Įkraunama...
Įkraunama...

Lapkritukai, 2009

QUOTE(BusyBee @ 2015 03 25, 10:30)
Labas rytelis,
NU spekit, ar veikia darzeliu sistema biggrin.gif
Ka cia respects - va kai paimsim tada gali biski respecto smile.gif
Yra neblogu variantu Prismoj, jei ne ish specializuotu pardziu. O spec pardes kaip Puantas, Kamilla dance  mirksiukas.gif

Aciu wink.gif
Drauge puante vistik nupirko.
Siandien smagiai atsoko Rugile konkurse, o geriausias bairis, tai sokdama leta valsa, kai priartejo prie triju darzelio draugu, kurie tuo metu sedejo ant suolelio, visiem dave po high five lotuliukas.gif
Atsakyti
O dabar reklama:

https://skaniosminty...i-sonkauliukai/

Rimi akcija šonkauliukams.

Reklamos pabaIga 4u.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
4u.gif

Labukas

Simtas metu, pas mus viskas po senovei... kas auga, kas zyzia... taip i gyvenam... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kažkada @ 2015 03 29, 14:39)
4u.gif

Labukas

Simtas metu, pas mus viskas po senovei... kas auga, kas zyzia... taip i gyvenam... 4u.gif

Kažkada kaip brolis reaguoja į sesę?
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2015 03 29, 15:26)
Kažkada kaip brolis reaguoja į sesę?

Dabar jau geriau, bet matosi kad jam labai sunku.... pradzioj is vis baisu, pyktis, liudesys, asaros.... sunkiai sekesi uzleisti savo vienintelio, maziausio, mylimiausio pozicija... bet dabar jau gereja...
Atsakyti
QUOTE(kažkada @ 2015 03 29, 18:01)
Dabar jau geriau, bet matosi kad jam labai sunku.... pradzioj is vis baisu, pyktis, liudesys, asaros.... sunkiai sekesi uzleisti savo vienintelio, maziausio, mylimiausio pozicija... bet dabar jau gereja...

Nu sunku, tikrai ne visiem vaikam paprasta priimti. Laikykites 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2015 03 29, 13:26)
O dabar reklama:

https://skaniosminty...i-sonkauliukai/

Rimi akcija šonkauliukams.
Reklamos pabaIga  4u.gif  lotuliukas.gif

niam niam

QUOTE(kažkada @ 2015 03 29, 17:01)

aš negalėjau patikėt, kaid maniškis neseniai pareiške, kad nori jog mano pilve augtų leliukas blink.gif niekad nebuvo pareiškęs tokių norų ir maniau, kad jis jau tikrai nenori nei brplio, nei sesė, bet va prireikė

perjunginėjo kada čia kanalus ir pataikė ant serialo "moterų daktaras", o ten kaip tik gimdymą rodė, tai spoksojo išsižiojęs, sakau ką gi čia žiūri, perjunk, o jis: o taip kaip aš žinosiu kaip leliukai gimsta, jei nežiūrėsiu, aš gi tikras vyras, turiu viską žinot. jau į galą, baisiai susirūpinęs pradėjo klausinėt ar ir aš jį gimdydama taip stipriai kvepavau, o kai pasakiau, kad žinoma ir dar ne taip, tai sakė- meluoji, būčiau girdėjęs ... biggrin.gif

pabandžiau vaiką protingai pagal gerą straipsnį auklėt
tai jau po mano kokius 3 kartus ištarto prašymo: "pabandyt iš naujo, prašau" gavau atgal: baigsi ar ne su savo tuo "pabandyk iš naujo".... cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Nunu... @ 2015 03 30, 20:03)
niam niam
aš negalėjau patikėt, kaid maniškis neseniai pareiške, kad nori jog mano pilve augtų leliukas  blink.gif

Manasis ir norejo, bet realybej viskas kitaip
Atsakyti
QUOTE(kažkada @ 2015 03 30, 20:12)

pilnai tikiu
Atsakyti

Nebutinai. Nevisada.

Taip kad Nunu, tegu nebuna tau tai stabdziu - pildyk vaiko norus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(BusyBee @ 2015 03 30, 20:19)
Nebutinai. Nevisada.

Taip kad Nunu, tegu nebuna tau tai stabdziu - pildyk vaiko norus biggrin.gif

net jei ir būtų tam sąlygos, jau tikrai nebebus išpildyti tie norai dėl mano amžiaus smile.gif
Atsakyti

O tu turi ta knyga - laimingi tevai? Man ji išganymas buvo dvieju vaiku santykiuose.
Atsakyti