Koks man edrumas uzejes paskutiniu metu. Valgau kaip nezinia kas. Svoris tik auga, bet negaliu sustot, nuolat alkana jauciuos...
Darbe jau itarineja nestuma ir pan.
Valentuke, kada iskeliaujat? Ilgam?papasakok apie kelione labai idomu
Milka, seniai matyta. Kaip laikais???
tai aš nieko nesuprantu čia dar niekas nepagimdė
xxxevuxxx ėdrumas gali būt dėl artėjančio pavasario, vitaminų trūkumas tai ėdrumas užeina, nooorrsssssssssssss kas čia tave žino
xxxevuxxx ėdrumas gali būt dėl artėjančio pavasario, vitaminų trūkumas tai ėdrumas užeina, nooorrsssssssssssss kas čia tave žino
QUOTE(Birbiziukas @ 2015 02 25, 19:55)
tai aš nieko nesuprantu čia dar niekas nepagimdė
Ne ne ne . Tikrai ne
Gal vitaminu trukumas, bet +4kg jau nelinksmai atrodo, ypac pavasariui artejant
Siandien po cp mums gime grazuolis berniukas 4kg Daug juodu plauku O daugiau dar nelabai ka zinau
QUOTE(Blue-Black @ 2015 02 25, 22:31)
Siandien po cp mums gime grazuolis berniukas 4kg Daug juodu plauku O daugiau dar nelabai ka zinau
Sveikinimai didžiausi
QUOTE(xxevuxx @ 2015 02 25, 19:11)
Ne ne ne . Tikrai ne
tai tada rinkis geriau vit. pagert o ne bulkutes pvz.
QUOTE(Blue-Black @ 2015 02 25, 20:31)
SVEIKINU taip ir galvojau, kad berniukas bus
QUOTE(Blue-Black @ 2015 02 25, 20:31)
Sveikinimai Kaip jautiesi? Kodel cp dare?
Papildyta:
QUOTE(xxevuxx @ 2015 02 24, 19:51)
Koks man edrumas uzejes paskutiniu metu. Valgau kaip nezinia kas. Svoris tik auga, bet negaliu sustot, nuolat alkana jauciuos...
Pas mane tai kai po pirmo gryzau I darba priaugau svorio ir dabar vel kaI gryzau priaugau Tas sedimas darbas ir visokie saldumynai prie arbatu padaro savo, jau sakiau reiks vakarais krosus begioti
QUOTE(Blue-Black @ 2015 02 25, 21:31)
Sveikinimai jusu seimynai!!! Ramiu nakteliu ir daug pienelio
Papildyta:
QUOTE(Gretucka @ 2015 02 25, 23:03)
Sveikinimai Kaip jautiesi? Kodel cp dare?
Papildyta:
Pas mane tai kai po pirmo gryzau I darba priaugau svorio ir dabar vel kaI gryzau priaugau Tas sedimas darbas ir visokie saldumynai prie arbatu padaro savo, jau sakiau reiks vakarais krosus begioti
Papildyta:
Na i darba as jau grizau seniai, o ryti pradejau pries savaite. Kosmaras kazkoks. Ryt bus iskrovos diena, nes jau nenormaliai svoris auga...
QUOTE(Gretucka @ 2015 02 25, 22:03)
o aš kaip tik kai dirbt pradėjau tai ir valgau daug mažiau, darbe ten kažką įmetu į skrandį, grįžus irgi labai nedaug kažką, nes po darbo varau į treniruotes, o grįžus iš treniruočių jau ir nebesinori bet kas įdomiausiai, kad svoris tai nekrenta, netgi galiu pasakyt kad auga čia turbūt kaip afrikos vaikai, iš bado pučiuosi
Blue -Black, labai labai sveikinu
QUOTE(Birbiziukas @ 2015 02 26, 08:37)
o aš kaip tik kai dirbt pradėjau tai ir valgau daug mažiau, darbe ten kažką įmetu į skrandį, grįžus irgi labai nedaug kažką, nes po darbo varau į treniruotes, o grįžus iš treniruočių jau ir nebesinori bet kas įdomiausiai, kad svoris tai nekrenta, netgi galiu pasakyt kad auga čia turbūt kaip afrikos vaikai, iš bado pučiuosi
Tai raumenys auga nuo treniruociu, uztat ir svoris nekrenta Nes juk lasiniai lengvesni uz raumenys
Oj as tai svajoju apie kokias treniruotes, bet nera kada dabar kai dirbu, nes po darbo vyresneliui visokie bureliai, tai jam man nelieka laiko Tai nebent kai vakarai bus ilgesni tai i kiema su vaikais isejusi aplink koki stadijona pabegioti galeciau
As tai va kai dirbu, tai ryte pusryciu negaliu valgyti, nes kazkaip taip ipratusi, kad pas mane budavo pusryciai veliau, tai paskui jau pietu kaip vilkas laukiu ir dra pries pietus visokiu sausainuku ir saldainuku prie arbatos pavalgau O vakare jau irgi bunu alkana, aisku jeigu nereiktu gaminti tai tikrai pasitenkinciau kokiom salotom, bet kai gaminu seimai tai ir pati valgau