Įkraunama...
Įkraunama...

Liepinukai 2013

QUOTE(Blue-Black @ 2015 03 30, 00:35)
Nu tiesiog negaliu nepasigirti, mano vaikas pradejo šnekėti sakiniais( aišku kai kuriu žodžiu trūksta) nu taip gražiai skamba  wub.gif pvz sako eny( jis taip save vadina) pimpimpa( mokykla) mammy pap pap - vertimas eis i mokykla o mama ji nuveš  lotuliukas.gif
Kai verkia mažasis jis iskart: baby mammys papio mam mam  wub.gif
Kai vezuosi i darba klausiu kur važiuoji? Sako mammys darba, mammys darbe dirba teta  thumbup.gif
Rado mano brendžio (35ml) buteliuka, atneša sako mammys atsigert  doh.gif
Kas nors parodo i mažylį ir paklausia kas čia? Jis atsako baby Sam bobis( brolis).

Nu ir galėčiau vardinti ir vardinti, bet kiekviena kart išgirdus tuos zodelius širdis dainuoja  wub.gif

Sveikutes, saunuolis tavo berniukas 4u.gif Maniskis tai vis dar pauksciu kalba kalba, yra tik keli zodziai, kuriuos normaliai sako doh.gif Kaip jums sekasi tvarkytis? Ar jau vyresnelis apsiprato su maziuku? 4u.gif
Musu mazius tai manes visai neklauso, ar galiu ir rekti ir normaliai sneketi jam tas pats, jis i mane nereguoja, o teciui uztenka vien pasiziureti ir jis viska daro ka pasako doh.gif Jau toks oziukas auga doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gretucka @ 2015 03 30, 08:28)
Sveikutes, saunuolis tavo berniukas 4u.gif Maniskis tai vis dar pauksciu kalba kalba, yra tik keli zodziai, kuriuos normaliai sako doh.gif Kaip jums sekasi tvarkytis? Ar jau vyresnelis apsiprato su maziuku? 4u.gif
Musu mazius tai manes visai neklauso, ar galiu ir rekti ir normaliai sneketi jam tas pats, jis i mane nereguoja, o teciui uztenka vien pasiziureti ir jis viska daro ka pasako doh.gif Jau toks oziukas auga doh.gif

Prakalbes ir tavo, maniskis kažkaip labai anksti pradejo.
Su broliu jau apsiprato, ateina pabuciuoja, nukloja kojas paziuri, rankytes savo ir maziuko lygina. Pypt nosytei daro, soske gruda nori nenori lotuliukas.gif nu ir aišku vežimą veža kai tik kur einam. Ai vakar dantis bandė mažajam valyt biggrin.gif

O del neklausymo tai pas mus taip pat, as jau jam sakau mama gi ne šuo kad lotu visa diena, o jis man sako holly molly ( kaimynu labradore holly, o as ja holly molly vadinu). Kartais labai labai geras buna, nu o kartais tai doh.gif Tėvo klauso.
Atsakyti
maniske jau koks 1.5men kalba sakiniais smile.gif labai smagu, nes viska jau susikalbam smile.gif tik su puofu niekaip nedraugauja.... ryte atsikelus pasedi,padaro ir viskas..... g.gif
Atsakyti
maniske sakiniais mazai.bet sneka daug,o pasiutus neklauso.kisiu as ja i manieza ar dar kur
Atsakyti
QUOTE(Blue-Black @ 2015 03 30, 01:35)
Rado mano brendžio (35ml) buteliuka, atneša sako mammys atsigert  doh.gif

lotuliukas.gif šitas geriausias
QUOTE(Gretucka @ 2015 03 30, 08:28)
Maniskis tai vis dar pauksciu kalba kalba

tai su maniškiu vadinas susikalbėtų lotuliukas.gif doh.gif pas mus tai pagrinde mykimas ir pirštais rodymas biggrin.gif dičkis mano irgi palyginus ilgokai tempė su kalbėjimu, bet užtat dabar reikia pastoviai prašyt, kad užsičiauptų cool.gif cool.gif doh.gif
Atsakyti
Na mes su kalbejimu ir sunkokai, bet susikalbegi galima , jai jau ko nesuprantu tai parodo lotuliukas.gif bet jai paprasysi kad papasakotu ka veike ar kur buvo va tada tai net as nieko nesuprantu tikra pauksciu kalba buna lotuliukas.gif
o del neklausimo tai jo pasiutusi baisu ... buna net negirdi manes daro savo... dar teteS biskuti bijo, bet buna kad ir nereguoja... buna pavyksta susitarti graziuoju bet buna kad reikia imtis kitu priemoniu kad buna ideta i lovyte.
Atsakyti
QUOTE(satari @ 2015 03 30, 17:57)
maniske jau koks 1.5men kalba sakiniais  smagu, nes viska jau susikalbam smile.gif tik su puofu niekaip nedraugauja.... ryte atsikelus pasedi,padaro ir viskas..... :

Maniskis labai nori ant puoduko, bet motina karve neprisiruosia rimtai užsiimti. Bet reik jau būtinai, praeis noras bus sunku.

QUOTE(lara86 @ 2015 03 30, 21:23)
maniske sakiniais mazai.bet sneka daug,o pasiutus neklauso.kisiu as ja i manieza ar dar kur

Maniežą mano jau nuo metukų i palepe uzdetas, nenulaikyčiau as jo ten.

QUOTE(Birbiziukas @ 2015 03 31, 00:03)
lotuliukas.gif šitas geriausias

tai su maniškiu vadinas susikalbėtų  doh.gif pas mus tai pagrinde mykimas ir pirštais rodymas  biggrin.gif dičkis mano irgi palyginus ilgokai tempė su kalbėjimu, bet užtat dabar reikia pastoviai prašyt, kad užsičiauptų

Svarbiausia, jis rado ta brendziuka prie mano lovos spinutej,o pirkau as ji pries kokius min 7 metus lėktuve skrisdama i Italija. Paskui nugrudau, taip ir liko. Sakau kad pamatytų ir išgirstu galvotu nu chrone ne kitaip lotuliukas.gif

lotuliukas.gif

QUOTE(vengana @ 2015 03 31, 00:24)
Na mes su kalbejimu  ir sunkokai, bet susikalbegi galima , jai jau ko nesuprantu tai parodo lotuliukas.gif  bet jai paprasysi kad papasakotu ka veike ar kur buvo va tada tai net as nieko nesuprantu tikra pauksciu kalba buna  lotuliukas.gif 
o del neklausimo tai jo pasiutusi baisu ... buna net negirdi manes daro savo... dar teteS biskuti bijo, bet buna kad ir nereguoja... buna pavyksta susitarti graziuoju bet buna kad reikia imtis kitu priemoniu kad buna ideta i lovyte.

As i lovyte kaip bausme bijociau dėt, kad del miegojimo problemu neatsirastų paskui.
Atsakyti
QUOTE(Blue-Black @ 2015 03 31, 08:29)

lotuliukas.gif
As i lovyte kaip bausme bijociau dėt, kad del miegojimo problemu neatsirastų paskui.

As ir to bijau todel cia tokia bausme jau isskirtiniu atveju... nes nezinau ka sugalvoti kad veiksminga butu cool.gif nes tokia mazyte atrodo visvien nieko nesupras...
Atsakyti
QUOTE(Blue-Black @ 2015 03 31, 09:29)
Svarbiausia, jis rado ta brendziuka prie mano lovos spinutej,o pirkau as ji pries kokius min 7 metus lėktuve skrisdama i Italija. Paskui nugrudau, taip ir liko. Sakau kad pamatytų ir išgirstu galvotu nu chrone ne kitaip  lotuliukas.gif

o kas jau čia tokio vakarais brendžiuko įkalt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Birbiziukas @ 2015 03 31, 20:04)
o kas jau čia tokio vakarais brendžiuko įkalt  biggrin.gif

Oi kartais kaip norėtųsi!!! Nu bet sakiau nieko as palauksiu. As jau turbut daugiau nei 3 metai kaip i Valančiaus draugija isirasius per nestuke.gif ir maitinimus cool.gif na neskaitant 1,5 men kai nustojau maitint liepinuka ir pasijutau nestuke.gif
Atsakyti
Jau dangaus skliautai šviesėja,
Linksmas paukščių čiulbesys.
Te skambus Velykų Aleliuja,
Uždega naujas, šviesias viltis!
Gražiu Velyku liepinukam ir ju mamytem!!!
Atsakyti
Prisiduodam po TA Mano liepinukas sveria 14,8 kg ūgis 90 cm bigsmile.gif
Atsakyti