Įkraunama...
Įkraunama...

Liepinukai 2013

QUOTE(Blue-Black @ 2015 03 11, 04:07)
Maniskis niekada nebuvo mamyciukas, niekada neverkdavo, o dabar toks jautrus pasidaręs, buna verkiam abu. Manes is akiračio nepaleidžia  unsure.gif kažkurią diena liepė broliui namo važiuoti. Bet manau, kad tam daug įtakos turejo tai kad as ligoninej 10d pragulejau. Gaila be proto vaiko, bet labai tikiuosi, kad brolio kompanija ateityje atpirks visas nuoskaudas.

Naturali tokia vaiko reakcija, jis maziukas, jam dabar mamos labai reikia, o ilgai nebuvai ir staiga atsiradai, bet nebe viena.
Tarp maniskiu skirtumas 3 metai, tai pana jau buvo pakankamai protinga, as jai visa nestuma aiskinau kad bus brolos ir pan, ji tam buvo pasiruosusi, bet taviskis dar maziukas, jam dar neisaiskinsi tikiu dalyku. Tiesiog stenkis jam rodyt kuo daugiau demesio,ypac kai mazasis miega (manau, kad ta ir darai). Susigalvokit kokia veikla, kuri vyresneliui patinka. Jam reik parodyt,koks jis svarbus ir kad naujasis seimos narys neateme mamos is jo
Tikiu, kad sunku, bet tikiu, kad persilaus vaikutis ir jau po metu bus neatskiriami abudu,zais kartu. Labai geras skirtumas tarp ju.
Dabar tik tau galiu kantrybes palinketi.
Atsakyti
QUOTE(xxevuxx @ 2015 03 11, 10:56)
Naturali tokia vaiko reakcija, jis maziukas, jam dabar mamos labai reikia, o ilgai nebuvai ir staiga atsiradai, bet nebe viena.
Tarp maniskiu skirtumas 3 metai, tai pana jau buvo pakankamai protinga, as jai visa nestuma aiskinau kad bus brolos ir pan, ji tam buvo pasiruosusi, bet taviskis dar maziukas, jam dar neisaiskinsi tikiu dalyku. Tiesiog stenkis jam rodyt kuo daugiau demesio,ypac kai mazasis miega (manau, kad ta ir darai). Susigalvokit kokia veikla, kuri vyresneliui patinka. Jam reik parodyt,koks jis svarbus ir kad naujasis seimos narys neateme mamos is jo
Tikiu, kad sunku, bet tikiu, kad persilaus vaikutis ir jau po metu bus neatskiriami abudu,zais kartu. Labai geras skirtumas tarp ju.
Dabar tik tau galiu kantrybes palinketi.

Tikrai labai stengiuosi. Mes ir i lauka iseinam tik dviese ir i parduotuve kartu važiuojam. Pampersus kai keičiu pirmiausia dickiui, paskui abu einam mazyliui keist. Nu žodžiu visaip kaip bandom. Tik liūdna kažkaip,kad vargšas vaikis tiesiog buvo priverstas greit užaugti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Blue-Black @ 2015 03 11, 10:22)
Tikrai labai stengiuosi. Mes ir i lauka iseinam tik dviese ir i parduotuve kartu važiuojam. Pampersus kai keičiu pirmiausia dickiui, paskui abu einam mazyliui keist. Nu žodžiu visaip kaip bandom. Tik liūdna kažkaip,kad vargšas vaikis tiesiog buvo priverstas greit užaugti  unsure.gif

aukso žodžiai drinks_cheers.gif ir manau bet kuriam amžiuje kai atsiranda mažesnis didysis priverstas, greit užaugt, suprotingėt, staiga suvokt kad jis jau ne vienas, sugebėt dalintis, mylėt, globot ir t.t ir aš pvz. net nesugebėčiau pasakyt koks amžiaus skirtumas yra gerai, o koks nieko gero g.gif manyčiau labai nuo vaikų priklauso unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Blue-Black @ 2015 03 11, 11:22)
Tikrai labai stengiuosi. Mes ir i lauka iseinam tik dviese ir i parduotuve kartu važiuojam. Pampersus kai keičiu pirmiausia dickiui, paskui abu einam mazyliui keist. Nu žodžiu visaip kaip bandom. Tik liūdna kažkaip,kad vargšas vaikis tiesiog buvo priverstas greit užaugti  unsure.gif

Na tiesiog jau nebe leliukas. Manau viskas jums bus gerai. Vaikui turi ivykti luzis. Jis dar mazas, o cia toks pasikeitimas. Jam reikia laiko.
Cia gal ir tau paciai liudna, kad jis nebera tas vienintelis pats brangiausias. Man budavo tokios liudesio akomirkos gimus mazyliui, kai galvodavau, kad dukra jau nebe pati svarbiausia, kokia ji buvo ipratus but, kad dar yra dar vienas zmogutis, tiks pats svarbus kaip ji. Bet cia tik man taip buvo (gal kad as pati vienturte), dukra kazkaip labai teigiamai i broli reagavo,bet velgi, maniske jau buvo gerokai vyresne, met lygint negalima. Jei dabar mazajam dar reiktu broli ar sese priimti tai nzn kaip sureaguotu, nes jis labai pavyduolis unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Birbiziukas @ 2015 03 11, 14:44)
aukso žodžiai  drinks_cheers.gif ir manau bet kuriam amžiuje kai atsiranda mažesnis didysis priverstas, greit užaugt, suprotingėt, staiga suvokt kad jis jau ne vienas, sugebėt dalintis, mylėt, globot ir t.t ir aš pvz. net nesugebėčiau pasakyt koks amžiaus skirtumas yra gerai, o koks nieko gero  g.gif manyčiau labai nuo vaikų priklauso  unsure.gif

Tai va, niekad nežinai kaip gali buti. Atsimenu mano pusseserei buvo 17 metu kai gimė jos sese,tai tikrąja ta žodžio prasme turejau uz kupros isodinti i masina ir nuvežti i ligonine aplankyti mamos ir seses doh.gif

O va drauges dukrytei buvo 2,5 kai gimė brolis, tai isvis jokios reakcijos nebuvo.

QUOTE(xxevuxx @ 2015 03 11, 17:02)
Cia gal ir tau paciai liudna, kad jis nebera tas vienintelis pats brangiausias. Man budavo tokios liudesio akomirkos gimus mazyliui, kai galvodavau, kad dukra jau nebe pati svarbiausia, kokia ji buvo ipratus but, kad dar yra dar vienas zmogutis, tiks pats svarbus kaip ji. Bet cia tik man taip buvo

Oi man tai tikrai tikrai labai liūdna verysad.gif Ypač kai mažasis ant papo kabo, tada taip vadinamas vyresnelis užuojautos ir paguodos ieško pas avyte( savo mylimiausia zaisliuka) cray.gif O jei mazius verkt pradeda tai iskart nubėga atsineša savo soskiuka ir avyte atsisėda apsikabina ja stipriai ir stebi viską aplinkui. Ir isvis vaikas labai pasikeite verkia dažnai kai anksciau isvis neverkdavo, net ir kūdikiu būdamas( ko negalėčiau pasakyt apie naująjį musu šeimos narį, kai jau atidaro burnyte savo tai Dieve padėk).
Atsakyti
QUOTE(Blue-Black @ 2015 03 11, 17:25)
Oi man tai tikrai tikrai labai liūdna  verysad.gif Ypač kai mažasis ant papo kabo, tada taip vadinamas vyresnelis užuojautos ir paguodos ieško pas avyte( savo mylimiausia zaisliuka)  cray.gif O jei mazius verkt pradeda tai iskart nubėga atsineša savo soskiuka ir avyte atsisėda apsikabina ja stipriai ir stebi viską aplinkui. Ir isvis vaikas labai pasikeite verkia dažnai kai anksciau isvis neverkdavo, net ir kūdikiu būdamas( ko negalėčiau pasakyt apie naująjį musu šeimos narį, kai jau atidaro burnyte savo tai Dieve padėk).

Laikykis 4u.gif Tau ir paciai dabar sunku, o dar vyresnelis taip reaguoja, isivaizduoju kaip liudna 4u.gif As kai gryzau is ligonines ir ziurejau I savo dicki ir tai verkiau, nes man buvo gaila jo, kad jam jau viso demesio negalesiu skyrti verysad.gif
Pas musu draugus yra tarp vaiku toks skirtumas metu, tai vyresnelis brolis gimus sesej irgi susirado drauga suniuka su kuriuo visur vaiksciodavo ir su juo snekedavo zaisdavo kaip ir tavo vaikas, jiems matyt taip ramiau rolleyes.gif Pasistenk maziuka kuo daugiau su vyru palikti, o vyresneliui skirk daugiau laiko 4u.gif
As kazkaip dar vis apie trecia pagalvoju, bet kai atsimenu ta pradzia, ta keista busena tai to visai nenoriu schmoll.gif
Atsakyti
Blue-Black,didžiausi didžiausi sveikinimai! Jums viskas tikrai bus labai gerai 4u.gif tiesiog dabar sunkus periodas visiems, reikia islaukti.. Tau turbūt dar nuo hormonu pokyčių keičiasi nuotaikos, liūdesys (aš pati atsimenu kaip aš verkdavau is ligoninės grįžus smile.gif ) o vaikai viską jaučia ir perima,tad linkiu kad kuo greičiau sugrįžtų ramybe i jūsų namus mirksiukas.gif

Aš pati irgi nerimauju kaip bus kai rugpjūtį parsivesim nauja šeimos nari,kaip maziukas reaguos,kaip elgsis,ar neskriaus ir pan. Maniskis šiaip dabar irgi labai savarankiškas ir visai ne mamyciukas bet turbūt viskas gali pasikeisti smile.gif

O tau padeda kas nors? Ar tu viena namie su abiem? Ar leisti dicki i darželį?
Atsakyti
QUOTE(_Leja_ @ 2015 03 12, 17:22)
Blue-Black,didžiausi didžiausi sveikinimai! Jums viskas tikrai bus labai gerai  4u.gif tiesiog dabar sunkus periodas visiems, reikia islaukti.. Tau turbūt dar nuo hormonu pokyčių keičiasi nuotaikos, liūdesys (aš pati atsimenu kaip aš verkdavau is ligoninės grįžus smile.gif ) o vaikai viską jaučia ir perima,tad linkiu kad kuo greičiau sugrįžtų ramybe i jūsų namus mirksiukas.gif

Aš pati irgi nerimauju kaip bus kai rugpjūtį parsivesim nauja šeimos nari,kaip maziukas reaguos,kaip elgsis,ar neskriaus ir pan. Maniskis šiaip dabar irgi labai savarankiškas ir visai ne mamyciukas bet turbūt viskas gali pasikeisti  smile.gif

O tau padeda kas nors? Ar tu viena namie su abiem? Ar leisti dicki i darželį?

Ačiū uz sveikinimus mirksiukas.gif Sveikinimai ir tau bigsmile.gif wub.gif 4u.gif Jo hormonai tai siautėja nerealiai, po pirmo taip nebuvo. Mama mano kelias dienas per savaite ateina ir po kelias valandas vakarais, kol liepinuka paguldau. Tikrai nėra lengva, nes vaikai labai skirtingi, sunku priprast prie maziuko( gal biski per greit čia viskas įvyko). Bet tikiuosi ateity bus geriau. Ir tikrai labai nuosirdziai tikiuosi, kad tau isvis nebus tokiu problemu, nes ir vaikis tavo jau dvimetinukas bus, protingesnis.
As namie su abiem( mb visa laiką dirba, matau ryte max 2min ir vakare max valanda)ziogo i darželį neleidžiu nes jis nenori, o dabar manau ir laikas butu blogas nes tada tikrai jaustųsi niekam nereikalingas.
Atsakyti
QUOTE(Blue-Black @ 2015 03 10, 20:25)
Suptatau. Kokia dickio reakcija buvo I sese kai namo parvezet? Maniskiui sunku susitaikyt, kad namuose dar vienas gyventojas yra  verysad.gif

sveikos 4u.gif pirma diena asaru buvo bet po to sese meiles pirma visi zaislai viska jei atidave.ir paciai keista jokio pavydo jokiu isteriju.cia priklauso nuo pacio vaiko.mes jam kalbejom,kad sese pilvuke pas mama ir ji bus mazyte.reikia laiko
Atsakyti
lara86 Matuką su gimtadieniu 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Birbiziukas @ 2015 03 20, 15:30)
lara86 Matuką su gimtadieniu  4u.gif
user posted image

aciu
Atsakyti
Nu tiesiog negaliu nepasigirti, mano vaikas pradejo šnekėti sakiniais( aišku kai kuriu žodžiu trūksta) nu taip gražiai skamba wub.gif pvz sako eny( jis taip save vadina) pimpimpa( mokykla) mammy pap pap - vertimas eis i mokykla o mama ji nuveš lotuliukas.gif
Kai verkia mažasis jis iskart: baby mammys papio mam mam wub.gif
Kai vezuosi i darba klausiu kur važiuoji? Sako mammys darba, mammys darbe dirba teta thumbup.gif
Rado mano brendžio (35ml) buteliuka, atneša sako mammys atsigert doh.gif
Kas nors parodo i mažylį ir paklausia kas čia? Jis atsako baby Sam bobis( brolis).

Nu ir galėčiau vardinti ir vardinti, bet kiekviena kart išgirdus tuos zodelius širdis dainuoja wub.gif
Atsakyti