QUOTE(bytte @ 2015 03 24, 10:35)
O čia lyginant su bendros žiemos paletės žalia...
pačioj paletėj nematau aš tokios kaip sijonas, bet winter home base hunter green?
Bazinė labai panaši. Kitą žalią įkėliau iš bendros paletės. Kai atskirai žiūrėt į spalvas - bazinės nuo sijono neina atskirt, prilipdžius šalimais - kiek skiriasi. Bet aš pastebėjau, kad visiško atitikimo praktiškai nebūna. (šį kartą spalvų netampiau, paveikslėlis gavosi labai mažas)
Man tas BSp burbuliukas toks lašeli pabalintas, na IMHO taip ir turėtų būt, bet vat švarkelis vis vien atrodo toks intensyvesnis.
Spėju, kad gali būt ir dėl daiktų dydžio, ir gal dar "patampymai" suveikia? Dėl ko tokios mintys kyla - kai iškirpau rudą iš bliuzelės, aš ją matau kiek kitokią, nei pačioje bliuzelėje Ar tai juodos, esančios bliuzelėje, įtaka?
Šiaip BSpr burbulas visai arti švarkelio spalvos, panašiai kaip sijonas su žiemos spalvomis - kiek skiriasi,bet neženkliai. Ir realiai, nors ir švarkelis kiek intensyvesnės žalios, bet BSpr burbulas artimiausias pagal spalvą.
Šiaip tai BSp šiltumas toks jau... nematomas, kartais tikrai kai kurios DW ar BW spalvos atrodo šiltesnės.
kaip nebūtų keista, man irgi taip gaunasi
Papildyta:
QUOTE(bytte @ 2015 03 24, 10:52)
va hunter green didelis kvadratas, o pavasario du maži... spalviškai lyg prie pavasario, bet visgi bliednesnės pavasarinės
Man rodo labai gilią žalią, su kur kas mažiau melsvo atspalvio - ten kur bazinė žalia.
Bet apatinės irgi neatitinka. Matyt kad derėtų palyginimui naudot to paties gamintojo paletę. Nes kai imam skirtingas, bala žino kas čia gaunasi. Mano TW irgi iš "svetimos" paletės paimta, toje pačioje paletėje analogo aš iš viso neradau.