Įkraunama...
Įkraunama...

Levandos 4

Sveiki, pernai startifikava levandų sėklas. Išdygo lb daug, pasidalinom pusiau su kolege. Pas ją vazoniukuose (net žiedas buvo pirmais metais!) Pas mane jos vasarą vargo po 3 vazoniuke ir perkėlus į alpinariumą rudeniop - atsigavo. Paskui uždengėm su pintu krepšiu ir užkamšėm. Pažiūrėjom prieš savaitę, žaliuoja! Kada jas reikėtų atidengti, ar nebijos po žiemos saulės spindulių?
Atsakyti
QUOTE(Indraa- @ 2015 02 27, 16:21)
Sveiki, pernai startifikava levandų sėklas. Išdygo lb daug, pasidalinom pusiau su kolege. Pas ją vazoniukuose (net žiedas buvo pirmais metais!) Pas mane jos vasarą vargo po 3 vazoniuke ir perkėlus į alpinariumą rudeniop - atsigavo. Paskui uždengėm su pintu krepšiu ir užkamšėm. Pažiūrėjom prieš savaitę, žaliuoja! Kada jas reikėtų atidengti, ar nebijos po žiemos saulės spindulių?

As saviskiu neuzdengineju isvis niekuo, jos perziemoja normaliai, o jei apsala kuri tai apkarpau ir atsigauna veliau, dabar ziurejau irgi jau pradeda zaliuot bigsmile.gif , jau pajuto pavasari smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AJIRA: 28 vasario 2015 - 09:50
QUOTE(Indraa- @ 2015 02 27, 16:21)

Mano visos pirmametės žydėjo, aš jas išpikiavau darže. Jos žiemą nebuvo uždengtos, gerai laikosi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(konservatore @ 2015 02 28, 18:48)
Mano visos pirmametės žydėjo, aš jas išpikiavau darže. Jos žiemą nebuvo uždengtos, gerai laikosi  smile.gif

kai tik pradejau augint levandas uzdenginedavau, aprisinedavau, bet vis po viena krumeli nusaldavo, dabar keli metai niekuo neuzdengiu ir viskas gerai thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites:) ir as isigyciau Levandu sodinuku:) prisipirkau seklu bet uosviene mane nuleido ant zemes..sake nieko nebus. nesudygs.....gal kas turite daugiau ir daugiameciu?
nusipirkciau na sakyciau 10 vnt drasiai:)
ir Virziu noreciau prie to patcio pirkimo:)
esu Kauno raj.
Atsakyti
as:), neklausykite uošvienės. Paskaitykite pirmąją žinutę, jei viską gerai padarysite (tuo labiau jau turite sėklas, tad nieko neprarandate) dar šią vasarą turėsite keletą žiedelių thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(as:) @ 2015 03 03, 23:05)
Sveikos mergaites:) ir as isigyciau  Levandu  sodinuku:) prisipirkau seklu bet uosviene  mane nuleido ant zemes..sake  nieko nebus. nesudygs.....

tik nepatingėk ir mirksiukas.gif
nepamenu kada sėjau,bet :
2012,04,06
user posted image
05,16
user posted image
07,14
user posted image
08,21
user posted image
2013,07,05
user posted image
2014,05,29
user posted image
mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2015 03 04, 08:06)
tik nepatingėk ir  mirksiukas.gif
nepamenu kada sėjau

grazuoles wub.gif
Atsakyti
Sveikos reikia patarimo, per žiema laikiau levandas vazonėlį, nusipirkau rudenį nespėjau persodint, laikiau vėsiai iki naujų +4, po naujų gavosi +14 (paleido statybose šildymą), ir dabar man jos tokios paauugusios, bet labai ištysusios, svyra į šonus, nestovi ir labai jau šviesiai žalios, gal sakau pakirpti truputį ar ką daryt? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dodže @ 2015 03 04, 12:21)
Sveikos reikia patarimo, per žiema laikiau levandas vazonėlį, nusipirkau rudenį nespėjau persodint, laikiau vėsiai iki naujų +4, po naujų gavosi +14 (paleido statybose šildymą), ir dabar man jos tokios paauugusios, bet labai ištysusios, svyra į šonus, nestovi ir labai jau šviesiai žalios, gal sakau pakirpti truputį ar ką daryt? 4u.gif

parodykit wink.gif
Atsakyti
Nusipirkau seklu. Ir mastau subert i dezute ir saldytuvan ar tiesiai lauke pabarsyt. Lauke truputi bijau kad nenuraveciau biggrin.gif pernai ziedu neskyniau tai naiviai tikiuosi kad pasisejo ir savaime.
Atsakyti
QUOTE(Freke @ 2015 03 04, 18:19)
Nusipirkau seklu. Ir mastau subert i dezute ir saldytuvan ar tiesiai lauke pabarsyt. Lauke truputi bijau kad nenuraveciau biggrin.gif pernai ziedu neskyniau tai naiviai tikiuosi kad pasisejo ir savaime.

va va as taip visada israviu smile.gif sakiau simet neravesiu apie levandu krumus gal vistik rasiu pridygusiu bigsmile.gif tikiuosi biggrin.gif
Atsakyti