Įkraunama...
Įkraunama...

Levandos 4

dėkoju

Atsakyti

tai genėkite, kai pradės leisti naujus lapelius, matysite, kur galite pjauti.

visada geniu :) bet siemet kazko suabejojau :)​ 

Atsakyti

15 cm nuo apacios neziurint nuo kur sprogsta, jei norit graziu krumu

o jus isbandete taip geneti ?

Atsakyti
QUOTE(AJIRA @ 2017 04 05, 09:44)
 o jus isbandete taip geneti ?

As visuomet taip geniu. Ne vienerius metus. Ir krumu pas mane ne du ir ne penki. 12 psl maniskiu levandiniu bordiuru foto sudetos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dvi: 05 balandžio 2017 - 20:02
As pries savaite nugenejau,taip kaip cia patare-apie 15 cm nuo apacios.Mano levandoms buvo pirmoji ziema,krumu apie 40 vnt., bet kol kas sprogsta tik 3 krumeliai.Labai bijau,kad nebutu nusale.Gal kas pasidalins patirtimi 4u.gif
Atsakyti

As visuomet taip geniu. Ne vienerius metus. Ir krumu pas mane ne du ir ne penki. 12 psl maniskiu levandiniu bordiuru foto sudetos

neradau jusu foto   :B  bet ir as bandysiu drastiskai geneti

Atsakyti
QUOTE(AJIRA @ 2017 04 06, 10:49)
bet ir as bandysiu drastiskai geneti

15 cm nuo zemes drastiskai???? Cia ne drastiskai.

Sprogti dar anksti. Dar tik balandzio pradzia. Pas mane nei viena dar nesprogsta.
Papildyta:
QUOTE(Dvi @ 2016 07 07, 19:08)

Atsakyti

15 cm nuo zemes drastiskai???? Cia ne drastiskai.

mano senos,aukstos ir sumedeje levandos, tai man cia jau daug

Atsakyti

bet vakar nureziau :oh: ziuresim ar suzels :bigsmile: 

Atsakyti
Turiu iš sėklų išaugintus daigelius, išstypę apie 5 - 6 cm dydžio, kada galėčiau į lauką išsodinti?
Atsakyti

Aš saviškiams daigeliams nugnybiau viršūnėles, sodinsiu į lauką, kai naktimis bus apie 10 laipsnių. Dabar gyvena nesandariai stiklintame balkone, kur naktį temperatūra 5 laipsniais aukščiau nei lauke.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 12 gegužės 2017 - 09:24

Turiu iš sėklų išaugintus daigelius, išstypę apie 5 - 6 cm dydžio, kada galėčiau į lauką išsodinti?

dar palaukit kelias dienas, kai nebus salnu, atrodo jau atsils po truputi ir pasodinsit.

Atsakyti