Sveikos
Kažin ar dabar gerai persodint levandas? Ar dar palaukti, ar iš vis tik pavasarį jas kilnoti?
QUOTE(Lyžuka @ 2016 09 26, 16:35)
Sveikos
Kažin ar dabar gerai persodint levandas? Ar dar palaukti, ar iš vis tik pavasarį jas kilnoti?
temą paskaičius tokių klausimų nekiltų laukti nelabai ko yra su levandomis, jos lepus augalas
QUOTE(Obetačiau @ 2016 09 26, 20:20)
temą paskaičius tokių klausimų nekiltų laukti nelabai ko yra su levandomis, jos lepus augalas
tai va, kad nieks skaityt nenori, o tik atsakymų čia ir dabar
Ačiū
QUOTE(Lyžuka @ 2016 09 27, 09:45)
AŠ tai sodinu kada man reikia ir kada oras palankus. Tik per vasaros karščius nieko nepersodinėju. Pasistenk kad persodinant žemių daug nenusipurtytų, greitai prigis.
Pas mane dar kai kurios žydi antrą kartą. Šiemet žiedų nenukarpiau, auga be mano įsikišimo. Pavasarį reikės gerokai nugenėti.
Pirmame puslapyje visą info esu sukėlus. Daug vartyti puslapių nereikės
QUOTE(Para @ 2016 09 27, 09:06)
AŠ tai sodinu kada man reikia ir kada oras palankus. Tik per vasaros karščius nieko nepersodinėju. Pasistenk kad persodinant žemių daug nenusipurtytų, greitai prigis.
Jei netyčia bekasant nuplyštų šaknys, tada dar reiktų iki 2/3 nukirpt antžeminės dalies.
tada bandysiu šiandien persodinti, plius padariau klaida per tankiai susodinus, nes maži liauni daigeliai atrode ir taip retai, o per vasarą taio subujojo, kad ohoho
Toks durnas klausimas.
Pas mane Levandos augo balkone su slankiojancia stikline sistema. Silumos ten daug nepriduoda. Tik nuo vejo ir sniego...
Tai ir galvoju kaip žiemą jas išsaugoti...
Gal net į kambarį?
Pas mane Levandos augo balkone su slankiojancia stikline sistema. Silumos ten daug nepriduoda. Tik nuo vejo ir sniego...
Tai ir galvoju kaip žiemą jas išsaugoti...
Gal net į kambarį?
Sveikos levandų augintojos, pas mane neįstiklintame balkone loveliuose augo levandos, dabar jau naktį žada šalnas, tad galvoju ką daryti su levandomis, gal į rūsį nešti ar palikti balkone ir kuo nors užkloti jas? Tiesa, pora krūmelių nuvyto ir beveik nudžiūvo, tai ar rauti ir mesti, ar yra tikimybė, kad pavasarį sužaliuos? Ačiū labai už atsakymus, žalia aš visiškai augalų auginimo klausimu
Merginos ar dar galima levandų sodinukus sodinti į žemę, ar jau vėlu???
QUOTE(Di72 @ 2016 10 12, 13:21)
Merginos ar dar galima levandų sodinukus sodinti į žemę, ar jau vėlu???
Gausi velnių perskaityk kelias žinutes į viršų
Aš saviškes prieš porą savaičių persodinau į dirvą. Tai dabsr kaip beprotė vis stebiu orus ir bijau, kad neperšaltų 😂.