Įkraunama...
Įkraunama...

Levandos 4

QUOTE(sssmmm2002 @ 2015 04 09, 13:51)
Aš prieš dvi ar tris savaites taip padariau. Beveik visos išleido naujus lapelius ir nudengiau prieš porą dienų. Bet dabar stovi apvytusios, neperdžiūvo  schmoll.gif gal per anksti nudengiau  mastau.gif

As irgi bandyma padariau ka tik 4u.gif
Atsakyti
Nedygsta, pasėjau balandžio pab g.gif
Atsakyti
QUOTE(laurutexxxx @ 2015 04 13, 12:47)
Nedygsta, pasėjau balandžio pab g.gif

Dabar tik vidurys mirksiukas.gif

laukit kantriai, gal su kaprizais jos. Pasižiūrėkit ar drėgna mirksiukas.gif
Atsakyti
t. y. kovo pab pasėjau biggrin.gif nedygsta
Atsakyti
Parduodu antramecius levandu sodinukus. Kaina 1,45 euro uz vnt. Kasu is grunto.
Atsakyti
Parduodu levandas. Kelios iš jų jau yra dviejų metų. Gal tokių didelių yra apie 10 vnt. Kasant iš žemės būtų aiškus tikslus skaičius. Mažesnės yra praėjusių metų. Taip pat kasamos iš žemės.
Didelių levandų kaina 1,20 eur
Praėjusių metų mažesnių levandų kaina 0,60 eur.

nuotraukos čia:
https://imageshack.com/i/pake7aTJj

mažesnės (realiai atrodo gražiau smile.gif):
https://imageshack.com/i/f0Mk6Mmxj

nuotraukos darytos praėjusią savaitę, dabar jau būtų labiau sužaliavusios.

bėda tik ta, kad jas galėčiau iškasti tik savaitgaliais, nes jos auga sode. Todėl iškasimą reikėtų tiksliau derinti.
Atsakyti
QUOTE(AJIRA @ 2015 04 09, 15:05)
As irgi bandyma padariau ka tik 4u.gif

Ir kaip gyvuoja lavandos? Mano tik pusė šaknis užsiaugino, perkėliau į vazonėlius, ir išnešiau į lauką. Dabar žiūriu, kad šalnų nebūtų, o tai teks visą gėrį namo nešti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(voveriukstis @ 2015 02 18, 10:26)
nežinau kaip per žiemos bet gal ir turėčiau. aš gargžduose.

Sveiki, kaip jusu levandos perziemojo? ar turesite pardavimui? ir kokiu laiku jas geriau lauke sodinti, persodinti?dar ankstoka ar jau galima?
Atsakyti
pirksiu levandų sodinukus,. iš vilniaus
Atsakyti
O aš laukiu kaip mano žydės baltos ir rausvos levandos.
Visos peržiemojo sėkmingai.
Atsakyti
Sveikos,

Pasėjau levandų ir dabar nežinau ką su likusiom sėklom daryti...kur jas laikyti? Dabar palikau šaldytuve. Galvojau mažiau bus sėklų, o jų tiek daug blink.gif jei šitos nesudygs, tai dar kartą sėsiu, bet jei sudygs, tai tik po metų man jų prireiks, o išmesti gaila biggrin.gif
Atsakyti
Aš siūlyčiau sėti visas, nes kuo ilgiau laikysit, tuo sunkiau dygs. Geriau daigus išmainysit į kitus augalus ar kur eilutę nusodinsit. Juk jos tokios gražios. Tarp kitų gėlių pamaišysit.
Juk už sėklas pinigus mokėjot. Gaila bus prarasti. Ką jos ten išstovės. Augalai tai nors auga, gražėja, o sėklos ir liks sėklomis, tik nedaigiomis (priklausomai kiek laikysit).
Atsakyti