Įkraunama...
Įkraunama...

Levandos 4

QUOTE(iingutte @ 2015 03 16, 11:44)
Sestadieni visoms levandoms jau padariau sukuosenas  smile.gif  siaip situacija netgi labai gera. Visos gyvos, zalios. Ziemojo visiskai nepridengtos. Nors kai tokia ziema, tai kitaip ir negalejo buti  biggrin.gif

As irgi sestadieni apkarpiau..l visos gyvos smile.gif ir pagaliau pasibaigiau plota palei tvora.... Tai dabar galvoju kada jau cia man maziausias perkelinet reiks... Siemet vaizdelio dar nebus bet kt rudeni turesiu 50m levandini patvori wub.gif
Atsakyti
QUOTE(iingutte @ 2015 03 16, 11:44)
Sestadieni visoms levandoms jau padariau sukuosenas  smile.gif  siaip situacija netgi labai gera. Visos gyvos, zalios. Ziemojo visiskai nepridengtos. Nors kai tokia ziema, tai kitaip ir negalejo buti  biggrin.gif

drinks_cheers.gif pas mane taip pat gerai perziemojo, bet dar nedristu genet cool.gif vis dar laukiu bigsmile.gif as visada veliau nugeneju
Papildyta:
QUOTE(akvilyte @ 2015 03 16, 13:50)
As irgi sestadieni apkarpiau..l visos gyvos smile.gif ir pagaliau pasibaigiau plota palei tvora.... Tai dabar galvoju kada jau cia man maziausias perkelinet reiks... Siemet vaizdelio dar nebus bet kt rudeni turesiu 50m levandini patvori wub.gif

isivaizduoju kaip grazu bus pas jus kai prazys levandos thumbup.gif kaip gaila neturiu tokio laisvo patvorio cool.gif
Atsakyti
Sveikos,

noriu ir aš jungtis į levandų mylėtojų būrį 4u.gif
sėklas dar tik nusipirkau, tai tik skaitinėju temą. bet man nelabai aišku - ant pakuotės rašo "lavande en provence" - tai čia jos tinkamos lauke auginti, ar kaip 1 psl. kažklas rašė, kad reikia žiemojimui į vidų nešti? g.gif
kitas klausimas - ar jos tokiais gražiais kerais ir auga dideliais, ar kad taip atrodytų, reikia po kelis daigus į krūvą sodinti? ax.gif

taip suprantu, pradžioj sėklytes pašaldyti, o tada sėti? 4u.gif
Atsakyti
sveikos smile.gif
bandau "apiforminti" sodo namelį provanso stiliumi ir noriu palei vieną namo kraštą pasodinti levandas wub.gif nusipirkau levandų sėklų.. trečią kartą doh.gif pasirodo, jas pašaldyt reikia. na, bandysiu.. ačiū už info pirmoje žinutėje smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 19 kovo 2015 - 16:07
Ar yra cia mazyliu augintoju, kuriu levandom iki menesiuko?
Dziaugiaudu, kad sudygo kokios 5 , o dabar ziuriu ir man ju lapukau nepanasus I levandas , ne tokie pailgi.nzn ka daryt - gal is naujo daigint ?
Atsakyti
QUOTE(jolitamaria @ 2015 03 21, 13:22)
Dziaugiaudu, kad sudygo kokios 5 , o dabar ziuriu ir man ju lapukau nepanasus I levandas , ne tokie pailgi.nzn ka daryt - gal is naujo daigint ?

Parodyk. Gal ten zoles sudygo
Atsakyti
QUOTE(Dvi @ 2015 03 22, 11:25)

gerai , bandysiu fotkinti ir mokysiuso kaip ta nuotrauka ikelineti. Dariau tai pries me tus nieko neatsimenu .
Atsakyti
QUOTE(Dvi @ 2015 03 22, 11:25)

http://images16.fotk...osmob172-vi.jpgMy Webpage
Papildyta:

[IMG]http://images16.fotki.com/v272/photos/3/3642263/13647936/isJolitosmob172-vi.jpg' border='0' alt='user posted image' />Hosted on Fotki[/IMG]
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
jolitamaria, palieskite tuos augaliukas. Jei ten levanda, turėtumėte pajusti levandų aromatą.
Atsakyti
QUOTE(yerena @ 2015 03 23, 18:16)
jolitamaria, palieskite tuos augaliukas. Jei ten levanda, turėtumėte pajusti levandų aromatą.

Pasaldziau,laistau,bet 3sav.nedyksta.... reiks sodinuka pirkt
Atsakyti
QUOTE(jolitamaria @ 2015 03 21, 12:22)

Tos mazosios tai pas mane tokios pacios, net ir dydzio panasaus.Didzioji tai tikrai ne levanda.
Atsakyti
QUOTE(SaVi @ 2015 03 24, 10:02)
Tos mazosios tai pas mane tokios pacios, net ir dydzio panasaus.Didzioji  tai tikrai ne levanda.

thumbup.gif
Atsakyti