QUOTE(Noa @ 2015 03 05, 10:08)
Plius ir tas baisus teisumo jausmas erzina - ta baltarusė tai kažkaip kitu tonu šneka, jeigu jai sakytum, kad vat man vis tik atrodo, kad anas geriau - atrodo, kad ji sakytų, ar tikrai, nu pažiūrim dar kartą, gal ir nieko, o pažiūrim tą - irgi gal nieko... O šita boba, man atrodo, sakytų - ką čia šneki, nieko tu nesupranti, pasakiau, kad šitaip turi būti, ir basta!
Mums taip ir buvo - draugė manė, kad ji vasara, ir pažiūrėjus ji tokia vėsoka, ir nutipinta į vasaras pas vieną konsultantę (ne BFAS) buvo, o čia bum - ir pavasaris Kai išsakė abejones, panelė labai gražiai sureagavo - patikrino dar kartą ir vasarą, ir pavasarį. Nagi pavasaris, savomis akimis mačiau
O Osinkoje kai skaičiau, man kitos konsultantės (kažkokios užsieninės) reakcija labai nepatiko. Maždaug "aš tau pasakiau, kokios spalvos tau geriausios, tai ko čia dabar marškinius plėšaisi ir dar man galvą suki". Bet tai jei kyla abejonės, gal derėtų paaiškinti, o ne tvirtinti?
QUOTE(Noa @ 2015 03 05, 09:10)
Aplamai net ir imant ne BFAS, o bendrą teoriją, ir tai labai daug visokių niekų internete, ir atsirink, kad gudrus. Va tas celebrites - kas prie ko nori, tas prie to skiria, o jau atrodo, jų tai foto pilna prie bet kokio apšvietimo, galima įsižiūrėt... Masė skirtingų nuomonių, nes visiems skirtingai atrodo
Kaip galima kažką priskirt konkrečiam tipui pagal foto, ir dar kai iš visų natūralių spalvų yra gal tik akys? (ir tos pačios nebūtinai, juk tam yra kontaktiniai lęšiai). Kad mes čia žaidžiam su foto - tai čia ir yra tik žaidimas, padedantis gilintis į spalvinius tipus ir susirasti sau tinkamas spalvas.