Įkraunama...
Įkraunama...

Levandos 4

aš irgi laukiu augimo pradžios, tada genėsiu.

mano šiemetiniai kūdikiai - vasario 9 dėti į šaldiklį, ~3 savaites buvo pamiršti, paskui savaitė šaldytuve, ir kažkur prieš 10 dienų padėti ant palangės. iš kairės baltoji, dešinėje - rožinė.

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Laikėm ir mes bent 1 mėn šaldytuve, 3 savaites po lempomis ir sugebėjo sudygti net 5 mėlini ir 3 rožiniai daigeliai.....nesiseka antrais metais su jomis, pigiau bus dar kelis daigus nusipirkti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dvi @ 2017 03 19, 17:23)
Prigis be problemu, bet dabar dar stipriai per anksti persodinti. Sodinkit kai prades sprogti - apie geguzes viduri.

P.s. Siaip jau ir genet dabar dar anksti - dar kovas tik perlipo puse. Per anksti nugenetos rizikuoja nudziuti, nes per atvirus stiebus isgarina per daug vandens. Geneti geriau kai pradeda sprogti.

Pernai as genejau levandas geguzes pradzioje, dabar tikrai yra per anksti schmoll.gif
Atsakyti

Laikėm ir mes bent 1 mėn šaldytuve, 3 savaites po lempomis ir sugebėjo sudygti net 5 mėlini ir 3 rožiniai daigeliai.....nesiseka antrais metais su jomis, pigiau bus dar kelis daigus nusipirkti smile.gif

Man sudygdavo, bet vėliau gaivaliojosi, todėl mažai liko. Iš pradžių savaitę laikiau šaldytuve, tada savaite šaldiklyje ir vėl savaitę šaldytuve. Pasėjau žiemą lauke, žiūrėsiu, kas gausis. Svarbiausia neišravėti jų, nes labai vėlai atsibunda.

Atsakyti
Užpernai sejau Asėjos levandų sėklas, iš pakelio sudygo apie 13, bet dygti pradėjo tik po gero mėnesio... šiemet galvoju pasėsiu kitos firmos, tai Žalios stotelės po 1 savaitės jau 3 išlindę, įdomu ar nuo pardavėjo priklauso kokybė. Žiūrėsiu, kiek sudygs.

Dar norėjau bandyti baltos spalvos, bet šiemet nusprendžiau nebandyti. Kažin kaip jos žiemas gerai atlaiko? Šitų mėlynų paprastų nedengiau, viskas joms gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Išmanioji @ 2017 03 21, 12:36)
Dar norėjau bandyti baltos spalvos, bet šiemet nusprendžiau nebandyti. Kažin kaip jos žiemas gerai atlaiko? Šitų mėlynų paprastų nedengiau, viskas joms gerai smile.gif

Ant mano baltos ir rožinės pakelių rašo l.angustifolia, vadinama tikroji, kuri atlaiko mūsų žiemas, bet žiedai parodyti kitokie nei mėlynų. Pasejau pabandymui po 4 sėklas, kas sudygo, tas sudygo, vasarą keliaus į lauką ir žiemos. Žiūrėsim, kas gausis, gal pridengsiu dėl visa ko..
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2017 03 21, 13:39)
Ant mano baltos ir rožinės pakelių rašo l.angustifolia, vadinama tikroji, kuri atlaiko mūsų žiemas, bet žiedai parodyti kitokie nei mėlynų. Pasejau pabandymui po 4 sėklas, kas sudygo, tas sudygo, vasarą keliaus į lauką ir žiemos. Žiūrėsim, kas gausis, gal pridengsiu dėl visa ko..

Va va dėl šito užrašo aš ir suabejojau...parašykit kaip seksis po žiemos 4u.gif taip gražu balta spalva smile.gif
Atsakyti
Gal kas turite parduoti levandu daigu? 4u.gif ax.gif
Atsakyti

mano smarkiai dideles sumedeje levandos, dabar net nezinau, kaip jas genet, daug nugesiu ar atzels  :B 

Atsakyti
QUOTE(AJIRA @ 2017 04 04, 10:30)
<p>mano smarkiai dideles sumedeje levandos, dabar net nezinau, kaip jas genet, daug nugesiu ar atzels  cool.gif </p>

tai genėkite, kai pradės leisti naujus lapelius, matysite, kur galite pjauti.
Atsakyti

jau sprogsta bet nesuprantu iki kurios vietos genėt . pal gyvybę žiūrėt ar 10 cm nuo apačios nežiūrint?

Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2017 04 04, 17:00)
<p>jau sprogsta bet nesuprantu iki kurios vietos genėt . pal gyvybę žiūrėt ar 10 cm nuo apačios nežiūrint?</p>

15 cm nuo apacios neziurint nuo kur sprogsta, jei norit graziu krumu
Atsakyti