QUOTE(prek @ 2015 02 20, 16:18)
Jūs minėjot, kad Jums labiau tinka tamsios spalvos. Aš Jūsų vietoj turbūt pasidairyčiau po žieminį tipą - juk DW yra pakankamai šilta. Pavasariui tai siūlo šviesias spalvas. O Jūsų šiluma nėra akivaizdi, ir kaip suprantu švarumo parametras kur kas svarbesnis?
O dėl tos vasarėlės - mane nustebino, kad vasara gali būt su tiek šiltais plaukais. Oda ir akys mano požiūriu gana neutralios (Jūsų akys man atrodo šiltesnės, dėl odos - nežinau, bijau kad foto prastai perduoda tikrąją Jūsų odos spalvą)
Dėl renacuaja - dauguma foto labai prastai perduoda spalvą ir smarkiai apšviestos... Bet pagal bendrą vaizdą - ji mano požiūriu kur kas šaltesnė, nei Jūs. Oda - panaši.
Bet panašumas visgi nedaug reiškia... Štai peržiūrėjau savo odos koordinatės turėtojus BFAS - 278A - yra ir žiema, ir pavasaris, ir krūva vasarų, ir netgi ruduo
Oda ta pati, o paletės visai skirtingos...
Bet žiemoms, ypač DW, juoda tinka, o man visai netinka, nekalbu apie juoda/balta blokus, pavirstu į išblukusį plėmą - nei spalvos, nei kontrasto. Jaunystėj kadangi labiau žavėjausi juodaplaukėm, nei šviesiaplaukėm - tamsinau plaukus, dėja maks dark braun tempiau, ir tai ilgai dažant jie nujuodėjo, tai nelabai kaip buvo, teko nusikirpt.
Aš minėjau kad man labiau patinka tamsios spalvos
, iš esmės man nežinau kas konkrečiai tinka. Va šiuo metu galim sakyt pagal Zylą nešioju venu spalvos paltuką, tai jis sakyčiau šviesus... nežinau, man toks visai vasarinis vaizdelis
. Iš kitos pusės kiek jis šaltas? Va tą dulkėta deriniuose su biežine, kuri irgi man tinka (taip ir nenusprendžiau kaip ją vadint):
Va ši gama mano, bent jau man taip atrodo
... tamsios tik subtilios spalvos subtiliai taip... tikrai sunkios tamsios spalvos man nelabai.