QUOTE(Nereali @ 2015 09 12, 06:49)
Medinis kraikas labai daznai kaciuku nera traktuojamas kaip kraikas.
Patyriau sita problema... Mes kraikui naudojame medzio granules (nes ekologiskos, mazais kiekiais galima mesti i unitaza, gerai sugeria ir, svarbiausia- nesmirdi, o ir ne taip nesiojasi kaip kiti kraikai), o cia is gatves parsinesiau suzeista kaciuka mazdaug 3 men. Pirmiausia jis keliavo pas vetus, po operacijos- namo, ir prasidejo problemos. Padejau dezute su tuo mediniu kraiku, parodziau- nesureagavo. Na, pirmas dvi paras neede/negere, paskui pradejo piena lakti, galvoju- velnias, kur ji myza... Trecia diena grizusi nakti po antros pamainos lendu i lova- o ten slapia Sumyzta viskas taip kad kiaurai, uz visas tas dienas matyt... vnz., kita diena palikau uzdaryta tualete, dezute svari, pasiusiota ant palutes... velnias... po to sugalvojau i dezute ideti siek tiek susisioto vyresnes kraiko... bet pries tai dar buvo cirkas- kai nuvilkau tuos sumyztus patalus, baisiai kniaukdama pradejo blaskytis po kambari, nu, galvoju- ant didelio noti, akurat, atsitupe ant tu sumyztu patalu sikimo poza, as greit pastveriau ja, dezute ir uzdariau tulikan, kuri laika dar ten kniauke, paskui kai nurimo einu ziuret- dezuteje yra rezultatas, o katyte uzsilipusi ant bakelio ir baisiai persigandusi ziuri i mane, ar nebarsiu . baisiai isgyriau Kita diena radau pakakota salia dezutes- tada idejau kakius i dezute, paemiau katuka, paglosciau ir parodziau kad va cia tas kakius turi buti, dezuteje, tada ji puole ji kapstyt nu ir pagaliau problemos baigesi. Nes jau nebezinojau ka daryt, problema aiskiai buvo del kraiko. Veliau nei karto nebuvo padariusi ne vietoje.
Papildyta:
QUOTE(vilkra @ 2015 09 14, 09:05)
paprastas - pienas- tikrai ne kačiukams- norit viduriuojančio padariuko namie?
Mano abi kates gauna paprasta pasterizuota piena is parduotuves, mazoji pas mus tik menesi dar, bet jei ne pienas pradzioje nebutu buve kuo jos ir maitint- nieko kito i burna neeme, vandens isvis nelake (pirma savaite) nes net nesuprato matyt kas tai yra Mazajai duodu du kartus per diena (nors praso dazniau), bet jei ipilu dickei- sulaka ir jos kas lieka. Niekada del to neviduriavo. Tiesa, kates pas mane paprastos namines.Siaip gauna sausa edala ir daugiau nieko, maze estu viska kas nuo stalo ko gero, bet neduodam nes nenorim paprasaikos užsiaugint Vyresne "zmoniu" maisto nevalgo .