Įkraunama...
Įkraunama...

Levandos 4

QUOTE(Vajuza @ 2015 06 21, 18:39)
Jus ziedelius tik nukerpate, o genite tik rudeni arba pavasari ,taip?
Papildyta:

Na as kadangi si pavasari tik pasisodinau keleta krumeliu trimeciu ir dvimeciu ir vienas ju tiesiog sunyko,nudziuvo,tai pamaniau,kad perlaisciau,todel ir nutariau paklausti,kad visgi gal nereikia ju visai lieti, o tiketis,kad pakaks vandens is gamtos naturaliai.. unsure.gif

Lieju,kai sausra,kai visa kiema lieju
Geniu pavasari ir rudeni
Kai sodinau,pries 3m.,man ir neprigijo keletas daigu.atsodinau.gi buna taip su gelem
Tresiu geles,patresiu ir levandas
Papildyta:
QUOTE(Išmanioji @ 2015 06 12, 05:34)
Labai gražu  4u.gif veją nuo akmenukų kažkuo atskyrėte? Iš kur akmenukai? Kaip supratau iškart tokiais atstumais sodintos ir paliktos augti?

Taip.subujos i kruva
Borteliai plastikiniai skiria veja.akmenukus atveze,kastvarko kiema.senukuose brangu.jie pigiau gauna
Atsakyti
QUOTE(girene @ 2015 06 21, 19:10)
Lieju,kai sausra,kai visa kiema lieju
Geniu pavasari ir rudeni
Kai sodinau,pries 3m.,man ir neprigijo keletas daigu.atsodinau.gi buna taip su gelem
Tresiu geles,patresiu ir levandas
Papildyta:

Aciu Jums uz atsakyma,labai padejote 4u.gif

O sakykite,gal netycia pati jas dauginate,sanydinate?
Noreciau pabandyti padauginti pati,nesejant tarkime sekluciu, o saknydinant,tik nezinau kada tiksliau tai daryti ir kaip tai padaryti? Gal tuo klausimu irgi galetumete trumpai pakonsultuoti,banydciau pati pasidauginti ju wub.gif
Atsakyti
Laba diena,

Levandu myletojos,gal kas turite parduoti nebrangiai daigiuku levandeliu Vilniuje? Noreciau keleto kupsteliu rolleyes.gif
Parasykite AZ,taip bus greiciau ir paprasciau smile.gif
Atsakyti
turiu sejinuku levandu nedideli, jei ka domina i az
Atsakyti
jau prasideda levandu zydejimas
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Vajuza @ 2015 06 22, 09:58)
Aciu Jums uz atsakyma,labai padejote  4u.gif

O sakykite,gal netycia pati jas dauginate,sanydinate?
Noreciau pabandyti padauginti pati,nesejant tarkime sekluciu, o saknydinant,tik nezinau kada tiksliau tai daryti ir kaip tai padaryti? Gal tuo klausimu irgi galetumete trumpai pakonsultuoti,banydciau pati pasidauginti ju  wub.gif

ne,nuzsiimu.pirkau vazonuose
user posted image

treciametes.eisiu jau ziedus isskynt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo girene: 22 birželio 2015 - 14:07
kai daug turiu tai negaila skint ziedu, bet va kai jo tokios dekoratyvios ar alpinariumuose man but gaila skint..
Atsakyti
QUOTE(b.kite @ 2015 06 22, 15:11)
kai daug turiu tai negaila skint ziedu, bet va kai jo tokios dekoratyvios ar alpinariumuose man but gaila skint..

vis tiek juos reiks isskynt.parudusius jau.palieku skindama kazkiek,ner taip,kad viska nupjauciau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo girene: 22 birželio 2015 - 14:58
na zinoma kad reiks wink.gif tik man grazu kaip jos zydi
Atsakyti
QUOTE(girene @ 2015 06 22, 15:48)
vis tiek juos reiks isskynt.parudusius jau.palieku skindama kazkiek,ner taip,kad viska nupjauciau

drinks_cheers.gif reikia iskinti - gi dziovintos puosia namus smile.gif ir isskinu atrodo daug, bet vistiek lieka ziedu net nesijaucia, tik kai pradejau auginti levandas, atrode kaip cia skinsiu gaila kazkaip buvo.
Atsakyti
Mano jau senės, gal kokių 5 metų g.gif nežinojau, kad genėt reikėjo, todėl apačia sumedėjusi ir plika unsure.gif gal patartumėt, ačia kažką dar įmanoma daryt, kad gražios butų ar naujas sodint g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mupi @ 2015 06 22, 21:34)
Mano jau senės, gal kokių 5 metų g.gif nežinojau, kad genėt reikėjo, todėl apačia sumedėjusi ir plika unsure.gif gal patartumėt, ačia kažką dar įmanoma daryt, kad gražios butų ar naujas sodint g.gif

ar labai ten jau plika apacia matosi, neuzdengia atzalos ? as tai pavasari apgeniu ir jos zelia i virsu ir net nesimato sumedijusiu.
Atsakyti