QUOTE(bytte @ 2015 03 05, 09:49)
O ta boba Klaipėdoje visokiuose dalyvauja makiažo/šukuosenų konkursuose ir dar laimi kartais... ir Europos lygiu. Užtatai ir kainos tokios zvierskos. Aš pastebėjau, kad dažnas kirpėjas/visažistas nu tik apsimeta kad supranta ką ir kaip spalviškai bei stilistiškai parinkt. Dažniausiai pritempinėja prie savo norimo įsivaizdavimo. Įsivaizduoju kad merginą sruogino, nes tada buvo madoje... o kad clear spring tipams sruoginimas iš principo netinka - tai čia neįdomu, svarbu mados tendencijos. Va praėjo tendencija - ir matosi kad negražu, bet kai sruogino buvo gražu, juolab spalviškai parinko. Aš pati ir buvau nusisruoginus... dabar kai žiūriu foto - netiko man, o vai vai kokia patenkinta buvau.
Ir išvis ten neaišku kas išties tame salone tave testuos, ibo dirba ji ne viena. Gal ji ir kirpėja šiaip sau, gal ji versliuką gerai sukt moka, ir meistrus pasirenka tinkamus. Bet aš pas ją neičiau, nu nepatinka man tokios moteros... žo padarys, pinigą nulups... ir dar pareikalaus kad labai džiaugtumeis, o jai ne užsitrauksi rūstybę... kaip tu - žemės dulkė - neįvertini toookio profo darbo.
Man ta boba irgi nepatinka
Pirmiausia ji yra negraži - tai ji lai būna iš gamtos negraži, bet kokio bb į kitą sezoną pačiai verstis, jei visiems aiškini, kad savo sezono spalvas nešioti reikia, tai nežinau.
Plius ir tas baisus teisumo jausmas erzina - ta baltarusė tai kažkaip kitu tonu šneka, jeigu jai sakytum, kad vat man vis tik atrodo, kad anas geriau - atrodo, kad ji sakytų, ar tikrai, nu pažiūrim dar kartą, gal ir nieko, o pažiūrim tą - irgi gal nieko... O šita boba, man atrodo, sakytų - ką čia šneki, nieko tu nesupranti, pasakiau, kad šitaip turi būti, ir basta!
O vat mada tai ir man atrodo, kad labai daug priduoda, kai Dilukai tada aiškiu tekstu parašė, tai kažkaip toks vaizdas, kad ant kaktos užsirašiau
Nes tikrai, tinka - netinka, gražu - negražu, labai priklauso nuo mados...