Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip užsiauginti GERĄ katę? III tema

QUOTE(Gokusen @ 2015 10 25, 14:58)
Iš kur?  g.gif Peršalo? Ni-ni..jei peršaltų kas, tai orientalas.Va tas tai mėgsta vonioje pasikuisti, o rusiukas tik stebi  schmoll.gif


Vanduo plaučiuose atsiranda, kai būna širdies nepakankamumas. Aš, vietoj jūsų vežčiau pas vet.
Atsakyti
QUOTE(Gokusen @ 2015 10 25, 09:52)
Kitas pavyzdys. Penktadienį netyčiom uždariau savo rusiuką  vonioje. Vaikas pratupėjo ten  11 val. kol išlaisvinau. Jokio lašo siusiuko!!!! Tyliai ramiai laikė man sugrįžtant, net, spėju, nemiauktelėjo, priešingu atveju Patricija jį išlaisvintų arba bent jau nerimautų ir vestų mane prie vonios durų. Ji kaip šuo elgiasi, jei kažkam reikia pagalbos, o ji pati negali susitvarkyti.


Mūsų gražuolė, kai aš buvau išvažiavus, o vyras pamiršo išvalyti prieš miegą ponios tualetą, jį 4 val ryto pasižadino, kad išvalytų. Ot sakau šaunuolė, išmokys jį tvarkos!
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2015 10 25, 14:16)
Vanduo plaučiuose atsiranda, kai būna širdies nepakankamumas. Aš, vietoj jūsų vežčiau pas vet.

Širdelė tikrinta dar pernai- viskas normoje ir be jokios patalogijos. Kartais net pačiai atrodo, esu paranojikė dėl katukų sveikatos.
Kol kas stebiu. Šiąnakt net nekosėjo thumbup.gif
Atsakyti
Mano rusiukui trachejos uždegimas. Gersime antibiotikus 10 dienų.
Nuo streso liga verysad.gif
Atsakyti
Gerai, kad visdelto nuvaziavot. Sveikit.
Atsakyti
Prašom! Pezėtojai! Drožkit ir pezėkit, ateis nemėgiamos bobos, meskit lauk biggrin.gif

http://www.supermama...owtopic=1014369


 i 
Plepalų žinutės perkeltos į Noa sukurtą temą. Ši lai lieka patarimams.

moderatorė
Atsakyti
Sveiki,
ateinu cia su nemaza problema, tikiuosi kas nors patars, ka tokiu atveju daryti...
Turiu dvi kates, viena suaugusia 3 metu kuri nekelia absoliuciai jokiu problemu, ir antraja 6 men. amziaus, su kuria nesusitvarkau visiskai...pastaroji buvo paimta is prieglaudos, 1 men. amziaus, augo be mamos visiskai, vos tik paimta is prieglaudos matesi kad yra gan laukinio charakterio, daug draskesi, kandziojo rankas...As aisku apsisarvojau kantrybe bandziau taikyti visas sioje temoje aprasytas kaciu auklejimo taisykles, deja sunkiai sekesi, kate augo, bet laukinis charakteris isliko...isties ji nera labai bloga, buna glaustosi, murkia, bendrauja su manimi, bet vos tik jai kazkas nepatinka, pasiunta, pradeda draskyti galinemis kojomis mano ranka, as aisku puolu drausminti, esu kelis kartus paemusi uz ciupros kai jau stipriai mane draskesi ir viskas baigesi tuo, kad ji dar labiau pasiuto ir ...nevalingai apsislapino (taip buvo net kelis kartus)
Istikruju mane jau tikrai pradeda gasdinti jos elgesys, tie nevalingi apsislapinimai, draskymaisi, bijau kad ji gali buti pavojinga, ir ateityje vos tik kas jai nepatiks puls draskyti?
patarkit prasau ka daryti, jau nebezinau kaip elgtis... panasu kad kates psichika yra sutraumuota, nes vos gimusi buvo ismesta i lauka, veliau zmones rado ir nunese i prieglauda..bet mamos taip ir nemate, nebuvo jos aukleta. schmoll.gif bet ar imanoma kaip nors tai pakeisti, jos elgesi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Majukas_: 11 lapkričio 2015 - 23:08
Jus ja turit 5 men?
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2015 11 12, 09:48)
Jus ja turit 5 men?

Taip 5 men. jau ji pas mus
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2015 10 27, 09:56)
Gerai, kad visdelto nuvaziavot. Sveikit.

Pasveikom jau kitą dieną thumbup.gif Įtariu, visgi nuo tų pipirų mišinio atsirado kosulys, o ne nuo kažkuo dar.
-------------------------------------
Užtat sena katė jau 3 rytus iš eilės šlapinasi ant mano rūbų verysad.gif
Skambinau vetui, pasakė, problema ne urologinė, greičiau psichikos. Važiuosiu pirk homeopatinius raminamuosius.
..............................................
Taip jau būna su tais katukais iš prieglaudos. Nors maniškis iš prieglaudos per tuos 2 mėnesius apsiprato ir apsiramino, bet pirmos savaitės!!!!! Košmaras ir stresas ne tik mano katams, bet ir man pačiai. Dabar šilkinis, nori bendrauti ir žaisti, o maniškiai nuo jo, kaip nuo baubo, slepiasi ant spintų. Įtariu, man esant darbe, taip ir sėdi ištisą dieną paluby.
Prieglauda net į laiškus neatsako, nors buvo tartasi, katukas iki spalio pabaigos gyvens pas mane, jei maniškiai neapsipras.
Nėra nieko pastovesnio už laikiną verysad.gif
................................................
Majukai, negaliu nieko patart. Pirmas katukas (iš prieglaudos) gimė ir augo su mama iki 7 savaičių pas globėją, išaugo į nuostabų katiną. Naujas globotinis, kiek man žinoma, buvo gimęs ir augo iki metų namuose, bet keistą jau 2 metų katiną gavau. Meilės trūko? Nežinia. Tu gi rūpiniesi ir, manau, myli savo mažiuką. Kodėl jis toks g.gif

Klausyk, tikrai..gal padės. Nupirk vet.gydykloje tokį daiktą, įsikiša su skysčio bonkute į rozetę. Sako, nuramina psichiką. Veikia tas skystis 4 savaites. Padėjo ar ne, bet po 2 savaičių,kai įsigijau tą daiktą, naujokas tikrai nustojo puldinėti mano katinus, apsiramino. Tai gal ir veiksmingas.
Negaliu pasakyti, kaip vadinasi, nes esu darbe, bet jei nori, vakare parašysiu.
Veterinarė patarė nupirkti,kai pasipasakojau situaciją tarp kačių. Jis kaip tarpinis variantas tarp homeopatinių ir antidepresantų.
Atsakyti
Aš tai žiūrėčiau į namų aplinką, ar ji joje jaučiasi saugi. Jeigu yra mažų vaikų, tai kačiukams iš karto jau nebesaugi aplinka, jų akimis.
Papildyta:
QUOTE(Gokusen @ 2015 11 12, 12:24)
-------------------------------------
Užtat sena katė jau 3 rytus iš eilės šlapinasi ant mano rūbų  verysad.gif
Skambinau vetui, pasakė, problema ne urologinė, greičiau psichikos. Važiuosiu pirk homeopatinius raminamuosius.


Aš visų pirma žiūrėčiau kokioje situacijoje. Koks kraikas, koks WC, su kuom dalinasi, švarus ar ne. Prieinamas ar ne. Ramioje, triukšmingoje aplinkoje. Gal dėmesio katinui trūksta, meilės? Tikrai neduočiau iš karto raminamųjų.
Atsakyti
Mazu vaiku nera dar pas mus, yra tik suaugusi kate, pries kuria mazoji 6 men. kate jauciasi labai drasiai ja puldineja, zaidzia ir pan.
Atsakyti