QUOTE(*Kamelija* @ 2015 03 25, 11:43)
į mane galima kreiptis tu, man širdyje dar ne ruduo
man nustatė true spectral spring, pravalas tame, kad neturiu beveik nei vieno tinkamo drabužio nes man netinka nei šiltos spalvos, nei šaltos, jos turi būti neutralios, o neutralių spalvų parduotuvėj aš "nematau", man arba šilta arba šalta
Pas Katią true spring sport paletė buvo labai panaši irgi su pirmom trim gelsvom-biežinėm spalvom, tai gal čia viskas gerai, nemaišyta, pirmos trys spalvos - oda, ketvirta - plaukai, o penkta- akys. Kažkas panašaus ir yra. Kažkaip labai gaila pinigų tai paletei
man nustatė true spectral spring, pravalas tame, kad neturiu beveik nei vieno tinkamo drabužio nes man netinka nei šiltos spalvos, nei šaltos, jos turi būti neutralios, o neutralių spalvų parduotuvėj aš "nematau", man arba šilta arba šalta
Pas Katią true spring sport paletė buvo labai panaši irgi su pirmom trim gelsvom-biežinėm spalvom, tai gal čia viskas gerai, nemaišyta, pirmos trys spalvos - oda, ketvirta - plaukai, o penkta- akys. Kažkas panašaus ir yra. Kažkaip labai gaila pinigų tai paletei
Dėl paletės - čia jau pačiai spręst Aš tai tyliai tyliai sėdėdama kamputy prisipažinsiu, kad ir dabar ne visad pataikau atpažint savo intensyvumo spalvas. Su šaltumu-šiltumu problemų neturiu, o va intensyvumas kartais ima ir paveda. Dar kartais sugriešiju dėl švarumo - pvz maniau, kad spalva pilka link mėlyno, pridėjus paletę - mėlyna ji bjaurybė su pilkumu Greičiau vasarinė, nei žieminė.
Paletė padeda atsilaikyt prieš "mirtinai noriu" - jei uždedu paletę ir matau, kad ne mano - vadinasi vis vien nenešiosiu, neprilips. Nesvarbu kaip daiktas bepatiktų. Tad mano požiūriu paletę imt vertėtų - ypač kai spalvos tokios kaip pačios - neutralios, jas atskirt tikrai sudėtinga. Gaunasi mažiau pirkinių, kurie paskui dulka spintoje. Asmeniškai aš skaičiavau taip - paletė brangi, bet daiktai, kuriuos pirksiu, tikrai ne ką pigesni. Čia žiūrint kurioje vietoje taupyt ir kiek gausis sutaupyt.
Dėl paletės foto - šventa tiesa, priblūdijau. Pasiėmiau ir savo pažiūrėjau. 3-5 lapeliai koordinatės. 1-2 balta.