QUOTE(arvydas. @ 2015 09 10, 08:36)
Mokslas taip ir nenustate kas namuose blogiau: dvi kates ar du istorikai.
P.S. Vienas - jusu paslaugoms
-----------------
Kompu loxas esu, bet dukra vakar inete atkapste keleta filmuku apie kaciu "logika". Pora istrigo. Gal ir jums patiks.
Stato triauksti kaciu nameli su draskyklem ir visokiais kitokiais pribumbasais. O kate nuejo miegot i ta kartonine dezute kur tas namelis buvo supakuotas
Tada pripirktas kalnas kaciu zaisliuku: pelyciu, pauksciuku, cypaliuku, dar ten kazko daug ir brangaus. O kate zaidzia su saldainio popieriuku
Veiseja man pasakojo apie si kaciu zaidima
Papildyta:
QUOTE(arvydas. @ 2015 09 10, 07:33)
Zinokite is tu 3-ju viena yra 3 metu.na superine kate, nieko nepridursi. O pypliai jau 5 menesiu.... katyte atrodo rami, bet...su charakteriu. Na o katinelis, as ji Ryziku pervardinau
. Bliamba zino kad negalima, jaucia kad matau- vis tiek daro... Jam ne reiskia taip , o taip reiskia irgi taip
Papildyta:
QUOTE(Noa @ 2015 09 10, 10:33)
Arvydai. Šiaip čia yra labai gera tema, skirta tiems, kas turi problemų su katėmis, kad pasiklaust ir gaut trumpą ir aiškų atsakymą. Ar jūs negalėtumėt susikurti savo temą, pvz. "Paplepėjimuose", ir tenai plepėti?
Juo labiau, juk yra visokių kitokių temų, kur žmonės kalbasi apie savo katiniukus, ir Jūsų kalbos būtų labai vietoj. Jos įdomios, viskas tvarkoj, tik vieta negera. Dabar jūs elgiatės taip, lyg asmeniniais reikalais plepėtumėt greitosios pagalbos linija. Kas, kad apie kates, bet tai visiškai niekam nenaudinga.
O tai gal jus man galite patarti kaip aukleti ? As ats is jusu negavau....