Per trumpai nugenetos nukentejo.. ir nebeatzele
QUOTE(b.kite @ 2017 06 29, 09:48)
<p>Per trumpai nugenetos nukentejo.. ir nebeatzele</p>
Netiesa. Net ir trumpai nugenetos atzelia nuo zemes. Ziema neissalusios levandos pavasari daznai isdziusta, jei neissprogusios nera laistomos.
Šį pavasarį pabai trumpai nugenejau, palikau tik apie 10 cm. Norejosi, kad krumelis labiau sutanketų. Atzele visos puikiai. Gal pas jus ziemą jos iššalo?
Dvi, koks nuostabus vaizdas, kaip nuo žurnalo viršelio.
Labai seniai buvau užsukusi į SM forumą... Kokia nuostabios levandos, DVI!!! komplimentai Jei ne paslaptis - kiek metų augaliukams?
QUOTE(Spurga577 @ 2017 08 24, 17:51)
<p>Labai seniai buvau užsukusi į SM forumą... Kokia nuostabios levandos, DVI!!! komplimentai Jei ne paslaptis - kiek metų augaliukams? </p>
Nezinau, nebepamenu, bet kai kurios jau seni krumai pas mane.
Fantastika, tikra atgaiva akims, palyginus su maniškėms!
Ar galite patarti - ar dar ne vėlu nužydėjusias levandas nukirpti?
Nevėlu, tik žiedų niekur nepanaudosi
QUOTE(Dvi @ 2017 08 30, 10:03)
Nevėlu, tik žiedų niekur nepanaudosi
O kur jūs naudojate žiedus? Na į spintas pakabinti, į arbatą truputį įdėti. Nors pati į arbatą nebandžiau , tik skaičiau. O dar kur?
Ar verta kirpti nužydėjusias, nebent dėl estetikos. Bent man tai gražu visokie sausi stagarėliai.
QUOTE(amba41 @ 2017 08 30, 23:29)
O kur jūs naudojate žiedus? Na į spintas pakabinti, į arbatą truputį įdėti. Nors pati į arbatą nebandžiau , tik skaičiau. O dar kur?
Ar verta kirpti nužydėjusias, nebent dėl estetikos. Bent man tai gražu visokie sausi stagarėliai.
Sode, miegamame
Ir kituose kambariuose yra. Šis džiuvėsis berods prieš kelis metus sudžiovintas, dar kvepia.