Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

Turiu nemažai kostiuminės tamsiai pilkos nestoros ir mėlynos taip pat kostiuminės, bet iš tos turbūt reiks be rankovių siūt, nes mažiau yra.
Noriu įsitaisyt pora ilgom rankovėm, kad nesukt ryte galvos ko derint lotuliukas.gif
Ilgis iki kelių arba čiut čiut žemiau
Darbui ofise, bet galiu ir kiek laisvesnio stiliaus, nes pareigos ir pastatas man leidžia biggrin.gif Reklamistė kultūros centre esu biggrin.gif
Bet dar gerai jei greit galėčiau priderinus kokių aksesuarų į renginį nulėkt, nes dažnai taip būna, kad dirbu dirbu ir sumąstau nulėkt pažiūrėt kokio spektaklio ar pan.
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2015 03 02, 18:26)
Jūs čia dėl tipų mūčijatės, o aš nenutariu kokį suknelei fasoną pasirinkt. Ryt žadu važiuot pas siuvėją. Noriu tokios, kad galėčiau lakstyt po koridorius nevaržomai ir dar reikalavimas, kad jausčiausi saugiai. Įdomu, o kas jums su tuo asocijuojasi smile.gif

Nevaržomai ir saugiai? Tai ta prasme, kad bijotų? Tada netiks suknelė, geriau siūkis kostiumėlį. Tokio modelio aš panašaus:

user posted image

Su juodu diržu jausies saugiausiai, bet suprantu, kad rudeniui netinka. Užtat gali imti rudą biggrin.gif Bent jau kyokushin jis irgi gana aukštai lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš seniau būčiau rinkusi kažkokią ale kojinę trikotažinę, na ten plius minus pakoreguota pagal figūrą. Labai patogu, plius aksesuarų pagalba labai viską keist galim. Dabar va nežinau... per stora IMHO tokiam variantui. Tiesa pasakius užtai ir nervuojuos su tuo Kibbe, bandau rast kas man tiktų, nes svorio iki norimų gabaritų tikrai nenumesiu, o jai ir numesčiau tai matyt atrodyčiau vis vien ne kažką ir nežinočiau ką vilktis... žo starast ne radast.
Papildyta:
QUOTE(Noa @ 2015 03 02, 20:15)
Nevaržomai ir saugiai? Tai ta prasme, kad bijotų? Tada netiks suknelė, geriau siūkis kostiumėlį.  Tokio modelio aš panašaus:


Nepatogus tas kimono irnesakyk.gif ir savijauta amžiais kaip su chalatu.
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2015 03 02, 20:21)
Nepatogus tas kimono irnesakyk.gif ir savijauta amžiais kaip su chalatu.

Nu kur jau nepatogus! Tu nelygink su treningu, lygink su suknele. Su kokia suknele tu padarytum taip:

user posted image

O ana neprašė, kad būtų graži biggrin.gif Tik kad saugi ir patogi biggrin.gif Ir aksesuarus gali keist, kitą diržą užsirišai tik biggrin.gif Jei vakarui - aukštesnį, bus saugiau bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 02 kovo 2015 - 19:33
he ogi su baleto:
user posted image
Atsakyti
Aha, baleto irgi labai patogi. Ir aksesuarai keičiami. Bet jau su ja saugiai nesijausi, dar užpuls kas, gi trumpa. O ir peršalt galima... biggrin.gif
Žo, inc, rinkis, tau grožis ar saugumas geriau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 02 kovo 2015 - 19:52
Vis žiūrėjau, kaip diskutuojat apie tuos figūros tipus, bet tylėjau, nes visiškai nieko nesupratau. Kas per romantikai, natūralai... Bet dabar, kai įdėti tie paveiksliukai, truputį aplankė nušvitimas. Aukšta, ištęsta, veidas ilgas, kakta aukšta, kojos ilgos, rakos ilgos, papų nėr, liemens nėr, lašiniai kaupiasi ant liemens, kai be lašinių - kaulėta, tai išeina dramatic? Man vienas neatitikimas - pečiai nėra platūs, o visiškai vidutiniški. Džinsų tinkami modeliai - ok, kliošai labai gražiai tikdavo. Bet ką reikėjo daryti, kai jie tapo ne madoj? Skinny - romantikams ir tiems mažiems špingaletams (nepamenu pavadinimo), o visi kiti su jais - kaip kaliausės? doh.gif O šiaip - ar šita teorija kaip nors siejasi su spalviniais tipais?

Į spalvų temą - va kokią suknelę nusipirkau. Negalėjau atsispirti, sužavėjo spalvos. Dabar jau pomidorų klius pomidorai2.gif Bet nuolat taikstydamasi prie savo spalvinio tipo jaučiuosi suvaržyta. Gal geriau pakalbėt apie tai, kaip skirtingiems tipams prisijaukint tas ar kitas spalvas? Tarkim, kaip pasidažyti WS prie tokios suknelės?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erszebeth: 02 kovo 2015 - 20:05
Erszebeth, o tu kokį švarkelį ryškų ir bus liuks smile.gif


Na o kas liečia kimono, tai jums į skūrą duot už tokius pasiūlymus tongue.gif lotuliukas.gif

Sugumą aš turėjau omenyje, tai, kad vyrai nematytų ko nereik, o moterys, kad neturėtų progos aptarinėt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2015 03 02, 20:11)
Erszebeth, o tu kokį švarkelį ryškų ir bus liuks  smile.gif



Ryškus prie jos nebus gražu - tik koks chaki, pilkas, tamsiai murzinai žalias, galbūt - kažkoks rudas. Čia kieno spalvos, SA greičiausiai? Svarstant teoriškai, reikėtų man dabar SA paletėje surasti spalvų, kurios yra ir WS paletėje. Jei rasčiau tokį švarkelį, jis harmoningai derėtų ir su suknele, ir su mano pačios spalvomis, ir bendras vaizdas turėtų būti harmoningas...
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2015 03 02, 21:11)
Sugumą aš turėjau omenyje, tai, kad vyrai nematytų ko nereik, o moterys, kad neturėtų progos aptarinėt  lotuliukas.gif

Tada hižabą siūkis biggrin.gif
Atsakyti
mėlynai tokią parinkau smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2015 03 02, 21:02)
*Vis žiūrėjau, kaip diskutuojat apie tuos figūros tipus, bet tylėjau, nes visiškai nieko nesupratau. Kas per romantikai,  natūralai... Bet dabar, kai įdėti tie paveiksliukai, truputį aplankė nušvitimas. Aukšta, ištęsta, veidas ilgas, kakta aukšta, kojos ilgos, rakos ilgos, papų nėr, liemens nėr, lašiniai kaupiasi ant liemens, kai be lašinių - kaulėta, tai išeina dramatic? Man vienas neatitikimas - pečiai nėra platūs, o visiškai vidutiniški. Džinsų tinkami modeliai - ok, kliošai labai gražiai tikdavo. Bet ką reikėjo daryti, kai jie tapo ne madoj? Skinny - romantikams ir tiems mažiems špingaletams (nepamenu pavadinimo), o visi kiti su jais - kaip kaliausės?  doh.gif O šiaip - ar šita teorija kaip nors siejasi su spalviniais tipais?

**Į spalvų temą - va kokią suknelę nusipirkau. Negalėjau atsispirti, sužavėjo spalvos. Dabar jau pomidorų klius  pomidorai2.gif Bet nuolat taikstydamasi prie savo spalvinio tipo jaučiuosi suvaržyta. Gal geriau pakalbėt apie tai, kaip skirtingiems tipams prisijaukint tas ar kitas spalvas? Tarkim, kaip pasidažyti WS prie tokios suknelės?


* Nesisieja. Taip, pirkti yra tik tai, kas madinga, ir visi kiti tipai, ir spalviniai, ir kibiniai, gali apsišikt aukštielninki. Dabar mada špingalietų - va geras pavadinimas - ir kenčiam visi!

**O ko jau ji ne tavo spalvų? Taigi pavasariai irgi turi neutralių spalvų, tiesa, nedaug, bet čia, man regis, tokia ir bus. Dažytis siūlau kaip įprastai, tik užsimest ryškų koralinį lūpdažį. Išvis prie tokios labai koralinė tinka, tik kad neprisidėsi tų koralų belekiek - su per daug koralų kiekvienas atrodys kaip durnius su durelėm. Lūpdažis!


QUOTE(inc @ 2015 03 02, 22:49)
mėlynai tokią parinkau  smile.gif

Vo vo vo, beveik kimono biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(inc @ 2015 03 02, 21:11)
Sugumą aš turėjau omenyje, tai, kad vyrai nematytų ko nereik, o moterys, kad neturėtų progos aptarinėt  lotuliukas.gif

Ak šitaip. Na tada radau, kaip Bytte sako, bet nežinau, kaip čia su patogumu. Užtat niekas nieko neįžiūrės, labiau maskuojančių suknelių išvis nebūna! Tavo modelyje tai ir kojos, ir plaukai, ir kaklas, ir iškirptė. Šitas saugumo prasme geresnis biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 02 kovo 2015 - 22:19