QUOTE(Dilukai @ 2015 03 04, 12:31)
Tai kokį tipą nustatė tam video?
Man gan gilų įspūdį paliko nustatinėtojos maikutė su angeliukais
Man gan gilų įspūdį paliko nustatinėtojos maikutė su angeliukais
Man jos maikučių skonis aplamai paliko įspūdį, pvz. ten bloge kažkokia baisiai jos norėta maikutė su Amerkės vėliava. Ar jiems Lukašenka aplamai tokias maikes leidžia?
QUOTE(prek @ 2015 03 04, 12:44)
Ten jokių galimybių fantazijoms. Yra testeriai hue - ir atitinkama lentelė, kaip tuos testerius - gautus rezultatus - reikia traktuoti. Toliau yra sezoninės paletės - kurios užtvirtina hue. Ir koordinačių lapeliai - va kam jie tiksliai, nežinau, spėju, kad individualumui.
O jei apytiksliai - trise gaunasi beveik ta pati suma, kaip kad mokėt Klaipėdoje už vieną
O jei apytiksliai - trise gaunasi beveik ta pati suma, kaip kad mokėt Klaipėdoje už vieną
Va, kad ten yra sistema, tai taip. Bet nublūdint žinai kur didelė galimybė - pačioj pradžioj, renkant tas spalvas Va, visas internetas dėl suknelės maikes drasko, mėlyna ar balta, o čia? Na oda dar kaip oda, pridėjai ir matai. Ir tai dar - o jei variantas tarpinis tarp šiltumo ir šaltumo? O jei įdegis nenusiplovęs? Nematuosi gi kokiam šiknos rave Pvz. pas mane kad ir metai jau praėjo nuo Kipro, bet maudymuko forma dar vos vos matosi
Arba akys. Jos gi dažnai būna ne vienspalvės, taigi popieruko nepridėsi, o vertint reikia bendrą vaizdą. Aš pamenu, kaip mano akių neišrinko - jos tarpinės, tarp vienos paletės spalvos ir kitos. Tai davė man pasirinkt. O jei būčiau kitą pasirinkus?
Arba plaukai. Nustatinėja pagal nuaugusias šaknis. Bet plaukas gi nėra vienodas, jei jis nedažytas. Va, paimk tą pačią Kryginą, ji plaukų nedažo - šaknys vienos, o bendras plaukų vaizdas visai kitas! Nekalbant apie tai, kad pora cm plaukų nekažką parodo, pvz. kokio auksinio atspalvio gali ir nesimatyt. O jei žmogus pražilęs? Arba papilkėjęs prieš žilimą?
Žodžiu, yra čia tų plonybių, yra...
Klaipėdoje tai eiti neverta išvis, o dar pinigus mokant??? Ten siaubinga tragiška boba
QUOTE(VP @ 2015 03 04, 13:10)
Tai žodžiu tą savo taip trokštamą deep autumn galiu pamiršti.... nu supratau...
Artimas tau tas deep autumn, užsimesi špakliaus, ir išveši tu jį, manau, ypač vakariniam variante. Jis tik kad potamsis, tai čia špaklius gerai pataiso. Galit kitą sykį ten ir nublūst, nieko nebus