas matėsi. lotuliukas.gif Man dar išvis reikia apvyniot galvą aplink faktą, kol kas nieko aš nesuprantu. Man tik viena aišku kas ir seniau buvo aišku, kad tamsios spalvos man blogai, bet kad turiu nešiot persiką, salotinę, lašišinę, šiltas visokias papūgas nu man neaišku dar lotuliukas.gif
Iš rūbų tai bendru nutarimu galiu tik vieną nešiot va tokią suknelę http://www.theensemb...loral-dress.jpg
kaip Noa dejuosiu koks sveiko proto ir savigarbos žmogus eis į darbą su tokia doh.gif

Bet kas būtų šito tipo atitikmuo paprastesnėj sistemoj - true spring? blink.gif

Dėl paletės dar nežinau, nebent kokia proga pasidovanot, nu man tai daug pinigų už tuos popierėlius. Koordinates užsirašiau ir nusifotkinau tai nedega, jei kils noras turėsiu.
Atsakyti
QUOTE(Dilukai @ 2015 03 25, 17:38)

Bet kas būtų šito tipo atitikmuo paprastesnėj sistemoj - true spring? blink.gif


Nemanau, greiciau light spring. smile.gif Juk Noa irgi light pas mus.
Tas "true" tik kontrastingumo lygmeni BFAS reiskia. Kad ne visai visai tokia jau baltapuke, o link vidurelio. biggrin.gif
Atsakyti
Mano kontrastas sakė vidutinis
Atsakyti
QUOTE(Dilukai @ 2015 03 25, 17:38)

Dėl paletės dar nežinau,


O kiek kainuoja palete? 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Dilukai @ 2015 03 25, 17:45)
Mano kontrastas sakė vidutinis

As kai nusistatinejau man irgi taip sake, drinks_cheers.gif esu true. Bet as ne blondine. Plaukai atitinka 6 dazu numeri. Matyt tas spektras gana platus? g.gif
Atsakyti
kiek ten gavosi 120eu, nemeluoju?

Dėl kontrasto tai, gali būt visai tamsi ir mažo kontrasto.

Pas mane oda iš šviesių grupės, akys ir plaukai iš vidutinių tamsumų grupės, teisingai atrodo atsimenu


kaip tik vakar buvau atidarius blog'ą kur surašyta kokį tipą atitiktų bfas ir 12 sezonų sistema ir neužsaugojau doh.gif

man kaip įdomu, pavasarių yra apie 30, vasarų apie 15 ar ne, kažkokia neteisybė
Atsakyti
QUOTE(*Kamelija* @ 2015 03 25, 14:25)
Mane tai dar glumina tos spalvos.... oranžinė, geltona, nu tragiškai jos ant manęs atrodo, su tokia bliedna oranžine tai manęs iš viso nėra, išnykstu doh.gif , kažkaip dar negaliu patikėt, kad tikrai man tos spalvos iš paletės tiks idealiai  g.gif  kita vertus galima paletę nusipirkt, kad drabužių nereiktų pirkt, nes vis tiek nerasi tokių kokių reikia  lotuliukas.gif

Kodėl manot, kad ant Jums tinkamos bazinės spalvos švelnus oranžinis ar geltonas blyksnis bus blogai? Jis derės ir prie bazės, ir prie Jūsų. Bent man mano paletė tikrai tinka.
Kaip tik vakar skaičiau labai protingą paletės naudojimo būdą (gaila nuorodos neišsisaugojau, ten buvo vienos stilistės mintys). Imam paletę, sunumeruojam lapelius, peržiūrim savo garderobą, pasižymim ką turim pagal numerius ir kokių daiktų pagal kokią spalvą/numerį trūksta. Tarkim turim mėlynas kelnes spalva sakykim 10, ir ketinam nusipirkt marškinukus 25 ar 30 spalvos, švarką 15 spalvos. Užsirašom - 10 kelnės + 25 arba 30 marškinėliai, 10 kelnės + 15 švarkas. Parduotuvėje aišku, ko ieškot. Gaunasi labai logiškas ir patogus garderobo pirkimas. Įtariu didesnėje šalyje iš viso turėtų būt paprasta. Pas mus tai pasirinkimas "imk kas yra".

Nors išiaip - kai pradėjau pirkt su palete, daiktai pagal paletę labai lengvai priauga prie esamų daiktų. Nuperki kažką, dar nežinai - prie ko. Tiesiog radau, patiko, pagal paletę tinka ir ant manęs normaliai atrodo. Paskui padėlioji - ogi prie to gerai atrodo ir prie šito visai tinka.

QUOTE(*Kamelija* @ 2015 03 25, 14:59)
prek, o kaip tu, randi kas tau tinka pagal paletę? pakeitei garderobą? sužibėjai su savo spalvom? bigsmile.gif

Ko gero kad taip smile.gif Ir pirkt lengviau - neimu nereikalingų, ir apsirengt lengviau - daiktai vienas prie kito patys "lipt" pradėjo. A, va dar kas gerai- dingsta abejonės "tinka - netinka". Anksčiau su ciklamenu buvo: "lyg ir tinka. Bet baugu - labai jau ryšku". Dabar kai matau, kaip "pakosmetikuoja" veidą, ir žinau kad tai garantuotai mano spalva, klausimų nebekyla.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo prek: 25 kovo 2015 - 18:17
pas mus su inc oda ir akys gavosi panašių spalvų ir tamsumų (be ne vienodos, ten begalės atspalvių), o tik jos plaukai žinoma tamsūs, dėl to jinai contrasting biggrin.gif
Papildyta:
LIGHT

Your skin, hair, and eye coloring is light overall. Your best color combinations balance light to mid-range colors. Your best single colors are light to medium.

TRUE

Your skin, hair, and eye coloring is medium. Your best color combinations are medium worn with dark. Your best single colors are also medium colors.

VIVID

Your skin, hair, and eye coloring is mid-value to dark. Your best color combinations are bright and dark colors worn together. Your best single colors are bright.

CONTRASTING

Your skin, hair, and eyes combine lights with darks. Your best color combinations are light and dark colors worn together with a bright accent. Your best single colors are dark or bright.

Papildyta:
ir nors mes su inc turim panašumų jos oda geriausiai į oranžinių skarų grupę geriausiai reagavo, o mano į tų baisių geltonų smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dilukai: 25 kovo 2015 - 18:00
QUOTE(Dilukai @ 2015 03 25, 17:35)
nu ką nuvažiavau light summer, grįžau true coralline spring lotuliukas.gif  doh.gif
o tikra savim tai 99% buvau smile.gif Netelpa galvoj man irgi tos persikinės ir morkinės. Kuo visai patenkinta tai ryžais rankinukais ir batais ir kareiviška chaki arba alyvuogių spalva bigsmile.gif

QUOTE(inc @ 2015 03 25, 17:47)
O mano diagnozė irgi gerulė biggrin.gif

Contrasting ultramarine SPRING  tongue.gif


Sveikinu abi smile.gif Inc, čia tai staigmena smile.gif Kaip jaučiatės? smile.gif
QUOTE(Hiver @ 2015 03 25, 18:48)
As kai nusistatinejau man irgi taip sake,  drinks_cheers.gif  esu true. Bet as ne blondine. Plaukai atitinka 6 dazu numeri. Matyt tas spektras gana platus? g.gif

Jei imti grupes 1-3 šviesios spalvos, 4-6 vidutinės, 7-9 tamsios, tai variantas 2-3-5 ar 2-5-6 kiek pamenu bus vidutinis kontrastas. Kuo plačiau apimamos spalvos, tuo kontrastas didesnis. Tarkim 1 oda 8 akys ir 9 plaukai bus super kontrastinga.

QUOTE(Dilukai @ 2015 03 25, 18:53)
kiek ten gavosi 120eu, nemeluoju?

Panašiai, priklausomai nuo kurso svyravimo. Nes gamintojui moka tai USD.
QUOTE(Dilukai @ 2015 03 25, 18:53)
man kaip įdomu, pavasarių yra apie 30, vasarų apie 15 ar ne, kažkokia neteisybė


Ir ko Jums skųstis? smile.gif Va man prasčiau, žiemų irgi tik apie 15 tipų, kur originalumas?? lotuliukas.gif


Atsakyti
į mane galima tu rolleyes.gif

ką dar sakė, kad vasaros yra šaltesnės negu žiemos, žiemos labiau neutralios. Arba šitą tai žinot, kad žiemai tai nebūtinai tinka juoda.


Jausmas savotiškas, sakau reikia perversti viską galvoje dar. Va eisiu atsidarysiu kokią el parduotuvę ir žiūrėsiu ką galiu rengtis. Nes jau automatu atfiltruodavau.
Atsakyti
Eina sau, man biski dabar gaila kad as nenusistaciau.... verysad.gif Gal butu paaiskeje kad ana konsultante klydo (palu tai juk ji nedeliojo, todel pradedu manyt kad gal is akies sumete jog esu vasara, o paskui su testeriais isrinko - kuri is ju, juk taip laisvai galejo but ar ne?) ir gal esu koks pvz. ruduo ar ziema? rolleyes.gif biggrin.gif Nu bet jeigu butu iskreipti rezultatai del idegio ir dazytu plauku, irgi nieko gero ar ne? unsure.gif
Papildyta:


Vis ziuriu i inc palete ir galvoju, ar ji labiau clear spring ar warm spring? ax.gif

Atsakyti
ji dėliojo ilgai palas, po ne vieną kartą lygindama ir kontrastą žiūrėjo ir tas koordinates ilgai atrinkinėjo. Labai gera šviesa pas ją viešbutyje buvo, aukštai, bet didžiulis langas, bet šiandien apsiniaukę ir nespigina, bet labai šviesu ten buvo - pats tas.
Bet sakė būna toks variantas, kad pagal palas ir pagal koordinates nesutampa tipas, tada kažkaip derina biggrin.gif
Atsakyti