Įkraunama...
Įkraunama...

Levandos 4

QUOTE(yerena @ 2015 03 23, 17:16)
jolitamaria, palieskite tuos augaliukas. Jei ten levanda, turėtumėte pajusti levandų aromatą.

Na ka ? Pajudinau , pauosciau ... didzioji -jokio kvapo , o mazieji daigeliai - kvepia ! Jeeee !
Aciu uz patarima.

Dabar plauoju ispikiuot , I kokia zeme geriau ?
Atsakyti
QUOTE(jolitamaria @ 2015 03 24, 14:44)
Na ka ? Pajudinau , pauosciau ... didzioji -jokio kvapo , o mazieji daigeliai  - kvepia ! Jeeee !
Aciu uz patarima.

Dabar plauoju  ispikiuot , I kokia zeme geriau ?

puikiai tiktų mišinys kuriame būtų smėlio, juodžemio ar kitokios puresnės žemės. Patarčiau vengti durpinės žemės, nes kiek pastebėjau levandoms ji nelabai patinka. Aišku jei mišinyje truputį bus durpės tai gal nieko blogo ir nenutiks.
Atsakyti
kaip manot ar galiu perkelti 5-6 m. levanda, ji tokia jau didele
ar prigytu jei tokia didele kelciau?
Atsakyti
QUOTE(b.kite @ 2015 03 25, 09:49)
kaip manot ar galiu perkelti 5-6 m. levanda, ji tokia jau didele
ar prigytu jei tokia didele kelciau?

aš pernai panašią perkėliau, tikrai prigijo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(beibis @ 2015 03 25, 09:24)
aš pernai panašią perkėliau, tikrai prigijo  4u.gif

kada tai geriausia daryti?
Atsakyti
QUOTE(b.kite @ 2015 03 25, 10:31)
kada tai geriausia daryti?

nežinau:) gal jau dabar galima, aš pernai kažkur gegužės pradžioj tai padariau
Atsakyti
QUOTE(beibis @ 2015 03 25, 10:58)
nežinau:) gal jau dabar galima, aš pernai kažkur gegužės pradžioj tai padariau

Per anksti, dar zeme per salta.
Atsakyti
QUOTE(beibis @ 2015 03 25, 09:24)
aš pernai panašią perkėliau, tikrai prigijo  4u.gif

drinks_cheers.gif man irgi teko persodinti, puikiai prigijo
Atsakyti
QUOTE(AJIRA @ 2015 03 25, 09:45)
puikiai tiktų mišinys kuriame būtų smėlio, juodžemio ar kitokios puresnės žemės. Patarčiau vengti durpinės žemės, nes kiek pastebėjau levandoms ji nelabai patinka. Aišku jei mišinyje truputį bus durpės tai gal nieko blogo ir nenutiks.

as perku tokia juoda kompostine , vadinasi siltnamine ir pamaisyciau su smeliu . Tiktu ?
Atsakyti
QUOTE(jolitamaria @ 2015 03 25, 17:05)
as perku tokia juoda kompostine , vadinasi siltnamine ir pamaisyciau su smeliu . Tiktu  ?

Tiks as taip i toki zemes misini sodinu levandas
Atsakyti
Noriu siemet pasisodinti levandu i didelius vazonus, kurie stovetu po langu pietineje puseje. Sakykit, kur man dabar ju ieskoti ir ka daryti?smile.gif Kaip suprantu, jau reiktu ieskoti sudygusiu, ar ne? Gal zinot kur pigiau?
Atsakyti
Bijau, kad sugadinau savo levandas sad.gif Nukirpau rudeni pirmametes ... pradejau dometis, pasirodo, reikia kas 4-5 metai tik nukirpt, kad atsinaujintu, ir pavasari anksti, pasakykit, kaip jus darot?
Atsakyti