QUOTE(Gokusen @ 2016 01 15, 11:04)
Pas jumis tik rankšluosčiai kenčia, o aš likau prieškambary be kilimų, kiek turėjau-visus apsiusiojo senoji katė. Sesuo padovanojo tokį plaukuotą Kalėdom, tai kitąryt ir jis buvo "įvertintas".
-----------------------------------------------------------------------------------------
Jau pasakojau,kad mano kačių kompanija kenčia nuo katuko iš prieglaudos. Nuo rugsėjo situacija šiek tiek pagerėjo. Senbuvė Patricija pradėjo auklėti išdykėlį: grėsmingai žiūri,kažką jam griežtu ir piktu tonu sako, o jis...jis tokiu plonu gailestingu "miau-niau" aiškina jai ir šonu, šonu apeina. Jos pribijo, nekonfliktuoja, bet 2 likę berniukai atsigriebia už tuos "miau-niau". Varo juos kuo aukščiau, kuo toliau, o jei įspaudžia į kampą, tai žiūrėk, Patricija kur buvus kur nebuvus prisistato prakontroliuoti
Patinka stebėti jos auklėjimo, taip linksma
Tik berniukų gaila. karts nuo karto uždarau bendituką kambary (jei prisidirba su tuo priekabiavimu), ot tada maniškiai atgyja ir žaidžia, žaidžia, laksto po butą, voliojasi,laksto vien paskui kitą.
Tik ar tai išeitis
Viltis- durnių motina, matyt, esu net labai kvaila, jei vis laukiu tos dienos,kai namie įsiviešpataus taika ir draugystė tarp katinų.
Nuo siusiojimo taip, bet šiaip namai labai kenčia, kenčiam ir mes, tarsi visa šeima tik nuo katino malonės ir įpročių priklausoma. Viską drasko, numeta, sudaužo, sugadina, naktim neįmanoma miegoti, nes dūksta, triukšmauja ir per mus šokinėja. Suprantu, kad paaugliukas, kenčiam, laukiam... Labiausiai gaila mūsų senbuvės katės, kuri jau visai uždusinta, bijo jau ėsti, žaisti, net į tualetą eiti
Labiausiai tai žaisti, nes anas atlekia iš karto ir perima žaidimą, jei su vyru žaidžiam atskirai su kiekviena, tai anas vis tiek plėšosi ir randa būdą dičkę išgrūsti. Jei uždarom, tai iki išprotėjimo duodasi, katė vis tiek išsigandusi krūpčioja
Taip, viltis durnių motina ir man
QUOTE(brukniukas @ 2016 01 15, 13:12)
Sveiki,
noriu pasidalinti musu problema ir gal kas pasiulys sprendima koki
Turim labai pukuota katyte, 6menesiai jai. Daro viska tvarkingai i dezute.. bet po rimto reikalo pastoviai buna prilipe kas nors po uodega
Man reikia plaut jos uzpakali bent kas antra diena, nes pati neissilaizo, ir nesusitvarko
O taip su sudeliu po uodega visur eina, per lovas - patalus, sedasi ant pavirsiu.. tikrai nekas higienos klausimu
Beje jos viduriukai normalus, ta prasme nepaleisti.. bet gal kad tiek tu plauku po uodega, vistiek kas nors prilimpa.
Ar cia pas ka nors yra dar tokia problema, ar cia tik man vienai sekasi?
Pas mus dar baisiau, ne tik prilipę, bet ir šlapia nuo šlapimo
Nesiprausia, kol po kranu nepakišu, nuolat esu budėjimo režime kada madam gamtinius reikalus atliks
QUOTE(Gokusen @ 2016 01 15, 13:16)
Su kiekvienu mažiumi turėjau tokia problema. Plaudavau aš, o jie jau išlaižydavo šlapią vietą. Dabar ar tai išaugo ar tai susiprato,kad reikia patiems nusiplaut, bet viskas gerai.
Tiesa, maniškiai trumpaplaukiai.
Pas mus atvirkščiai
Kai paėmėme iš veislyno, buvo labai tvarkinga, o kuo toliau, tuo labiau bėda darosi
Vidutinio ilgumo plauko ji pas mus, tai siaubas