QUOTE(akoya_lt @ 2015 03 03, 14:03)
Ir dar ką pastebėjau, čia su amžiumi ateina, gal kitos irgi tam pritars, nes mūsų temoje kažkaip visos jau per 30 m perkopusios (išskyrus man atrodo Hypnotic Poison, kurios nesimato jau kuris laikas), tai žodžiu, kad su amžiumi bent aš mažiau žiūriu, kas madinga, o daugiau renkuosi tai, kas man tikrai tinka ir nedarko per daug išvaizdos.
Man irgi "virš", nesivaikau mados aklai, bet mėgstu tai kas atrodo stiliovai, šiuolaikiškai, čiut čiut ekstravagantiškai. Ir negaliu pakęst modelių, kur tokie ant ribos su senstelėjimu, kas kad gal idealiai tinka. Nemoku gražiai išsireikšti, bet labai jaučiu jeigu daiktas jau yra "dated" ir žiū aš jo nebenešioju, užkišu, bet tikrai nebegu pirkti kokio peplum vos tik jam pasirodžius, ar madingiausios to sezono spalvos, ar ko nors kas atrodo paaugliškai. Nors va į kokius grubius batus žiūrėsiu žiūrėsiu ir nusipirksiu
Ir apie kiekius kalbant tai visą žiemą su vienais džinsais vaikštau, bet jau per asketiška čia, reikia daugiau kelnių, bet vargas surast tai ir neturiu