Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip užsiauginti GERĄ katę? III tema

QUOTE(Colomba @ 2016 01 15, 21:57)
Žirklėm.

4u.gif
QUOTE(denaxa @ 2016 01 15, 23:12)
Mano dukra kačiuko dėka išmoko susitvarkyti kambarį, nes žinojo, kad palikus bent menkiausią daiktelį kažkur laisvai padėtą- bemiegė naktis garantuota doh.gif  Na, bet tokiam sutvarkymui buvo ir sąlygos, kituose kambariuose to nepavyktų padaryti. Dar anksčiau turėtą katę iki metų uždarydavau nakčiai virtuvėje, nes naktimis vos sukrutėjus šokdavo ant veido- ir toli gražu ne žaisdama... buvo baisu doh.gif O ryte atidarius virtuvės duris ji užkrisdavo tiesiai ant galvos su visais nagais- specialiai tykodavo ant staktos užsiropštusi, į 3m aukštį  doh.gif
Nu teks biškį pakentėt, bet reikia surast kažkokį būdą katukui paaiškint, kad naktis- miego laikas. Pamažu turėtų suprasti.

O siaube blink.gif Jūsų kantrybė auksinė tada bigsmile.gif Šarvuojuosi kantrybe ir laukiam brandos savo balbieso.
Atsakyti
QUOTE(B'ena @ 2016 01 17, 11:24)
4u.gif

O siaube  blink.gif  Jūsų kantrybė auksinė tada  bigsmile.gif  Šarvuojuosi kantrybe ir laukiam brandos savo balbieso.

na manyčiau katinas katinui nelygu, maniškė 2 metus buvo nezbitkininkė, o va dabar - siautėja, o tikėjausi tos ramybės biggrin.gif
Atsakyti
Dienos metu tai man visiškai pofig, ką tos katės daro- tegu siautėja, neribojam, be to- labai įdomu stebėti tuos žaidimus. Bet va naktį- privaloma miegoti. Jei neduoda miegoti- uždaromos į patalpą kurioje nėra kas veikti ir tada miega- nes daugiau nėra ko veikti ax.gif Na, ir jei visada vienodi reikalavimai ir vienodas elgesys su jom- labai greitai supranta ir išsiauklėja. Supranta anksti kas galima ir kas ne, bet iki metų maždaug tai vis tik dar vaikai, norintys žaisti, tai labai priklauso dar ir nuo katės charakterio- kiek ji sugebės nugalėti norą daryti tai, ko negalima.
Atsakyti
QUOTE(B'ena @ 2016 01 15, 21:51)
Pas mane ragdoll,

Labai keista, kad toks pasiutęs Jūsų "skudurinukas". g.gif Įprastai šios veislės katukai visai padoriai elgiasi, t.y., jiems nebūdingas "perpetuum mobile" elgesys. Visur rašo, kad tai pakankamai ramios ir tingios katės.. smile.gif Žinau, kad būna išimčių. Matyt, tokia Jums ir teko. ax.gif
Kantrybės ir sėkmės. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Harienė @ 2016 01 18, 10:50)
Labai keista, kad toks pasiutęs Jūsų "skudurinukas".  g.gif  Įprastai šios veislės katukai visai padoriai elgiasi, t.y., jiems nebūdingas "perpetuum mobile" elgesys. Visur rašo, kad tai pakankamai ramios ir tingios katės.. smile.gif Žinau, kad būna išimčių. Matyt, tokia Jums ir teko.  ax.gif
Kantrybės ir sėkmės.  4u.gif

Ragdoll mano ramiakė dičkė grynaveislė dokumentuota karalienė wub.gif Net ant palangės neužlipa biggrin.gif Su higiena kaip ir vienintelė bėda su ja. O namuose siaučia iš po balkono priglaustas katinukas, kuriam šiuo metu 10 mėnesių doh.gif
Atsakyti
QUOTE(B'ena @ 2016 01 18, 21:01)
Ragdoll mano ramiakė dičkė grynaveislė dokumentuota karalienė  wub.gif  Net ant palangės neužlipa  biggrin.gif  Su higiena kaip ir vienintelė bėda su ja. O namuose siaučia iš po balkono priglaustas katinukas, kuriam šiuo metu 10 mėnesių  doh.gif

Dabar aišku.. Ragdolai - gėris.. Kaip ir Šv.Birmos. wub.gif
Todėl ir rinkaus katą visų pirma pagal charakterį.. O su "niolikiniu" tai tik kantrybės ir telieka palinkėti. Ir dar kad išaugtų ir susitupėtų.. Ir kad kuo greičiau..
mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos. Išsiaiškinau, jog maniškiui katinui šukuotis nepatinka. Suagresyvėja. Vėl šiandien bandė pult ant manęs po šukavimo .. ką daryt? Šiaip ramus katinas.
Atsakyti
QUOTE(Tamaya @ 2016 01 21, 13:34)
Sveikos. Išsiaiškinau, jog maniškiui katinui šukuotis nepatinka. Suagresyvėja. Vėl šiandien bandė pult ant manęs po šukavimo .. ką daryt? Šiaip ramus katinas.

Gal padės - yra tokia pasta katinams nuo kailio gumuliukų skrandyje. Maniškiai labai ją mėgsta. Tai patepu tos pastos ant letenų, tai kol laižo, tol greitai iššukuoju smile.gif
Atsakyti

Sveiki visi,gal kas patars is savo patirties ar savo nuomone issakys...
Ar budama katyte metu laiko ateityje galetu sugyventi su suniuku? Katyte per visa laika nera maciusi jokio suns savo gyvenime. Bet siaip jos charakteris yra geras,gal kiek bailoka,bet tikrai zmoniu atzvilgiu neagresyvi,labai svelni,miela katyte.
Mums ja zmones padovanojo,bet beda kad auginame suniuka,kuris tikrai yra draugiskas,bet savaite laiko kaip nedrystu as ju supazindinti,kolkas tik vienas kita uzuodzia,bet akis i aki nesusitinka. Nors katyte mums draugiskas,bet nezinau kaip reaguos i suniuka,baisu kad akiu neiskabintu. O vat suniukas yra auges su kate,jis draugiskas,bet tas draugiskumas gali naujokei buti per daug ikyrus
Atsakyti
Aš tai daug žinau atvejų, kai katės su šunim kuo puikiausiai sau sugyvena. Na, kartais žiūri kaip Garfildas į ciūciką, bet tragedijos nėr smile.gif
Atsakyti
Nemanau, kad katė puls taip iškarto žudyti šuns, apsnyps pradžioje šuo kadangi jau augęs su kate supras kad prie jos nelysti, vėliau gal netgi susidraugaus smile.gif Mano katinas tai į šunį reagavo maždaug taip: čia man žaisliukas,ačiū nereikėjo smile.gif nu bet pažaisiu paauginsiu smile.gif Dabar vaiko vienas kitą, guli šalia, netgi ėda iš vieno bliudo smile.gif aišku katinas auklėja pagal save šuniuką bet nebuvo taip kad akis bandytų iškabint.
Atsakyti
Man kažkaip atrodo, kad didesnė bėda, kai šuo didelis, o katinas mažas, kad tas šuo pradžioj katino nenuskriaustų. O katinas šunio gi nesuės.
Atsakyti