QUOTE(vilkra @ 2015 03 06, 06:59)
Pušaite, pajuodinau Nerealios mintį- apie pasikeitimus. Pas jus pasikeitė- ir jo akimis daug. Palydėjot vaivorykštėn jo brolį. Ane? Jums stresas. Jam irgi. Jūs rašote žinutes SM apie savo savijautą- jis irgi rašo.. tik savaip
Bet veterinarui parodykit- dėl visa piktaa.
Aciu Vilkra uz pastebejimus,kita karta tikrai matosi daugiau is salies
nors sunku patiket,kad jam stresas,ar kad jis serga-jis toks enerdzaizeris
Papildyta:
QUOTE(Nereali @ 2015 03 06, 02:54)
PAS VETERINARA !!! Slapimo, kraujo ir ismatu tyrimus priduok. panasiausia, kad sveikatoje problema, nes katinas stengiasi kuo akivaizdziau parodyti kad jam negerai (prie savo maisto, jums ant lovu, matomoje vietoje ant palanges).
Del nosies kišimo i ismatas.
Labai svarbu suvokti KAIP gyvunai traktuoja savo slapima/ismatas - TAI YRA TARSI ZINUTES PARASYMAS KITAM GYVUNUI
Pažiūrėkit kaip šunys/katinai lauke sysioja? ant šunų labiau matosi, bet katinai elgiasi taip pat. Vienas pasisiojo, kitas ant viršaus. Pakeitus kraiko dėžutę aš dešimt minučių palaukdavau kol beveik visos katės iš naujo paliks ten savo kvapą ty pasysios ir vėl išvalydavau
Taigi, jei iki šiol sėkmingai besinaudojęs dėžute gyvūnas STAIGA pradeda dergti matomiausiose vietose (arba labiausiai mumis kvepančioje vietoje ty lovoje) reikia suvokti, kad jis palieka žinutę šiuo atveju kitam SAVO GAUJOS NARIUI- ŽMOGUI. Jie gi nesupranta, kad žmogus šiuo atveju yra tūpas gyvūnas, neturintis visai jokios uoslės
ir nemokantis skaityti
Atsimenat ežio reklama. VA JI:
yra cia youtube >>
Is tiesu tai visiška tiesa, gyvūnai ypač katės "perskaito" tokiose žinutės be proto daug informacijos. Aš dabar greit nesurandu straipsnio, kuriame buvo aprašyta moksliniai tyrimai bet kiek atsimenu pradedant ligomis baigiant vos ne genetiniais dalykais.
taigi, Jūs sukišdami katino snukį į išmatas pasiekiate visai ne to, ko siekėte.
Vienžo mano įsitikinimu ir patirtimi katinas jums siunčia žinutę. Taigi, atmeskite sveikatos problemas, kirminus, paskui žiūrėkite hierarchinius dalykus ir "gamtos šauksmą" (kastracijos reikalai) taip pat gal kas pasikeitė- gal kaimynai daro remontą, atsirado naujų gėlių ar kokių nors įrenginių kas gąsdina ar nuodija, gal naujas namų ploviklis, naujas kraikas, naujas maistas ir tt.
ir būtų džiugu išgirsti kaip jums sekasi.
Sveika.Nereali
Na,va,sulaukiau ir Jusu atsakymo,labai aciu
pries isigydama,visus nurodymus esu Jusu perskaicius,tai jauciausi pakankamai pasikauscius .....ir taip netiketai mane ismuse is veziu...pasirodo,as cia pati subludau,
isploviau dezute ir surinkau ja su durim,o jis ir protestuoja pris duris,o as-zuvedra,blaskausi,nu kas jam cia darosi,siryt atradau duris,o dieve-ir isemiau,tai viskas kuo puikiausiai krovesi i dezute
manau,cia ir bus problema,ziuresiu,kaip ryt,nes visada wc buvo be duru,taip jau jis ismokes buvo,o as jam sast ir idejau
tad su vet dar palauksiu
bet kokia informacija vis viena idomi ir geriu ,kaip kempine, kad praverstu ateity
tikrai,aciu labai