QUOTE(Blue-Black @ 2015 03 30, 00:35)
Nu tiesiog negaliu nepasigirti, mano vaikas pradejo šnekėti sakiniais( aišku kai kuriu žodžiu trūksta) nu taip gražiai skamba pvz sako eny( jis taip save vadina) pimpimpa( mokykla) mammy pap pap - vertimas eis i mokykla o mama ji nuveš
Kai verkia mažasis jis iskart: baby mammys papio mam mam
Kai vezuosi i darba klausiu kur važiuoji? Sako mammys darba, mammys darbe dirba teta
Rado mano brendžio (35ml) buteliuka, atneša sako mammys atsigert
Kas nors parodo i mažylį ir paklausia kas čia? Jis atsako baby Sam bobis( brolis).
Nu ir galėčiau vardinti ir vardinti, bet kiekviena kart išgirdus tuos zodelius širdis dainuoja
Kai verkia mažasis jis iskart: baby mammys papio mam mam
Kai vezuosi i darba klausiu kur važiuoji? Sako mammys darba, mammys darbe dirba teta
Rado mano brendžio (35ml) buteliuka, atneša sako mammys atsigert
Kas nors parodo i mažylį ir paklausia kas čia? Jis atsako baby Sam bobis( brolis).
Nu ir galėčiau vardinti ir vardinti, bet kiekviena kart išgirdus tuos zodelius širdis dainuoja
Sveikutes, saunuolis tavo berniukas Maniskis tai vis dar pauksciu kalba kalba, yra tik keli zodziai, kuriuos normaliai sako Kaip jums sekasi tvarkytis? Ar jau vyresnelis apsiprato su maziuku?
Musu mazius tai manes visai neklauso, ar galiu ir rekti ir normaliai sneketi jam tas pats, jis i mane nereguoja, o teciui uztenka vien pasiziureti ir jis viska daro ka pasako Jau toks oziukas auga