QUOTE(prek @ 2015 03 22, 21:48)
Šiaip jaunam asmeniui spalvinis tipas turbūt neturi ypatingos reikšmės - jaunystė ir šviežumas daug ką "išveža". Nors... Mano mėginimai dažyt lūpas nude ar rudai visad buvo nesėkmingi. Aš konkrečiai pabaisėdavau, todėl iš viso buvau nusprendus, kad matyt man dažytis netinka Arba kad lūpos kažkokios ne tokios - kaip tik padažau, taip ir pabaisėju
Kitas klausimas - kiek žmogus tas spalvas mato. Kartais einančias gatve moteriškes tikrai norisi sustabdyt ir perrengt - tuo pačiu dar papasakojant, kokį košmarą jos pačios su savimi padaro. Išvada - nemato?
O tai, kad nešiojot - tai dar turbūt visai nebūtinai reiškia, kad tiko?
vakare kaip suprantu testavimas nerezultatyvus - saulė duoda raudoną spalvą... Ir kažin ar ji ryt tokiu laiku iš viso Lietuvoje bus - stovėjimo muitinėje deja niekas neanuliavo...
Iš darbo niekaip neištrūkt? ( o ką darot, kai sergat? Oi, vedu iš kelio... ) Ar Jums važiuot toli?
Kitas klausimas - kiek žmogus tas spalvas mato. Kartais einančias gatve moteriškes tikrai norisi sustabdyt ir perrengt - tuo pačiu dar papasakojant, kokį košmarą jos pačios su savimi padaro. Išvada - nemato?
O tai, kad nešiojot - tai dar turbūt visai nebūtinai reiškia, kad tiko?
vakare kaip suprantu testavimas nerezultatyvus - saulė duoda raudoną spalvą... Ir kažin ar ji ryt tokiu laiku iš viso Lietuvoje bus - stovėjimo muitinėje deja niekas neanuliavo...
Iš darbo niekaip neištrūkt? ( o ką darot, kai sergat? Oi, vedu iš kelio... ) Ar Jums važiuot toli?
Būtent - tiko. Ir visų rūšių mėlynos labai tiko, o žalios praktiškai netiko - turėjau žalią suknelę, ir ne kažką. Dabar jau nebežinau, lyg ir žalios geriau už mėlynas tinka (išskyrus visas tas aqua, teal, robin egg). Bet ir vėliavinės raudonos jaunystėj tiko, buvau atkreipusi dėmesį, kad akys "sužiba" - tokios pat tinka ir dabar, tai nepasikeitę. Oranžinės tada buvo blogai - dabar neblogai, su su fuksijomis priešingai. Dėl to linkstu pritarti versijai, kad visgi migruojam su amžiumi per tipus - ne per sezonus, bet sezono viduje tai tikrai. Nebent sakysim, kad "padėvėti" LS/BS sušiltėja, patamsėja ir tampa artimesni WS, tačiau vis tiek išlieka kuo buvo. Aš bet kuriuo atveju blaškausi tarp WS ir kažkurio iš tų kitų dviejų šaltesnių, nes ten irgi yra man tinkamų spalvų, o juolab anksčiau buvo.
Kai sergu - dirbu iš namų
Mažai turiu spalvotų fotkių iš tų laikų, kai buvo natūralios spalvos, po to ėmiau plaukus juodai dažyti. O lig tol buvo tiesiog blondiniški, jokio ten ypatingo šiltumo, jokio ryžo atspalvio, iš ko galėtum vertinti kaip kraštutinio šiltumo tipą. Šitoje foto akys apvestos ir lūpos su lūpdažiu, o plaukai, oda - kokie buvo. Oda matosi, kad rožinė lenda, ir ne kokia geltona ar oranžinė, o visai neypatingai šilta. Kad pavasaris - aišku, bet visai neaišku, ar WS.