Įkraunama...
Įkraunama...

Levandos 4

QUOTE(Dvi @ 2015 09 06, 09:10)
Ne 'dar', o 'vel'. Normalu. Mano irgi zydi antra karta

O kokiu laiku levandas reikia "teisingai" geneti? As palaukiu, kol jos visiskai baigs zydeti (nes ziedu neskinu ir nedziovinu) ir rugpjucio gale drastiskai apgeniu iki apvaliu mazu krumeliu. O koki menesi jas is tiesu reiketu apgenet, kad suzydetu ar ir antra syki , kaip pas jus - rugseji ? ax.gif
Atsakyti
Aš savųjų stoech levandų pagailėjau - sutupdžiau į vazonus ir šalčiams užslinkus tempsiu vidun. Nors žiedeliai smulkūs, bet patys kereliai labai vešlūs. Kaži reikia juos apgenėti ar taip palikti?

http://public.fotki....ndos.html#media

O baltoji ir mėlynoji nebuvo nustojusios žydėti. Nužydėjusius žiedynus keičia vis nauji. Mėlynosios didelį kerą persodinau. Dabar širdis dreba, kad tik prigytų...

http://public.fotki....ndos.html#media
Atsakyti
QUOTE(Valatke @ 2015 09 14, 13:20)
O kokiu laiku levandas reikia "teisingai" geneti? As palaukiu, kol jos visiskai baigs zydeti (nes ziedu neskinu ir nedziovinu) ir rugpjucio gale drastiskai apgeniu iki apvaliu mazu krumeliu. O koki menesi jas is tiesu reiketu apgenet, kad suzydetu ar ir antra syki , kaip pas jus - rugseji ? ax.gif

Aš irgi prisidedu prie klausimo. Kada reikia vasarą geneti, kad dar kartą sužydėtų? 4u.gif
Atsakyti
aš negenėjau ir mano žydi. aišku, ne taip gausiai kaip vasarą, bet žydi.
Atsakyti
QUOTE(Valatke @ 2015 09 14, 14:20)

Liepos pabaigoj
Atsakyti
Manosios savaime du kartus zydejo, o kai jau nuzydejo,tai pries nepilna savaite as visas graziai sulyginau,nugenejau. Genejeau tik per puse,bijojau zemiau kirpti,nes dar patirties neturiu smile.gif ziuresim kaip bus pavasari smile.gif
Atsakyti
levandu genejimas http://www.youtube.c...h?v=-5pJs99MV28
Atsakyti
QUOTE(AJIRA @ 2015 09 17, 10:21)

Aha,esu maciuosi si video,geras patarimas,bet kai jau apsiprasiu,kai perziemos mano visos lavandos,kurias pirma karta visas susisodinau ivaraus amziaus,tada jau tiksliai zinosiu kaip su jomis elgtis.
Tik vis galvoju ar 2-3cm pypliukus,kuriuos isaknydinau ziemai pridengti kokia agro plevele ar palikti ziemoti taip? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vajuza @ 2015 09 17, 10:59)
Tik vis galvoju ar 2-3cm pypliukus,kuriuos isaknydinau ziemai pridengti kokia agro plevele ar palikti ziemoti taip?  g.gif

ir tokiu pypliuku turiu smile.gif paliksiu nedengtas, tegul grudinasi ir pratinasi prie realiu ziemos salygu
Atsakyti
QUOTE(AJIRA @ 2015 09 17, 11:51)
ir tokiu pypliuku turiu  smile.gif  paliksiu nedengtas, tegul grudinasi ir pratinasi prie realiu ziemos salygu

Ok,pabandysiu nedengti ir as tada smile.gif
Atsakyti
tikrai nereikia dengti
Atsakyti
QUOTE(voveriukstis @ 2015 09 17, 19:43)
tikrai nereikia dengti

as nebedengiu ir visada perziemoja, nes grynas vargas tie uzdengimai biggrin.gif manau jos pripranta prie augimo salygu ir uzsigrudina.
Atsakyti