Įkraunama...
Įkraunama...

Levandos 4

QUOTE(SaVi @ 2017 03 12, 11:12)
Vakar nupjoviau.Jau pradeje zaliuoti ir augti  naujos sakeles.

Sakykit, kiek maždaug paliekat nuo apačios?
Atsakyti
Šiandien pakirpau per pusę, kai kurie stiebeliai rudi matosi, vėliau atželiant gal dar reiks taisyt ir daugoiau iškarpyti
Atsakyti
QUOTE(barra @ 2017 03 12, 13:12)
Sakykit, kiek maždaug paliekat nuo apačios?

Palikau apie 10 cm.Daugiau kaip 3/4 nukirpau.
Atsakyti

O seni jusu levandu krumeliai

Atsakyti
QUOTE(AJIRA @ 2017 03 14, 06:50)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="SaVi" data-cid="71503089" data-time="1489427551"><div><p>Palikau apie 10 cm.Daugiau kaip 3/4 nukirpau.</p></div></blockquote><p>O seni jusu levandu krumeliai</p>

3 metai.Pati is seklu uzsiauginau.
Atsakyti
QUOTE(SaVi @ 2017 03 13, 19:52)

Dėkui. Bandysiu ir aš artimiausiu laiku pakirpt. Maniškėm irgi šiemet 3 metai, taip pat pati iš sėklų auginau.
Atsakyti

Aš praeitą savaitę pasėjau. Šiandien jau radau snapiukus kelių kylančius. Maniau ilgiau jos dygsta ir sunkiau, o čia taip lengvai ir gražiai. Kokia jų priežiūra po sudygimo dabar domina. Kada išpikuot? Į indelius ar iškart laukan? Šiemet tikriausiai dar nesulauksiu žiedelių?

Atsakyti
QUOTE(Lina1985 @ 2017 03 14, 17:39)
<p>Aš praeitą savaitę pasėjau. Šiandien jau radau snapiukus kelių kylančius. Maniau ilgiau jos dygsta ir sunkiau, o čia taip lengvai ir gražiai. Kokia jų priežiūra po sudygimo dabar domina. Kada išpikuot? Į indelius ar iškart laukan? Šiemet tikriausiai dar nesulauksiu žiedelių?</p>

Visa info 1 puslapyje. Paskaitykite mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal kas patars ax.gif
Noriu persodinti daugmaz kokiu 4 metu senumo levandas. Ar imanoma, prigis jos man ir kada tai geriausia padaryti, jei is viso galima? Problema tame, kad jos pasodintos labai arti pievos ir ta zole labai eina i krumelius, tai perkelciau toliau siek tiek, kad isspresti ta problema.
Atsakyti
QUOTE(svieske @ 2017 03 19, 12:09)
Gal kas patars ax.gif
Noriu persodinti daugmaz kokiu 4 metu senumo levandas. Ar imanoma, prigis jos man ir kada tai geriausia padaryti, jei is viso galima? Problema tame, kad jos pasodintos labai arti pievos ir ta zole labai eina i krumelius, tai perkelciau toliau siek tiek, kad isspresti ta problema.

dekit vejos bortelius, nes kiek toli besodintute, veja plėsis puikiai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 19 kovo 2017 - 13:23
QUOTE(Lyžuka @ 2017 03 19, 13:22)
dekit vejos bortelius, nes kiek toli besodintute, veja plėsis puikiai

Aciu uz atsakyma. Galvojam deti tokius plastikinius ikasamus. Bet ar persodinti galima, nes dabar jose daug zoliu, tai noris kazkaip sutvarkyti. Ar prigytu persodintos?
Atsakyti
QUOTE(svieske @ 2017 03 19, 17:10)
Aciu uz atsakyma. Galvojam deti tokius plastikinius ikasamus. Bet ar persodinti galima, nes dabar jose daug zoliu, tai noris kazkaip sutvarkyti. Ar prigytu persodintos?

Prigis be problemu, bet dabar dar stipriai per anksti persodinti. Sodinkit kai prades sprogti - apie geguzes viduri.

P.s. Siaip jau ir genet dabar dar anksti - dar kovas tik perlipo puse. Per anksti nugenetos rizikuoja nudziuti, nes per atvirus stiebus isgarina per daug vandens. Geneti geriau kai pradeda sprogti.
Atsakyti