QUOTE(Limcamca @ 2015 10 27, 09:56)
Gerai, kad visdelto nuvaziavot. Sveikit.
Pasveikom jau kitą dieną
Įtariu, visgi nuo tų pipirų mišinio atsirado kosulys, o ne nuo kažkuo dar.
-------------------------------------
Užtat sena katė jau 3 rytus iš eilės šlapinasi ant mano rūbų
Skambinau vetui, pasakė, problema ne urologinė, greičiau psichikos. Važiuosiu pirk homeopatinius raminamuosius.
..............................................
Taip jau būna su tais katukais iš prieglaudos. Nors maniškis iš prieglaudos per tuos 2 mėnesius apsiprato ir apsiramino, bet pirmos savaitės!!!!! Košmaras ir stresas ne tik mano katams, bet ir man pačiai. Dabar šilkinis, nori bendrauti ir žaisti, o maniškiai nuo jo, kaip nuo baubo, slepiasi ant spintų. Įtariu, man esant darbe, taip ir sėdi ištisą dieną paluby.
Prieglauda net į laiškus neatsako, nors buvo tartasi, katukas iki spalio pabaigos gyvens pas mane, jei maniškiai neapsipras.
Nėra nieko pastovesnio už laikiną
................................................
Majukai, negaliu nieko patart. Pirmas katukas (iš prieglaudos) gimė ir augo su mama iki 7 savaičių pas globėją, išaugo į nuostabų katiną. Naujas globotinis, kiek man žinoma, buvo gimęs ir augo iki metų namuose, bet keistą jau 2 metų katiną gavau. Meilės trūko? Nežinia. Tu gi rūpiniesi ir, manau, myli savo mažiuką. Kodėl jis toks
Klausyk, tikrai..gal padės. Nupirk vet.gydykloje tokį daiktą, įsikiša su skysčio bonkute į rozetę. Sako, nuramina psichiką. Veikia tas skystis 4 savaites. Padėjo ar ne, bet po 2 savaičių,kai įsigijau tą daiktą, naujokas tikrai nustojo puldinėti mano katinus, apsiramino. Tai gal ir veiksmingas.
Negaliu pasakyti, kaip vadinasi, nes esu darbe, bet jei nori, vakare parašysiu.
Veterinarė patarė nupirkti,kai pasipasakojau situaciją tarp kačių. Jis kaip tarpinis variantas tarp homeopatinių ir antidepresantų.
После 40 лет женщина сама вправе решать, сколько ей лет и где у нее талия