Įkraunama...
Įkraunama...

Levandos 4

Maniškės Lavandula stoechas "Sweetberry ruffles" ir "The princess lavender". Kvapas kur kas aštresnis negu paprastųjų.
Taip, skaičiau, kad jas tik vazonuose auginti. Bet grunte prigijo, įsižydėjo. Tikiuosi, kad labai šaltų žiemų jau nebebus. Rizikuosiu. Šiaip ir paprastąsias dengiau eglišakiais-gerai peržiemojo. Pavasarį bus matyt mirksiukas.gif Gal dar iki žiemos ir persigalvosiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(P.Kristina @ 2015 07 02, 17:20)
Maniškės Lavandula stoechas "Sweetberry ruffles" ir "The princess lavender". Kvapas kur kas aštresnis negu paprastųjų.
Taip, skaičiau, kad jas tik vazonuose auginti. Bet grunte prigijo, įsižydėjo. Tikiuosi, kad labai šaltų žiemų jau nebebus. Rizikuosiu. Šiaip ir paprastąsias dengiau eglišakiais-gerai peržiemojo. Pavasarį bus matyt  mirksiukas.gif  Gal dar iki žiemos ir persigalvosiu  ax.gif

Aisku visada galima isbandyti drinks_cheers.gif , nes nesiojimas labai apsunkina. O as savo levandu niekuo nedengiu ziemai ir puikiai perziemoja
Atsakyti
as apkasu sniegu aisku jei jo buna wink.gif
Atsakyti
user posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(b.kite @ 2015 07 03, 08:33)
as apkasu sniegu aisku jei jo buna wink.gif

drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Dvi @ 2015 07 03, 12:09)

labai labai thumbup.gif o kai suzydes visos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(AJIRA @ 2015 06 30, 14:53)
šiandien jau padžioviau pirmąsias levandų puošteles  wub.gif
rolleyes.gif 

wub.gif provansiska
Atsakyti
QUOTE(Dvi @ 2015 07 03, 13:09)

Gražu ir miela wink.gif
Papildyta:
QUOTE(AJIRA @ 2015 06 30, 15:53)
šiandien jau padžioviau pirmąsias levandų puošteles  wub.gif
user posted image

Foto kaip nuo viršelio. Kitų mūsų namučių pirmam puslapiui wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Para @ 2015 07 04, 19:31)
Foto kaip nuo viršelio. Kitų mūsų namučių pirmam puslapiui wink.gif

Kazkaip praleidau ir nemaciau tos foto g.gif , o kopeteles nusipirkau butent terasai levandu dziovyklai, nors turiu dar kita dziovykla pakabinama pavesinej, ten dziaunu irgi visokias puoksteles wub.gif is tikro labai smagu sedeti kai sklinda ivairiu geliu aromatai wub.gif
O tos foto nesuradau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AJIRA: 05 liepos 2015 - 11:25
Sveikos, sakykit jas reikia kirpti žydinčias? O pas kui ir liepa tokie kupsteliai?
Mano levandos tik antrametės tai nežinau, ar reikia man irgi žiedkočius kukirpti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dodže @ 2015 07 07, 13:16)
Sveikos, sakykit jas reikia kirpti žydinčias? O pas kui ir liepa tokie kupsteliai?
Mano levandos tik antrametės tai nežinau, ar reikia man irgi žiedkočius kukirpti?  4u.gif

Nebūtina kirpti, kerpa kas nori susidžiovinti mirksiukas.gif
Atsakyti
user posted image

antra partija.na siandien neisesiu is tersos,koks svaignamas kvapas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(girene @ 2015 07 07, 17:38)

antra partija.na siandien neisesiu is tersos,koks svaignamas kvapas wub.gif

drinks_cheers.gif wub.gif , siandien irgi skinsiu antra partija smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AJIRA: 08 liepos 2015 - 08:54