Įkraunama...
Įkraunama...

Levandos 4

QUOTE(vilnera @ 2015 08 09, 10:29)
Man atrodo, dabar, kai karsciai - dziuvima gali lemt gruntas. Pas mane dalis auga skurdziam zvyro ir geresnes misiny - situ nei laisciau, nei ka-o auga, zydi ir nesiskundzia. Kita pasodinta, kur labiau molis - dziut nori, nors jau palaistau kartais. Manau, kad molis labiau perdziuva, skeldeja, ir trukinedamas, skeldedamas zaloja sakneles, del ko augaliukas ima skurst.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Na ka atejo ir mums laikas islyst i dienos sviesa rolleyes.gif
user posted image
wub.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(meganija @ 2015 08 18, 22:49)
Na ka atejo ir mums laikas islyst i dienos sviesa  rolleyes.gif

Labai romantiskas takelis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vilnera @ 2015 08 18, 21:22)
Labai romantiskas takelis  wub.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
labai grazus takas
Atsakyti
smile.gif Aciu,mergytes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(meganija @ 2015 08 18, 23:49)
Na ka atejo ir mums laikas islyst i dienos sviesa  rolleyes.gif
user posted image
wub.gif
user posted image

Labai gražu. Kas kiek centimetrų sodinote
Atsakyti
Mazdaug kas 50cm smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MELDA @ 2015 08 03, 20:34)
MANIŠKĖ IŠ Maximos PER DVI DIENAS PRADĖJO DŽIŪTI doh.gif

Aš gėlių parduotuvėj nusipirkau nerealų vazonėlį, kitą dieną džiūt pradėjo, dar po kelių visai nudžiūvo.. Jaučiu mest lauk? Jau taip norėjau, taip norėjau... Gal kas iš kauniečių turi perteklių, man į vazoniuką norisi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2015 08 20, 14:56)
Aš gėlių parduotuvėj nusipirkau nerealų vazonėlį, kitą dieną džiūt pradėjo, dar po kelių visai nudžiūvo.. Jaučiu mest lauk? Jau taip norėjau, taip norėjau... Gal kas iš kauniečių turi perteklių, man į vazoniuką norisi smile.gif

Jus norite jas auginti vazonuose visa laika? Abejoju, ar augs g.gif . Cia, visgi lauko augalas, todel geriausiai jausis laisveje. Ir su kita levanda gali taip pat nutikt rolleyes.gif .Nebent suteiksite jai ypatingas, artimas naturaliai augimvietei salygas biggrin.gif . Ir dar ziemoti jai reikes biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo varlins: 20 rugpjūčio 2015 - 17:35
Ir pas mane parduotuvine nudziuti baigia,gerai,kad nepirkau , o gavau dovanu,tai dabar zinosiu ir niekad is pardos nepirksiu. As siandien dar radau Kalvariju turguje grazius pirmamecius daigelius,didesnius nei sprindis ir ne vienas daigelis, o keleta ir tik po 30ct,tai 10vnt paemiau,reiks pasodinti prie likusiu.
Dar istraukiau savo saknydintas,tai graziai isleido sakneles irgi sukisau i zeme,tikiuosi prigis iki rudens ir sekmingai perziemos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2015 08 20, 14:56)

Rugsėjo pradžioj galiu parvešt iš sodo wink.gif
Atsakyti