Oi,Nunu ,negaliu ,butum pashonej, tai gautum stipru niuksa nuo manes ,PENSININKE tu jau tokia senute , kad negaliu o Teo viska zino , kai vaikas is pilvelio islenda ,visa eiga ??
Kažkada , stiprybes ir kantrybes
QUOTE(Hoya @ 2015 03 30, 22:34)
Oi,Nunu ,negaliu ,butum pashonej, tai gautum stipru niuksa nuo manes ,PENSININKE tu jau tokia senute , kad negaliu o Teo viska zino , kai vaikas is pilvelio islenda ,visa eiga ??
ne dėl to, kad jau visai senutė bet turint tokią patirtį kaip mano ir esant tokioj rizikos grupėj, jau ačiū, nebepakartočiau to ant 40 ką patyriau būdama 30.....
ką turi omeny apie eigą? nu žino maždaug kokiu būdu išlenda iš pilvo, dabar dar sužinojo, kad tuo metu ne juokas ima, o skauda. juk pradžiamokslis buvo filmukas apie kiškienę, paskui dar tokią knygą apie žmogų turi, ten skaitėm.
QUOTE(Nunu... @ 2015 03 30, 19:03)
niam niam
aš negalėjau patikėt, kaid maniškis neseniai pareiške, kad nori jog mano pilve augtų leliukas niekad nebuvo pareiškęs tokių norų ir maniau, kad jis jau tikrai nenori nei brplio, nei sesė, bet va prireikė
perjunginėjo kada čia kanalus ir pataikė ant serialo "moterų daktaras", o ten kaip tik gimdymą rodė, tai spoksojo išsižiojęs, sakau ką gi čia žiūri, perjunk, o jis: o taip kaip aš žinosiu kaip leliukai gimsta, jei nežiūrėsiu, aš gi tikras vyras, turiu viską žinot. jau į galą, baisiai susirūpinęs pradėjo klausinėt ar ir aš jį gimdydama taip stipriai kvepavau, o kai pasakiau, kad žinoma ir dar ne taip, tai sakė- meluoji, būčiau girdėjęs ...
pabandžiau vaiką protingai pagal gerą straipsnį auklėt
tai jau po mano kokius 3 kartus ištarto prašymo: "pabandyt iš naujo, prašau" gavau atgal: baigsi ar ne su savo tuo "pabandyk iš naujo"....
aš negalėjau patikėt, kaid maniškis neseniai pareiške, kad nori jog mano pilve augtų leliukas niekad nebuvo pareiškęs tokių norų ir maniau, kad jis jau tikrai nenori nei brplio, nei sesė, bet va prireikė
perjunginėjo kada čia kanalus ir pataikė ant serialo "moterų daktaras", o ten kaip tik gimdymą rodė, tai spoksojo išsižiojęs, sakau ką gi čia žiūri, perjunk, o jis: o taip kaip aš žinosiu kaip leliukai gimsta, jei nežiūrėsiu, aš gi tikras vyras, turiu viską žinot. jau į galą, baisiai susirūpinęs pradėjo klausinėt ar ir aš jį gimdydama taip stipriai kvepavau, o kai pasakiau, kad žinoma ir dar ne taip, tai sakė- meluoji, būčiau girdėjęs ...
pabandžiau vaiką protingai pagal gerą straipsnį auklėt
tai jau po mano kokius 3 kartus ištarto prašymo: "pabandyt iš naujo, prašau" gavau atgal: baigsi ar ne su savo tuo "pabandyk iš naujo"....
linksmas vaikas , o su tuo padandyk iš naujo, tai išvis raičiausi iš juoko
QUOTE(Forgete @ 2015 03 30, 21:14)
O tu turi ta knyga - laimingi tevai? Man ji išganymas buvo dvieju vaiku santykiuose.
Ne neturiu, reiks paieskot, isigyt...
Del amziaus, mes su Mb juokavom, jetaus sakom, sumaste pensininkai lelyte isigyt... tao vienam nugara skauda tai kitam, ir panasus kiti negalavimai... vienu zodziu pasijutom senais, pries 5 buvo kitaip viskas....
Nunu tas pabandyk iš naujo visiška nesamonė. Man nuo pirmo karto neveikė, nes pradėjo ginčytis - kam bandyt jei vistiek bus tas pats ir t.t.. Nesuprantu kaip kažkokią frazę gali pritaikyti VISIEMS vaikams ir pasaulis turetu pasidaryti rooožinis
Nunu, tavo Teo nemirtingas
Nu darbshciosios rankeles, konditeres ir kepejos, pasakykit man, jei kepant biskvita tortui reikia ji perpjauti per storuma. Tai kuri cia vieta yra storumas?
QUOTE(BusyBee @ 2015 04 01, 12:38)
Nu darbshciosios rankeles, konditeres ir kepejos, pasakykit man, jei kepant biskvita tortui reikia ji perpjauti per storuma. Tai kuri cia vieta yra storumas?
ta prasme o su kuo pjausi?
QUOTE(BusyBee @ 2015 04 01, 12:38)
nu čia reiškia, kad ne taip perpjauti per pusę, kad gautus 2 pusmėnuliai, o va taip
QUOTE(Nunu... @ 2015 04 01, 13:19)
nu čia reiškia, kad ne taip perpjauti per pusę, kad gautus 2 pusmėnuliai, o va taip
Nu Nunu, nu tu angelas ir dar su iliustracija
QUOTE(Forgete @ 2015 04 01, 12:42)
ta prasme o su kuo pjausi?
Bet jo, sekantis klausimas - o tai su kuo pjauti, kad nesutrupetu ir normaliai atsipjautu? Su peiliu isivaizduoju subyres? Ir kaip nors daugmaz tiesiai perpjaut tada?
QUOTE(BusyBee @ 2015 04 01, 13:50)
Bet jo, sekantis klausimas - o tai su kuo pjauti, kad nesutrupetu ir normaliai atsipjautu? Su peiliu isivaizduoju subyres? Ir kaip nors daugmaz tiesiai perpjaut tada?
su dantu siulu. https://www.youtube....h?v=_PdWGBqftFw
QUOTE(BusyBee @ 2015 04 01, 13:50)
aš pjoviau su peiliu, tik aišku nesigavo idealiai
su siūlu pjauna
va koks agregatas yra:
yra ikejoj:
http://www.ikea.com/...ducts/10257033/