Įkraunama...
Įkraunama...

Levandos 4

QUOTE(AJIRA @ 2015 06 30, 14:53)
šiandien jau padžioviau pirmąsias levandų puošteles  wub.gif

romantika bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(AJIRA @ 2015 06 30, 12:53)
šiandien jau padžioviau pirmąsias levandų puošteles  wub.gif
user posted image

wub.gif Labai graži idėja.
Nepribyra po to ant žemės? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(vija zemaite @ 2015 06 30, 14:56)
romantika  bigsmile.gif

ir man drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(sssmmm2002 @ 2015 06 30, 15:19)
wub.gif Labai graži idėja.
Nepribyra po to ant žemės?  unsure.gif

aciu 4u.gif tikrai nepribyra
Atsakyti
Oho, Ajira, kokios jūsų jau sužydėjusios levandos-graži nuotrauka wub.gif
Mano antrametės vos skleidžiasi. Pilnai žydi tik italinės levandos-su šiuo grožiu, jaučiu, turėsiu galvos skausmo, kai atšals unsure.gif
http://public.fotki....arp-levand.html
Atsakyti
QUOTE(P.Kristina @ 2015 06 30, 15:52)
Oho, Ajira, kokios jūsų jau sužydėjusios levandos-graži nuotrauka  wub.gif
Mano antrametės vos skleidžiasi. Pilnai žydi tik italinės levandos-su šiuo grožiu, jaučiu, turėsiu galvos skausmo, kai atšals  unsure.gif
http://public.fotki....arp-levand.html

Aciu 4u.gif
Del italiniu levandu tai nezinau neauginau, bet manau turetu perziemot, as viis ruosiausi nusipirkti ju nes man tai labai grazios thumbup.gif
Atsakyti
Mane irgi jų grožis sugundė. Informacijos pradėjau ieškoti jau nusipirkusi. Siūlo žiemai nešti į vidų, bet aš nerausiu, bandysiu šilčiau apgobti. Labai tikiuosi, kad peržiemos-būtų labai gaila, jei įvyktų kitaip.
Atsakyti
QUOTE(P.Kristina @ 2015 06 30, 21:56)
Mane irgi jų grožis sugundė. Informacijos pradėjau ieškoti jau nusipirkusi. Siūlo žiemai nešti į vidų, bet aš nerausiu, bandysiu šilčiau apgobti. Labai tikiuosi, kad peržiemos-būtų labai gaila, jei įvyktų kitaip.

Italinės levandos (Levandula stoechas) yra pačios kvapniausios, ar labai jaučiasi kvapo skirtumas g.gif
Atsakyti
Kaip gerai, kad atradau šią temą 4u.gif Man reikalinga gyvų levandų puokštelė vestuvėms liepos gale smile.gif Gal kas parduodat? Idealiausia būtų Kaune ar aplink. Beje puokštelė būtų skraidinama lėktuvu. Ar išsilaikytų jos šviežios, nesudžiūna greitai?
Atsakyti
QUOTE(himmel @ 2015 07 01, 10:44)
Ar išsilaikytų jos šviežios, nesudžiūna greitai?

Nezinau, nezinau nebent kokiu gudrybiu imtis, nes nuskintos levandos labai greitai "nuleidzia galveles"
Atsakyti
QUOTE(AJIRA @ 2015 07 01, 10:44)
Nezinau, nezinau nebent kokiu gudrybiu imtis,  nes nuskintos levandos labai greitai "nuleidzia galveles"

O aš girdėjau, kad iki pilno išdžiuvimo apie du mėn praeina, tai maniau, tikrai gražiai išsilaikytų kokią savaitėlę nuskintos unsure.gif tai turbūt žlunga viltys gabentis iš LT...
Atsakyti
QUOTE(himmel @ 2015 07 01, 12:38)
O aš girdėjau, kad iki pilno išdžiuvimo apie du mėn praeina, tai maniau, tikrai gražiai išsilaikytų kokią savaitėlę nuskintos  unsure.gif  tai turbūt žlunga viltys gabentis iš LT...

iki pilno isdziuvimo taip drinks_cheers.gif , bet nuskintu koteliai suminksteja ir svyra galveles
Atsakyti
QUOTE(P.Kristina @ 2015 06 30, 21:56)

Reiketu vis delto persodinti i vazona ir ziemai inesti i vidu, nes visos levandos, kurių pavadinimas prasideda "French Lavender 'Lavandula Stoeches ....'" (nu tokios, kaip Kew Red, Papillon, Splendour, Helmsdale, Tiara ir kitos), mūsų sąlygomis turėtų būti auginamos konteineriuose, vazonuose, ir žiemai įnešamos į žiemos sodus ar pan.
O levandos, kurių pavadinimas prasideda "Lavandula angustifolia", auginamos visus metus atvirame grunte ir yra visai tokios, kokias mes auginame, tik skiriasi spalvos
- Lavandula angustifolia - šv.violetinė
- Lavandula angustifolia Munstead - šv.violetinė į melsvumą
- Lavandula angustifolia Hidcote - šv.violetinė į rausvumą
- Lavandula angustifolia Rosea - šv.rožinė
Atsakyti