Įkraunama...
Įkraunama...

Lapkritukai, 2009

Bee tuo klausimu iš mano aplinkos yra keli pvz. Bet jie liūdnoki, tikrai situacija labai labai sudėtinga sad.gif Kaip pasakė viena medikė - nusiteikit, kad toks vaikas bus su nemažomis problemomis, nes dabar vaikai vaikų namuose tokie, kur tėvai alkoholikai, narkomanai ir pan. Seniau per karą vaikai tiesiog prarasdavo normalius tėvus, o dabar manau nemažai tiess tame yra. Aš pati tikrai neturėčiau tiek ryžto, bet juk yra ir sėkmingų pvz.
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2015 03 22, 22:10)
Bee tuo klausimu iš mano aplinkos yra keli pvz. Bet jie liūdnoki, tikrai situacija labai labai sudėtinga sad.gif Kaip pasakė viena medikė - nusiteikit, kad toks vaikas bus su nemažomis problemomis, nes dabar vaikai vaikų namuose tokie, kur tėvai alkoholikai, narkomanai ir pan. Seniau per karą vaikai tiesiog prarasdavo normalius tėvus, o dabar manau nemažai tiess tame yra.  Aš pati tikrai neturėčiau tiek ryžto, bet juk yra ir sėkmingų pvz.

O, papasakok truputuka - sudetinga del paciu vaiku, nes kaip sakai, jie komplikuoti dabar, ar labiau sudetinga del to, kad iteviams sunku susitvarkyti su savo jausmais/ auklejimu/ demesiu ir pan?
Atsakyti
QUOTE(BusyBee @ 2015 03 22, 21:28)
O, papasakok truputuka - sudetinga del paciu vaiku, nes kaip sakai, jie komplikuoti dabar, ar labiau sudetinga del to, kad iteviams sunku susitvarkyti su savo jausmais/ auklejimu/ demesiu ir pan?

dėl pačių vaikų, beprotiškos baimės, nerimas, agresijos. Nenusakomas alkis, tiesiog kiek mato ant stalo tiek valgo, po to vemia.
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2015 03 22, 22:44)
dėl pačių vaikų, beprotiškos baimės, nerimas, agresijos. Nenusakomas alkis, tiesiog kiek mato ant stalo tiek valgo, po to vemia.

Eik tu sau sad.gif sad.gif Liudna, gaila, kad taip. Tiek tai tikrai neishtverciau... Ir taip nelengva svetima vaika paemus, nors tikiu, kad galeciau augint, mylet, taip norisi jiems suteikt, shansa i geresni gyvenima ir galimybe kazko pasiekti gyvenime. Bet aisku ne tokiems problematishkiems vaikams, nes tiek stiprybes tai neturiu sad.gif Uz tai galvojau, kad vyresni vaikuti paemus jau matytusi jo charakteris/ genai/ polinkiai, ish pradziu paglobotume, paskui isivaikintume. bet jo, aciu, kad pasidalinai, nes privertei ish kitos puses i shi reikala pazvelgt ir susimastyt, nes nebuvau apie tokius dalykus net girdejus.
Atsakyti
QUOTE(BusyBee @ 2015 03 22, 21:54)
Eik tu sau sad.gif sad.gif Liudna, gaila, kad taip. Tiek tai tikrai neishtverciau... Ir taip nelengva svetima vaika paemus, nors tikiu, kad galeciau augint, mylet, taip norisi jiems suteikt, shansa i geresni gyvenima ir galimybe kazko pasiekti gyvenime. Bet aisku ne tokiems problematishkiems vaikams, nes tiek stiprybes tai neturiu sad.gif Uz tai galvojau, kad vyresni vaikuti paemus jau matytusi jo charakteris/ genai/ polinkiai, ish pradziu paglobotume, paskui isivaikintume. bet jo, aciu, kad pasidalinai, nes privertei ish kitos puses i shi reikala pazvelgt ir susimastyt, nes nebuvau apie tokius dalykus net girdejus.

Yra juk ir normalių istorijų, gal čia pas mane tokios. Va Budrienė gi irgi vaikiuką turi priglaudus, bet man rodos pas jį sveikatos bėdų yra.
Atsakyti
QUOTE(BusyBee @ 2015 03 22, 21:04)
Nu va, kalbant apie vaikus, tai pasidalinsiu savo paskutines savaites aktualija, kad niekaip sau ramybes neduodu ir vyra jau kalbinu del ketvirto vaiko. Bet ta ketvirta noreciau isivaikinti. Is pradziu galvojau, kad kudiki, bet dabar labai galvoju apie 4-5 metu mergaite. Noras laaabai didelis, bet aishku ir baime didele - o jei nemokesiu uzaugint kaip savo  g.gif

pagarba už tokias mintis ir planus

mano bendradarbė įsivaikino, bet jie mažiuką, pusės metukų, dabar jam jau 4, labai laimingi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Nunu... @ 2015 03 22, 22:18)

mano bendradarbė įsivaikino, bet jie mažiuką, pusės metukų, dabar jam jau 4, labai laimingi  wub.gif

na va, sakau, visokių pvz yra.
Atsakyti
Oho Bee, kokie uzmojai, saunuoliai! As tik galvoju, kad nors ir didelis vargas, bet vis tik imciau kuo mazesni. Juk neimanoma, kad vaikas isgyvenes nuo gimimo iki 4 metu be meiles ir rupescio butu netraumuota psichika ir normalus vaikas ir tikrai bus ateity probleminis zmogus, tiek sau paciam, tiek aplinkiniams. O paemus leliuka duosi jam meile butent tada, kai to labiausiai reikia, aisku, genetika svarbu, bet cia jau bet kokiu atveju ji tures itakos.
Atsakyti
Labas rytelis hi.gif

QUOTE(Forgete @ 2015 03 22, 23:05)
Yra juk ir normalių istorijų, gal čia pas mane tokios. Va Budrienė gi irgi vaikiuką turi priglaudus, bet man rodos pas jį sveikatos bėdų yra.

Na taip, pas Budriene atrodo viskas grazu su tuo vaiku, bet neaisku, ka jie ten ishgyvena is tikro g.gif O gal tikrai viskas gera ir grazu.

QUOTE(Nunu... @ 2015 03 22, 23:18)

mano bendradarbė įsivaikino, bet jie mažiuką, pusės metukų, dabar jam jau 4, labai laimingi  wub.gif

thumbup.gif
O pasake vaikui, kad jis ivaikintas?
Cia man dar irgi dilema - atrodo pasiimi maza, augini kaip savo ir sakai, kad jis tavo - taip manau geriau pats vaikas jaustusi. Nu zodz, aishku reikalas sudetingas, bet reikia pasiskaitinet dar kokiu psichologu komentaru.
Atsakyti
Bee - respects wub.gif
Atsakyti
Labux,
kas zino kur mergaitem triko gauti?
Atsakyti
Labas rytelis,
NU spekit, ar veikia darzeliu sistema biggrin.gif

QUOTE(Hoya @ 2015 03 24, 10:27)
Bee - respects  wub.gif

Ka cia respects - va kai paimsim tada gali biski respecto smile.gif

QUOTE(aurella @ 2015 03 24, 23:07)
Labux,
kas zino kur mergaitem triko gauti?

Yra neblogu variantu Prismoj, jei ne ish specializuotu pardziu. O spec pardes kaip Puantas, Kamilla dance mirksiukas.gif
Atsakyti