QUOTE(Blue-Black @ 2015 02 14, 18:05)
Ramiaiiiii!!!
)) antras bus daug lengviau;) ir greiciau;) mano pirmas gime per 10 val. Antras per 6. Paskutinis - per 3. Ketvirtam vyro neikalbinu
Papildyta:
QUOTE(Valentukė @ 2015 02 16, 11:02)
Linkiu,kad gimdymas būtų toks kaip mano antras, kai pati nesupratau,kad jau pagimdžiau
ir vos danešti pilvūzą iki gimdyklos spėjau
As irgi pamenu ta perioda. Kai gimde viena po kitos ir burdavom kuri sekanti. Labiausiai istrige tai Seemles kur i Kauna nuvare gimdyt ir vis lauke lauke...paskui Laros kur nuojauta nepagavo ir per plauka nelaime nesibaige...paskui Irines - ramybes isikunijimas ale gimdykloj visus nahuj issiuntinejo. Arbateles...suorganizavau mergas nuvaryt aplankyt, asaru nusluostyt, o rqndam visa issisiepusia, lieknute dailute...
))
Aciu Valentuke uz receptuka. Issisaugojau
klausyk o kaip baigesi tau memiu velavimas. Testa dareisi?
Birbiziuk kilo.lt tai kai internetu babkes sumoku ir ten teta man sudelioja mitybos plana, o kietas sportininkas - sporto plana. Liux varau pagal ji. Per menesi pameciau 5 kg. Db grazeku daileju akyse ir jau sunku praeiti pro veidrodi:) sportuoju treniruokliuose 4 k per sav.
Tik db blyn...susirgau:( ziogas su bronchitu iskrito, Arnas su sinusitu ir as bleeeemba...gerkle ir sloga. Bet savijauta kaip mirstu...
Visada galite sukalbeti uz mane tris sveikas marijas. Nepamaisys
Papildyta:
QUOTE(Valentukė @ 2015 02 19, 17:52)
Ir manes taip paklausk. Nepamirsk zodelio Brangioji
Delfiniuk as nepergyvenciau del zuikio. Jei mano mama pasake kad mano zuikis atrodo blogiau nei afrikos vaikai, tai tu buk rami - taviskis blogiau jau neatrodys.
Kazkada esu darjusi dukdai tyrimus nes ji ZIAURIAI nevalgydavo. Galedavao krimsti pvz visa diena tik duona. Ir kraujas buvo puikus. Nusiraminom. Badu niekas nemirsta. Nores - paprasys:)