Įkraunama...
Įkraunama...

Levandos 4

QUOTE(Dvi @ 2015 07 29, 15:08)
Jei link pabaigos, tai skinti ir dziovinti jau per velu.
Pjaukit visus nuo krumo, kai bus nedekoratyvios ir viskas. Iki rudens daznai zydi dar karta, tik ne taip gausiai.

Na nzn kuri ten stadija..pjaut visus žiedynus? Lapai lieka?
Atsakyti
QUOTE(vilma099 @ 2015 07 29, 11:56)
Sveikos levandų augintojos, ieškau kelių krūmų pirkti, gal kas norėtų praretinti, ir perleisti, norėčiau užsiauginti sodyboje. Ieškau Vilniuje. Galima ir vėliau, rudeniop...
Mama žada kitiems metams iš sėklų bandytis, bet noriu iš krūmo iškart. Dar nebandžiau maximoje, ar senukuose, ermitaže pirkti, gal ir ten nupirktos viskas ok. Bet tarkim teko apie tujas domėtis, tai ten nepataria pirkti. geriau tiesiai iš augintojų, veislynų. Gal su levandom panašiai.

MANIŠKĖ IŠ Maximos PER DVI DIENAS PRADĖJO DŽIŪTI doh.gif
Atsakyti
QUOTE(MELDA @ 2015 08 03, 19:34)

reikia pirkti vietines, o ne atvaztines wink.gif
Atsakyti
QUOTE(MELDA @ 2015 08 03, 20:34)

As uzvakar maximine (padovanojo,nepirkciau pati),tai dar laikosi, o va vietine viena trimete jau antra irgi nudziuvo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vajuza @ 2015 08 04, 16:38)
o va vietine viena trimete jau antra irgi nudziuvo  doh.gif

esu visaip jas iskankinusi ir pamirsusi pasodinti ir t.t. jau atrodo neturetu prigyti, bet jos vistiek pasodinus, palaiscius prigija ir graziausius krumus uzugina ax.gif
Atsakyti
QUOTE(b.kite @ 2015 08 04, 19:16)
esu visaip jas iskankinusi ir pamirsusi pasodinti ir t.t. jau atrodo neturetu prigyti, bet jos vistiek pasodinus, palaiscius prigija ir graziausius krumus uzugina  ax.gif

Ai nezinau zinokit nuo ko tai priklauso. Visa kita ka besodinu,tai man visad viskas prigija,gal todel kad labai nesuku galvos, o va del levandu pirscioju tai va man jau dvi ir nugaiso hihihi.gif
O dar sako,kad kai pardavejas labai gaili (ale atsisveikinti su savo gelytem),tai irgi buna,kad neprigyja. O man gailejo bobulencija di uz puse kainos atiduoti,bet galiausiai sutiko ir va se tau,ras ir nudvese viena is ju doh.gif
Ai,bus tu geliu mirksiukas.gif

P.S. beje,ta sudziuvele sian iskasiau ir pamerkiau i kibira su vandeniu,nores atsigaus,ne- tai ne irnesakyk.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vajuza: 04 rugpjūčio 2015 - 20:30
Štai kokios gražios šviežios puokštelės smile.gif ir kvapas nuostabus!

https://www.facebook...h...e=1
Atsakyti
QUOTE(Vajuza @ 2015 08 04, 21:29)
Ai nezinau zinokit nuo ko tai priklauso. Visa kita ka besodinu,tai man visad viskas prigija,gal todel kad labai nesuku galvos, o va del levandu pirscioju tai va man jau dvi ir nugaiso  hihihi.gif
O dar sako,kad kai pardavejas labai gaili (ale atsisveikinti su savo gelytem),tai irgi buna,kad neprigyja. O man gailejo bobulencija di uz puse kainos atiduoti,bet galiausiai sutiko ir va se tau,ras ir nudvese viena is ju  doh.gif
Ai,bus tu geliu  mirksiukas.gif

P.S. beje,ta sudziuvele sian iskasiau ir pamerkiau i kibira su vandeniu,nores atsigaus,ne- tai ne  irnesakyk.gif

As tai kai netikiu tokiais dalykais tai man neatrodo kad kazkas gaili tai neprigyja smile.gif manau buvo kitos rimtos priezastys del kuriu neprigijo
Atsakyti
Sveikos,padėkit,mano pirmametes grunte taip gražiai augo,bet dabar pradejo joduoti,džiusta.
Atsakyti
QUOTE(son @ 2015 08 09, 09:47)
Sveikos,padėkit,mano pirmametes grunte taip gražiai augo,bet dabar pradejo joduoti,džiusta.

Man atrodo, dabar, kai karsciai - dziuvima gali lemt gruntas. Pas mane dalis auga skurdziam zvyro ir geresnes misiny - situ nei laisciau, nei ka-o auga, zydi ir nesiskundzia. Kita pasodinta, kur labiau molis - dziut nori, nors jau palaistau kartais. Manau, kad molis labiau perdziuva, skeldeja, ir trukinedamas, skeldedamas zaloja sakneles, del ko augaliukas ima skurst.
Atsakyti
QUOTE(vilnera @ 2015 08 09, 11:29)
Man atrodo, dabar, kai karsciai - dziuvima gali lemt gruntas. Pas mane dalis auga skurdziam zvyro ir geresnes misiny - situ nei laisciau, nei ka-o auga, zydi ir nesiskundzia. Kita pasodinta, kur labiau molis - dziut nori, nors jau palaistau kartais. Manau, kad molis labiau perdziuva, skeldeja, ir trukinedamas, skeldedamas zaloja sakneles, del ko augaliukas ima skurst.

Tai reikia laistyt dazniau
Atsakyti
QUOTE(vilnera @ 2015 08 09, 10:29)

drinks_cheers.gif Per karscius as kasdien laistau ,tiksliau laistymo sistema laisto ir levandos auga puikiai, kazkada net abejojau ar joms patiks daznas laistymas , bet matau tinka
Atsakyti