Įkraunama...
Įkraunama...

Lapkritukai, 2009

Oi,Nunu ,negaliu ,butum pashonej, tai gautum stipru niuksa nuo manes ,PENSININKE tu tongue.gif jau tokia senute , kad negaliu biggrin.gif o Teo viska zino , kai vaikas is pilvelio islenda ,visa eiga ??

Kažkada , stiprybes ir kantrybes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Hoya @ 2015 03 30, 22:34)
Oi,Nunu ,negaliu ,butum pashonej, tai gautum stipru niuksa nuo manes ,PENSININKE tu tongue.gif jau tokia senute , kad negaliu  biggrin.gif o Teo viska zino , kai vaikas is pilvelio islenda ,visa eiga ??

ne dėl to, kad jau visai senutė smile.gif bet turint tokią patirtį kaip mano ir esant tokioj rizikos grupėj, jau ačiū, nebepakartočiau to ant 40 ką patyriau būdama 30.....

ką turi omeny apie eigą? nu žino maždaug kokiu būdu išlenda iš pilvo, dabar dar sužinojo, kad tuo metu ne juokas ima, o skauda. juk pradžiamokslis buvo filmukas apie kiškienę, paskui dar tokią knygą apie žmogų turi, ten skaitėm.
Atsakyti
QUOTE(Nunu... @ 2015 03 30, 19:03)
niam niam
aš negalėjau patikėt, kaid maniškis neseniai pareiške, kad nori jog mano pilve augtų leliukas  blink.gif niekad nebuvo pareiškęs tokių norų ir maniau, kad jis jau tikrai nenori nei brplio, nei sesė, bet va prireikė

perjunginėjo kada čia kanalus ir pataikė ant serialo "moterų daktaras", o ten kaip tik gimdymą rodė, tai spoksojo išsižiojęs, sakau ką gi čia žiūri, perjunk, o jis: o taip kaip aš žinosiu kaip leliukai gimsta, jei nežiūrėsiu, aš gi tikras vyras, turiu viską žinot. jau į galą, baisiai susirūpinęs pradėjo klausinėt ar ir aš jį gimdydama taip stipriai kvepavau, o kai pasakiau, kad žinoma ir dar ne taip, tai sakė- meluoji, būčiau girdėjęs ... biggrin.gif
pabandžiau vaiką protingai pagal gerą straipsnį auklėt
tai jau po mano kokius 3 kartus ištarto prašymo: "pabandyt iš naujo, prašau" gavau atgal: baigsi ar ne su savo tuo "pabandyk iš naujo"....  cool.gif

thumbup.gif thumbup.gif lotuliukas.gif linksmas vaikas , o su tuo padandyk iš naujo, tai išvis raičiausi iš juoko lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2015 03 30, 21:14)
O tu turi ta knyga - laimingi tevai? Man ji išganymas buvo dvieju vaiku santykiuose.

Ne neturiu, reiks paieskot, isigyt...

Del amziaus, mes su Mb juokavom, jetaus sakom, sumaste pensininkai lelyte isigyt... tao vienam nugara skauda tai kitam, ir panasus kiti negalavimai... vienu zodziu pasijutom senais, pries 5 buvo kitaip viskas.... biggrin.gif
Atsakyti
Nunu tas pabandyk iš naujo visiška nesamonė. Man nuo pirmo karto neveikė, nes pradėjo ginčytis - kam bandyt jei vistiek bus tas pats ir t.t.. Nesuprantu kaip kažkokią frazę gali pritaikyti VISIEMS vaikams ir pasaulis turetu pasidaryti rooožinis biggrin.gif
Atsakyti
Nunu, tavo Teo nemirtingas biggrin.gif

Atsakyti
Nu darbshciosios rankeles, konditeres ir kepejos, pasakykit man, jei kepant biskvita tortui reikia ji perpjauti per storuma. Tai kuri cia vieta yra storumas? g.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(BusyBee @ 2015 04 01, 12:38)
Nu darbshciosios rankeles, konditeres ir kepejos, pasakykit man, jei kepant biskvita tortui reikia ji perpjauti per storuma. Tai kuri cia vieta yra storumas?  g.gif  smile.gif

ta prasme g.gif o su kuo pjausi?
Atsakyti
QUOTE(BusyBee @ 2015 04 01, 12:38)
Nu darbshciosios rankeles, konditeres ir kepejos, pasakykit man, jei kepant biskvita tortui reikia ji perpjauti per storuma. Tai kuri cia vieta yra storumas?  g.gif  smile.gif

nu čia reiškia, kad ne taip perpjauti per pusę, kad gautus 2 pusmėnuliai, o va taip smile.gif
user posted image
Atsakyti

QUOTE(Nunu... @ 2015 04 01, 13:19)
nu čia reiškia, kad ne taip perpjauti per pusę, kad gautus 2 pusmėnuliai, o va taip smile.gif

Nu Nunu, nu tu angelas thumbup.gif aciuks.gif ir dar su iliustracija thumbup.gif

QUOTE(Forgete @ 2015 04 01, 12:42)
ta prasme  g.gif  o su kuo pjausi?

drinks_cheers.gif
Bet jo, sekantis klausimas - o tai su kuo pjauti, kad nesutrupetu ir normaliai atsipjautu? g.gif Su peiliu isivaizduoju subyres? Ir kaip nors daugmaz tiesiai perpjaut tada?
Atsakyti
QUOTE(BusyBee @ 2015 04 01, 13:50)
Nu Nunu, nu tu angelas  thumbup.gif  aciuks.gif ir dar su iliustracija  thumbup.gif
drinks_cheers.gif
Bet jo, sekantis klausimas - o tai su kuo pjauti, kad nesutrupetu ir normaliai atsipjautu?  g.gif  Su peiliu isivaizduoju subyres? Ir kaip nors daugmaz tiesiai perpjaut tada?

su dantu siulu. https://www.youtube....h?v=_PdWGBqftFw
Atsakyti
QUOTE(BusyBee @ 2015 04 01, 13:50)
Nu Nunu, nu tu angelas  thumbup.gif  aciuks.gif ir dar su iliustracija  thumbup.gif
drinks_cheers.gif
Bet jo, sekantis klausimas - o tai su kuo pjauti, kad nesutrupetu ir normaliai atsipjautu?  g.gif  Su peiliu isivaizduoju subyres? Ir kaip nors daugmaz tiesiai perpjaut tada?

aš pjoviau su peiliu, tik aišku nesigavo idealiai
su siūlu pjauna wink.gif

va koks agregatas yra:
user posted image

yra ikejoj:
http://www.ikea.com/...ducts/10257033/
Atsakyti