Įkraunama...
Įkraunama...

Levandos 4

QUOTE(Tizide @ 2016 05 24, 23:02)
I levandos tarp akmenuku auga?
Norim palei terasa akmenuku juostos, bet labai noreciau ir levandu...

Dar ir kaip auga - pas mus pernai peidygo ne tai kad tarp akmenuku, bet tarp granito skaldos, kur akmenukai slyvos didumo ir ten zemes gal uz kokiu 8 cm. ir ka - puikiausiai auga ir net perziemojo!
Atsakyti
QUOTE(LiBo @ 2016 05 25, 12:44)
Dar ir kaip auga - pas mus pernai peidygo ne tai kad tarp akmenuku, bet tarp granito skaldos, kur akmenukai slyvos didumo ir ten zemes gal uz kokiu 8 cm. ir ka - puikiausiai auga ir net perziemojo!

drinks_cheers.gif pas mane irgi tarp akmenuku pridygusiu yra siemet smile.gif
Atsakyti
sveikutės,
noriu pasikonsultuoti. Pernai iš viso pakelio nedygo nė viena sėkla. Šiemet pasisekė - gavau jau sudygusias dovanų. Bet vis dar neišsodinu į lauką. Bet jos atrodo lyg išbėgusios. Ar tokios ir turi būti? Gal man nukirpti jas? Įdedu nuotraukytes-
user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
QUOTE(meskalepeska @ 2016 06 09, 22:04)
sveikutės,
noriu pasikonsultuoti. Pernai iš viso pakelio nedygo nė viena sėkla. Šiemet pasisekė - gavau jau sudygusias dovanų. Bet vis dar neišsodinu į lauką. Bet jos atrodo lyg išbėgusios. Ar tokios ir turi būti? Gal man nukirpti jas? Įdedu nuotraukytes-
user posted image user posted image user posted image

Kuo greiciau i lauka sodinkit... Nebekankinkit vazone... Ir nuskabykit per puse...
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2016 06 09, 23:40)
Kuo greiciau i lauka sodinkit... Nebekankinkit vazone... Ir nuskabykit per puse...

ačiū smile.gif
Atsakyti
Sveikos levandu myletojos. Noriu zinoviu paklausti del levandu genejimo. Pas mane po ziemos nudziuve kai kurios sakeles. Ar jas palikt, ar galima nugenet...Tik nugenejus man nelabai patinka atsirade tusti tarpai levandoj...Zodziu, patarkit ka daryt...
http://www.part.lt/i...9ec45434770.jpg
Atsakyti
gal kuri turite pamoka.pas mane 6 krumai auga po plevele,virsuj akmenukaika siemet uzmaciau-pinka pasisejusiu levandu.ar galiu jas kist I vazona,jei gerai israunu su saknim.kokia zeme jums paruost,niekad neesu auginussi,vis nusiperku kelma.levandziukai mazdaug iki sprindzio ugio

Atsakyti
QUOTE(birzelis @ 2016 06 10, 12:33)
Sveikos levandu myletojos. Noriu zinoviu paklausti del levandu genejimo. Pas mane po ziemos nudziuve kai kurios sakeles. Ar jas palikt, ar galima nugenet...Tik nugenejus man nelabai patinka atsirade tusti tarpai levandoj...Zodziu, patarkit ka daryt...
http://www.part.lt/i...9ec45434770.jpg

Reikejo geneti kai pradejo sprogti. Iki dabar jau nebutu jokiu tarpu
Atsakyti

Tai, kad kai pradejo sprogt lapeliai, ant kitu saku (taip pat sausai atrodanciu) atzele nauji zali lapeliai, o va, kelios sausos sakos taip ir liko...Tai man jas dabar taip ir palikt, nejudint?

QUOTE(Dvi @ 2016 06 10, 15:01)
Reikejo geneti kai pradejo sprogti. Iki dabar jau nebutu jokiu tarpu

Atsakyti
QUOTE(birzelis @ 2016 06 10, 17:59)
Tai, kad kai pradejo sprogt lapeliai, ant kitu saku (taip pat sausai atrodanciu) atzele nauji zali lapeliai, o va, kelios sausos sakos taip ir liko...Tai man jas dabar taip ir palikt, nejudint?

As palikciau
Atsakyti
QUOTE(vilma099 @ 2016 04 14, 16:16)
merginos šiandien maximoje nusipirkau prie daržovių ir vaisių prieskoninę levandą, na ji ten prie čiobrelių ir ttt. buvo, ar galėsiu sodintis lauke, ar atlaikys žiemą?

Esu pernai pavasarį Maksimoj pirkusi Mėtą vazonėlyje. Visą vasarą ir rudenį gražiai augo, plėtėsi. O va po žiemos - nebeliko. Nors mano kitokia mėta kuri augo kelis metus, auga kaip augusi.
Papildyta:
QUOTE(akvilyte @ 2016 06 09, 23:40)

o nuskabytus ir palaikius vandenuke išleistų šakneles? Gar galiu pasidauginti? Ar nieko nebus?
Atsakyti
Sveikos levandų augintojos,

Šiandien nusipirkau savo pirmąją levandą ir įsodinau į gėlyną, žinoma, tik dabar prisėdau paskaityti apie jų auginimą... doh.gif
Mano gėlyne - visiškas smėlis, turime sodą, kuris ribojasi su mišku, tai žemė vat tokia - smėlis, kai nepalija - tiesiog dulka...
Iškasiau gan gilią duobę ir pripyliau kompostinės žemės, į kurią ir įsodinau savo krūmelį. Dabar skaitau ir supratau, kad tiesiog pabloginau sąlygas levandai. doh.gif Ar ryt iškasti ir įsodinti tiesiog į smėlį, ar kompostinę žemę pamaišyti su smėliu, žvyru? Ar palikti taip, kaip įsodinau?
Atsakyti