Įkraunama...
Įkraunama...

Levandos 4

QUOTE(Dvi @ 2016 07 07, 19:08)
Zydi. Kur desis biggrin.gif Jau nemenkai ir nuskabytos.
user posted image

o kai peržydės, tai reiks nukirpti?
Atsakyti
QUOTE(meskalepeska @ 2016 07 31, 18:28)
o kai peržydės, tai reiks nukirpti?

As kerpu zydincias. Maniskes jau seniai nukirptos
Atsakyti
ir aš prisijungiu prie levandų augintojų-mylėtojų smile30x30.png
mano levandos pačios prisisėjo ir sudygo tarp akmenukų. Išraut, išmest gaila... Tai galvoju gal į vazonus persodint ir namuose augint, kad puoštų ištisus metus. bet nieko nerandu apie levandų auginimą namie... turbūt nežiemos namie..
patarkit smile30x30.png
Atsakyti
neaugs namie.
Atsakyti
o kodėl čia taip nusprendėt, kad neaugs? rolleyes.png Rozmarinus ant palangių augina, kurie pietų šalyse daug didesni krūmai užauga ir nieko. 4 ar tik 5dalį smėlio įmaišyt į substratą ir psio.
Atsakyti
QUOTE(makse* @ 2016 08 10, 09:07)
mano levandos pačios prisisėjo ir sudygo tarp akmenukų. Išraut, išmest gaila... Tai galvoju gal į vazonus persodint ir namuose augint, kad puoštų ištisus metus. bet nieko nerandu apie levandų auginimą namie... turbūt nežiemos namie..
patarkit smile30x30.png

pas mane tas pats.priaugo galybe.palikau.jau zydi.tik neaisku,ar perziemos jauni daigeliai
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2016 08 10, 20:09)
o kodėl čia taip nusprendėt, kad neaugs?  rolleyes.png Rozmarinus ant palangių augina, kurie pietų šalyse daug didesni krūmai užauga ir nieko. 4 ar tik 5dalį smėlio įmaišyt į substratą ir psio.

tai galvoju, kad jom reikia žiemos ramybės periodo, kaip jos žiemavos namie ant palangės?
Atsakyti
Į levandų temą, kokia graži psl įžangą smile30x30.png

http://midus.lt/
Atsakyti
QUOTE(makse* @ 2016 08 11, 13:07)
tai galvoju, kad jom reikia žiemos ramybės periodo, kaip jos žiemavos namie ant palangės?

Paprastai pas mus namie ant palangių kas auga ir dar žiemoja, ir dar bele kiek metų? Galioja tos pačios taisyklės.
Atsakyti
Kada geriausia sėti lauke levandas, kad pavasarį sudygtų?
Atsakyti
QUOTE(makse* @ 2016 08 10, 09:07)
patarkit smile30x30.png

Nuo pernai iš dviejų liko viena, nors ir antra lyg bandė žaliuot ir numiro. Pirmoji dar tik sprindžio, žydėt net nesiruošia. Namie ant palangės žiemojo, nukirpau pavasarį. Žodžiu ne kažką smile30x30.png
Atsakyti
QUOTE(s2002m @ 2016 08 12, 10:10)
Kada geriausia sėti lauke levandas, kad pavasarį sudygtų?

Sekit koki lapkriti ar guodi pries uzsalima tiesiai i grunta kol dar galima ji ikast. Pavasari kantriai laukit kol sudygs.. sudygsta gan velai tai pasistenkit to plotelio is nekantrumo per daug neknaisiot.
Papildyta:
QUOTE(Gaudvilė @ 2016 08 10, 20:09)
o kodėl čia taip nusprendėt, kad neaugs?  rolleyes.png Rozmarinus ant palangių augina, kurie pietų šalyse daug didesni krūmai užauga ir nieko. 4 ar tik 5dalį smėlio įmaišyt į substratą ir psio.

Nugais, nes be ramybes periodo, del sviesos trukumo ir negaledamos is grunto pasisavinti kiek ir ko joms reikia bandys augti, isstyps ir susilpnes.
Vazonose ziema rozmarinus, lavandas ir t.t. graziai augina medelynai kur yra spec salygos, bet ne ant standartines palanges...
Atsakyti