Įkraunama...
Įkraunama...

Levandos 4

QUOTE(Para @ 2015 02 15, 12:14)
Kvepia ir manoji levanda. Vyras pernai salia ju dirbo statybos darbus, tai visas oras toje vietoje kvepejo. Bet tik judinama. Paprastai, jeigu nejudini, tai nezinau ar kvepia. Neatkreipiau demesi

drinks_cheers.gif kai juda ar pasilenki ir mano labai kvepia,bet puokštelėj šiandien spec kvepavau,žolė ir tiek blush2.gif
matyt kvapas nuo rūšies priklauso,mano pačios paprasčiausios kur prekybcentriuose sėklų yra
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2015 02 14, 19:48)
Šiauliai,bet kad nebūtų kaip pernai kai užėjo ledinis vėjas ir kentėjo augalai  unsure.gif

drinks_cheers.gif turesit uzdenginet jei ateis saltas oras, pas mus siandien toks saltas ledinis vejas, kad dar nesijaucia pavasario
Atsakyti
Sveikos levandu myletojos smile.gif gal si pavasari kuri turetu parduoti 2meciu sodinuku tikruju levandu, reiktu apie 20-25 sodinukus, butu geriau gyvenancios arciau Klaipedos, pasiimciau pati.
Atsakyti
nežinau kaip per žiemos bet gal ir turėčiau. aš gargžduose.
Atsakyti
butu puiku ax.gif tai laukim tada pavasario smile.gif
Atsakyti
gerai, tik priminikit man smile.gif bet antramečių niekam nežadėsiu daugiau smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

atėjau paklausti patarimo. Sakykit, ar įmanoma levandų užsiauginti vazonėliuose ir laikyti jas balkone? Jei taip, tai kokios rūšies ieškoti? Gal žinosite kuri. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zarazka @ 2015 02 23, 10:43)
Sveikos,

atėjau paklausti patarimo. Sakykit, ar įmanoma levandų užsiauginti vazonėliuose ir laikyti jas balkone? Jei taip, tai kokios rūšies ieškoti? Gal žinosite kuri. smile.gif

manau galima smile.gif ir mačiau augina balkone 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AJIRA @ 2015 02 26, 12:18)
manau galima smile.gif  ir mačiau augina balkone 4u.gif

Bet žiemoja turbūt ne atvirame balkone, nes juk sušals
Atsakyti
QUOTE(Zarazka @ 2015 02 23, 11:43)
Sveikos,

Galima ir puikiai auga vazonelyje. Sejau pati is seklu. Jau dabar treti metai jai. Man net siais metais taip gavosi, kad nebuvo galimybes is balkono parsinest i kambari taip ir liko atviram balkone ziemot. Pries pora savaiciu parvilkau ir ka jus manot visa suzaliavo ir jau ziedeliu priformuota smile.gif
Atsakyti
pas mane sudygo 5 vienetukai : jeeee !

jau taiop nevienodai dygsta , lauksim daugiau ,gal dar isiperes
Atsakyti
QUOTE(sssmmm2002 @ 2015 02 26, 13:56)
Bet žiemoja turbūt ne atvirame balkone, nes juk sušals

nuo žiemos priklauso, jei šalta žiema tai turbūt sušaltų balkone cool.gif, nes mano lauke grunte ir tai būna apšąla kai kurios
Papildyta:
QUOTE(jolitamaria @ 2015 02 27, 08:52)
pas mane sudygo 5 vienetukai : jeeee !

jau taiop nevienodai dygsta , lauksim daugiau ,gal dar isiperes

drinks_cheers.gif labai nevienodai dygsta
Atsakyti