Maniškės Lavandula stoechas "Sweetberry ruffles" ir "The princess lavender". Kvapas kur kas aštresnis negu paprastųjų.
Taip, skaičiau, kad jas tik vazonuose auginti. Bet grunte prigijo, įsižydėjo. Tikiuosi, kad labai šaltų žiemų jau nebebus. Rizikuosiu. Šiaip ir paprastąsias dengiau eglišakiais-gerai peržiemojo. Pavasarį bus matyt Gal dar iki žiemos ir persigalvosiu
QUOTE(P.Kristina @ 2015 07 02, 17:20)
Maniškės Lavandula stoechas "Sweetberry ruffles" ir "The princess lavender". Kvapas kur kas aštresnis negu paprastųjų.
Taip, skaičiau, kad jas tik vazonuose auginti. Bet grunte prigijo, įsižydėjo. Tikiuosi, kad labai šaltų žiemų jau nebebus. Rizikuosiu. Šiaip ir paprastąsias dengiau eglišakiais-gerai peržiemojo. Pavasarį bus matyt Gal dar iki žiemos ir persigalvosiu
Aisku visada galima isbandyti , nes nesiojimas labai apsunkina. O as savo levandu niekuo nedengiu ziemai ir puikiai perziemoja
as apkasu sniegu aisku jei jo buna
QUOTE(b.kite @ 2015 07 03, 08:33)
as apkasu sniegu aisku jei jo buna
Papildyta:
QUOTE(Dvi @ 2015 07 03, 12:09)
labai labai o kai suzydes visos
QUOTE(AJIRA @ 2015 06 30, 14:53)
provansiska
QUOTE(Dvi @ 2015 07 03, 13:09)
Gražu ir miela
Papildyta:
QUOTE(AJIRA @ 2015 06 30, 15:53)
Foto kaip nuo viršelio. Kitų mūsų namučių pirmam puslapiui
QUOTE(Para @ 2015 07 04, 19:31)
Foto kaip nuo viršelio. Kitų mūsų namučių pirmam puslapiui
Kazkaip praleidau ir nemaciau tos foto , o kopeteles nusipirkau butent terasai levandu dziovyklai, nors turiu dar kita dziovykla pakabinama pavesinej, ten dziaunu irgi visokias puoksteles is tikro labai smagu sedeti kai sklinda ivairiu geliu aromatai
O tos foto nesuradau
Sveikos, sakykit jas reikia kirpti žydinčias? O pas kui ir liepa tokie kupsteliai?
Mano levandos tik antrametės tai nežinau, ar reikia man irgi žiedkočius kukirpti?
Mano levandos tik antrametės tai nežinau, ar reikia man irgi žiedkočius kukirpti?
QUOTE(Dodže @ 2015 07 07, 13:16)
Sveikos, sakykit jas reikia kirpti žydinčias? O pas kui ir liepa tokie kupsteliai?
Nebūtina kirpti, kerpa kas nori susidžiovinti
QUOTE(girene @ 2015 07 07, 17:38)
, siandien irgi skinsiu antra partija