Įkraunama...
Įkraunama...

Levandos 4

Levandos yra geris 4u.gif 4u.gif
Karta buvau Kroatijoje,tada jas pirma karta gyvenime ir pamaciau,prisiskyniau ju galybe ir parsiveziau,tai net po 10m jos dziovintos sekmingai kvepia patrintos medziaginiuose maiseliuose wub.gif
Siemet nutariau uzsuauginti ir pasisodinti sodyboje. Paskubejau gal,nes nusipirkau seklu praeita savaite ir nesaldziusi,kaip cia rekomenduoja sukisau i paprasta is lauko atnesta juodzemi,jis geras ir riebus,taciau jom tai visai netinka kaip suprantu doh.gif Pasodinau preis savaite,tai lenda kazkas,bet manau,kad tai paprastos zolytes kazkokios,nes zemes juk is lauko biggrin.gif
Labai noreciau,kad sudygtu ir bandyciau siemet sodinti sodyboje,tik jauciu biski pavelavau su ju sodinimu smile.gif
Nu bet gal kas pavyks, o jei ne,tai sakau gal rasiu augliuku kokiam Kalvariju turguje ar ne?
Atsakyti
jau pasejot tai laukit, jei dygsta vadinasi sudygs..
niekas ne per velu, aisku neisnesit i lauka krumu, bet iki vasaros galo jau turesit nemenkus augaliukus.
Atsakyti
QUOTE(Vajuza @ 2015 04 08, 12:47)
Levandos yra geris  4u.gif  4u.gif
Karta buvau Kroatijoje,tada jas pirma karta gyvenime ir pamaciau,prisiskyniau ju galybe ir parsiveziau,tai net po 10m jos dziovintos sekmingai kvepia patrintos medziaginiuose maiseliuose  wub.gif
Siemet nutariau uzsuauginti ir pasisodinti sodyboje. Paskubejau gal,nes nusipirkau seklu praeita savaite ir nesaldziusi,kaip cia rekomenduoja sukisau i paprasta is lauko atnesta juodzemi,jis geras ir riebus,taciau jom tai visai netinka kaip suprantu  doh.gif  Pasodinau preis savaite,tai lenda kazkas,bet manau,kad tai paprastos zolytes kazkokios,nes zemes juk is lauko  biggrin.gif
Labai noreciau,kad sudygtu ir bandyciau siemet sodinti sodyboje,tik jauciu biski pavelavau su ju sodinimu  smile.gif
Nu bet gal kas pavyks, o jei ne,tai sakau gal rasiu augliuku kokiam Kalvariju turguje ar ne?

Nusipirksit Kalvarkėj tikrai, po kelis litus pernai pardavinėjo.
Atsakyti
as dar net nepasisejau, nezinau, ko laukiau doh.gif
Aisku, galiu ir nusipirkti, bet paciai bandyti uzsiauginti idomiau ax.gif Man tinka ir vasaros pabaiga, jei isdygs kas, jei as dabar pasisesiu, tuoj pat, ir man pasiseks juos sudaiginti, kada jau i lauka galiu sodinti, nebutina laukti vasaros galo, taip supratau? Galiu visai mazuciukus jau laukan sodinti?
Nes jeigu turesiu auginti per vasara namie, tada gal net nepradesiu, leksiu turgun
Atsakyti
O kam dar tuose namuose vargti, dar turiu sėklų, tai dalį pasodinsiu šiltnamyje į kokį lovelį, kitas išbarstysiu lauke. Kaip natūralioje gamtoje. Norės gyventi, tai išdygs wink.gif
Papildyta:
Jau kai kokį vasario mėnesė sėji, tai, aišku, kad namuose, o dabar koks skirtumas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Para @ 2015 04 08, 13:56)
O kam dar tuose namuose vargti, dar turiu sėklų, tai dalį pasodinsiu šiltnamyje į kokį lovelį, kitas išbarstysiu lauke. Kaip natūralioje gamtoje. Norės gyventi, tai išdygs wink.gif
Papildyta:
Jau kai kokį vasario mėnesė sėji, tai, aišku, kad namuose, o dabar koks skirtumas  g.gif

Tai as iki galo dar nenusprendziau, kurioj vietoj jos augs, tai barstyti seklu neiseina. Nu koks cia vargas, vienu indeliu daugiau, ar vienu maziau, jau skirtumo jokio biggrin.gif
Tai einu seti tada 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zikas1970 @ 2015 04 08, 14:08)
Tai as iki galo dar nenusprendziau, kurioj vietoj jos augs, tai barstyti seklu neiseina. Nu koks cia vargas, vienu indeliu daugiau, ar vienu maziau, jau skirtumo jokio biggrin.gif
Tai einu seti tada  4u.gif

man tai visada geriau i vazona paset smile.gif tada nera tikimybes israveti smile.gif
Atsakyti
nu ir aš saviškes pasėjau, vakar išėmiau iš šaldytuvo, lauksiu daigelių smile.gif sodinsiu į lauką gegužės pabaigoj, kai naktimis stabiliai virš +10 bus. kadangi man daug reikia, tai net nesvarsčiau galimybės pirkti paaugusių unsure.gif bet jei šis trečias kartas sumeluos, tai teks.
Atsakyti
QUOTE(Sparaxis @ 2015 04 08, 14:39)
Nusipirksit Kalvarkėj tikrai, po kelis litus pernai pardavinėjo.

Nepigu pamaniau po kelis LT uz daigeli ane? g.gif
Ai,palauksiu savuju,gal kas ir islys.
Turbut visi klausineja,tai uzkniso matyt Jums ir atsakineti,bet jei reiks tai atsakymo pati paieskosiu,jei negausiu atsakymo.
Kada pikiuoti reikia,kai jau keli lapeliai islenda is daigelio/stiebelio?
Aciu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vajuza: 08 balandžio 2015 - 17:27
QUOTE(*MONAMI* @ 2015 03 09, 08:35)
turėtų atželt,kažkur buvo filmukas,kad taip nugeni jas,tik nepamenu kokiu metu laiku  mirksiukas.gif
o viršūnes reikėjo šaknydint  mirksiukas.gif

bet tai kaip aš pati nesusigaudžiau, nesuprantu:)
ačiū už puikų patarimą.
grįžus namo susirinkau numestas viršūnėles ir sukišau į žemę, uždengiau permatomu dangčiu.
Nu ir mažiausiai pusė iš jų jau leidžia naujus lapelius thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(taburete @ 2015 04 09, 11:16)
ačiū už puikų patarimą.
grįžus namo susirinkau numestas viršūnėles ir sukišau į žemę, uždengiau permatomu dangčiu.

Nu va kaip gerai thumbup.gif gera mintis drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(taburete @ 2015 04 09, 10:16)
ačiū už puikų patarimą.

Aš prieš dvi ar tris savaites taip padariau. Beveik visos išleido naujus lapelius ir nudengiau prieš porą dienų. Bet dabar stovi apvytusios, neperdžiūvo schmoll.gif gal per anksti nudengiau mastau.gif
Atsakyti