Įkraunama...
Įkraunama...

Lapkritukai, 2009

QUOTE(Hoya @ 2015 03 21, 16:54)
tai saldainiai - vaikams, tad gaunasi, kad kalbam apie vaikus tongue.gif
tai papasakot tu ka nors idomuas /protingo  biggrin.gif  mirksiukas.gif

Nunu... - sakai vis perki perki..O as uzsispaudus sedziu, strikes rankoves trumpokos, lietaus kelnes trumpokos, bet sedziu, nieko neperku. Tik va ka asu batais daryt, db su DDstep aulinukais, bet mastau gal vis tik reikia mums kedų, nes daugomoj - sportines kelnes, o jos su aulinukais nlb ziurisi. O vat kedai tiktu prie visko. Bet is karto klausimas kyla - gi prakaituos kojos juose  g.gif  Pernai man taaaaaip patiko crocs'u kedukai, kaip snd pamenu - 99lt buvo, bet atrode vaikui brangu. O dabar ziuriu, kad jau tokio modelio nera, o tai, kas yra pas juos - virs 200lt doh.gif

lietaus kelnės pas mus jau padėtos, tai galvos nesuku, bet rudeniui reiks jau didesnių
mes irgi ddstep dabar nešiojam, irgi jais nesižaviu prie treningų smile.gif bet į daržą gerai, o kur reik grožio tai timberlandus dedam
kai dar labiau pašils pereisim prie kedukų

pagaliau šiandien apsitvarkiau namus, gerai, kad oras toks, o tai vis noris kur eit, kai orai geri

reik va rūbus dar peržiūrėt, išrūšiuot visus mažus, ką atiduot, ką parduot
Atsakyti
Klausykit, o jus primetet, kad Velykos jau po poros savaiciu?? blink.gif As kazkaip maniau, kad i menesio gala, o cia va kaip greit.

Del garderobu, laukiu, tikiuosi 40 proc nuolaidos maxej, nes pasiunciau dabar ir ish USA ir ish China, bet kazkaip viska per dideles ishmieros uzpirkau, tai reiks eit i maxe su pamatavimu.
Atsakyti
QUOTE(BusyBee @ 2015 03 21, 19:10)
Klausykit, o jus primetet, kad Velykos jau po poros savaiciu??  blink.gif  As kazkaip maniau, kad i menesio gala, o cia va kaip greit.

Del garderobu, laukiu, tikiuosi 40 proc nuolaidos maxej, nes pasiunciau dabar ir ish USA ir ish China, bet kazkaip viska per dideles ishmieros uzpirkau, tai reiks eit i maxe su pamatavimu.

teip teip, seku šį reikalą, nes apie meniu jau galvoju smile.gif

aš todėl esu labiau prisirišus prie vienos firmos, tada su dydžiais mažiau problemų
Atsakyti
Labos wink.gif
Nunu, gal mes ne apie ta pati kalbam, nes tas sirupukas gaunasi labai netgi skanus, Rugile jo pati praso ir kvepia jis, ir uogos skanios smile.gif

As tai is sportsdirect prisakiau visokiu maikuciu, treningiukiu, keduku, basuciu ir kroksu. Mano R visai nenori nesioti jokiu sijonu ir sukneliu, vien tik kelnes sad.gif

Bee, kaip sekesi Druskininkuose?
Atsakyti
QUOTE(aurella @ 2015 03 21, 21:26)
Labos wink.gif
Nunu, gal mes ne apie ta pati kalbam, nes tas sirupukas gaunasi labai netgi skanus, Rugile jo pati praso ir kvepia jis, ir uogos skanios smile.gif

nu apie putino uogas, kurios tikrai pačios nei skanios, nei kvapios smile.gif tik va girdėjau, kad po šalnų atseit pagerėja, aš turbūt ragavau skintų ne po šalnų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nunu... @ 2015 03 21, 20:13)
teip teip, seku šį reikalą, nes apie meniu jau galvoju smile.gif
aš todėl esu labiau prisirišus prie vienos firmos, tada su dydžiais mažiau problemų

Nu nu, ir kas shiais metais papuola i meniu? ax.gif As tai paskutiniam zmoniu numery uzmaciau man patikusio pyrago recepta ir sumushtinius, tai va du patiekalai jau yra smile.gif Dar patikdavao Ajlim zuvies torto receptas, bet pamirshau ji. Gal Hoya dar prisimena? smile.gif (bet aishku nesakys dabar specialiai, nes neleidau apie saldaines kalbet biggrin.gif )

QUOTE(aurella @ 2015 03 21, 22:26)
Labos wink.gif

As tai is sportsdirect prisakiau visokiu maikuciu, treningiukiu, keduku, basuciu ir kroksu. Mano R visai nenori nesioti jokiu sijonu ir sukneliu, vien tik kelnes sad.gif

Bee, kaip sekesi Druskininkuose?

O, tavishke nenori sijonu, o manishke nenori kelniu, kas manes irgi per daug nedziugina, nes jau atsibodo tos sukneles/ sijonai rolleyes.gif

Aciu, smagiai pasibuvom. Aishku paslidinet nesigavo, nes neishsiderinom, ka daryt su savo trijule. Kazkaip neapgalvota - zaidimu kambary dar tokiu mazu kaip D nepriima, o vienas suauges ishsipirkt gali bilieta tik 2 h, ir negali perleist pvz po 1 h kitam suaugusiam, tai dvi dienas praleidom akvaparke smile.gif Buta radom gera, bet kita karta galvoju, kad visai apsimoketu ir paciam akvaparko vieshbutuke musu sheimai apsistot - shiek tiek brangiau, bet kai vaikams tik tas terupi, tai butu ir jiems gerai, ir mes patys daugiau proceduru butume galeje vietoj pasidaryt, nes man patiko ta mintis, kad ten su chalatais ir vaikshtai visa laika kur nori smile.gif
Atsakyti
QUOTE(BusyBee @ 2015 03 22, 10:33)
Nu nu, ir kas shiais metais papuola i meniu?  ax.gif  As tai paskutiniam zmoniu numery uzmaciau man patikusio pyrago recepta ir sumushtinius, tai va du patiekalai jau yra smile.gif Dar patikdavao Ajlim zuvies torto receptas, bet pamirshau ji. Gal Hoya dar prisimena?  smile.gif  (bet aishku nesakys dabar specialiai, nes neleidau apie saldaines kalbet biggrin.gif )

norėčiau medaus torto, bet nežinau ar pasiryšiu
šiaip daug tikrai nieko nedarysiu, nes gi būsim tik su deduku, tai kiaušai, tuno tortas, kokia silkė ir karštas (kas greičiausiai bus lazanija, nes gi reik kad ir vaikui šventė būtų biggrin.gif )

Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2015 03 20, 22:24)
Tu matai aš atėjau visos išsilakstė. Kam čia mane pakvietei ? biggrin.gif

atėjau aš ir vėl pabėgo Forgete biggrin.gif
Atsakyti
nepabėgo, bet kad nežinau ką protingo parašyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2015 03 22, 20:32)
nepabėgo, bet kad nežinau ką protingo parašyt biggrin.gif

aš tai niekad nežinau ką protingo parašyt, rašau bele ką tongue.gif gi ne mokslinėn konferencijon susirinkom

tu geriau pasakok apie naują šeimos narę
ale sugalvok tu man, aš jau geriau 3 vaikus turėčiau nei 3 gyvūnus namie biggrin.gif
aišku baisiai simpatiška ir faina ta naujoji jūsų šeimos narė wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Nunu... @ 2015 03 22, 20:49)
aš tai niekad nežinau ką protingo parašyt, rašau bele ką  tongue.gif gi ne mokslinėn konferencijon susirinkom

ale sugalvok tu man, aš jau geriau 3 vaikus turėčiau nei 3 gyvūnus namie biggrin.gif
aišku baisiai simpatiška ir faina ta naujoji jūsų šeimos narė  wub.gif

Tai, kad viskas FB skelbiama, jau turbūt ir taip visus nervinu biggrin.gif Fainas tas mūsų šunis, visi čia stebis KAIP MES TAIP , na bet va taip biggrin.gif Su katėm tai ten išviso jokios priežiūros, su šuniu žymiai daugiau. Bet aišku ir ta meilė kitokia, vaikai prisiploję prie jos, prie kačių gi nepasiglaustysi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nunu... @ 2015 03 22, 20:26)
norėčiau medaus  torto, bet nežinau ar pasiryšiu
šiaip daug tikrai nieko nedarysiu, nes gi būsim tik su deduku, tai kiaušai, tuno tortas, kokia silkė ir karštas (kas greičiausiai bus lazanija, nes gi reik kad ir vaikui šventė būtų  biggrin.gif  )

Vat as dabar galvoju, kazkaip gaila, kad dar iki shiol neturiu nusistovejusio shvenciu meniu - man atrodo butu lengviau gyvent, jei zinociau, kad va kiekvienais metais Velykoms tas ir tas, Kaledoms - vel kazkas. O dabar suk galva, ka ten ishraityt doh.gif

QUOTE(Forgete @ 2015 03 22, 21:55)
Tai, kad viskas FB skelbiama, jau turbūt ir taip visus nervinu biggrin.gif Fainas tas mūsų šunis, visi čia stebis KAIP MES TAIP , na bet va taip biggrin.gif Su katėm tai ten išviso jokios priežiūros, su šuniu žymiai daugiau. Bet aišku ir ta meilė kitokia, vaikai prisiploję prie jos, prie kačių gi nepasiglaustysi smile.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif va va, sakau, kad tos kates tai bestalkovshchina biggrin.gif

QUOTE(Nunu... @ 2015 03 22, 21:49)
aš tai niekad nežinau ką protingo parašyt, rašau bele ką  tongue.gif gi ne mokslinėn konferencijon susirinkom

aišku baisiai simpatiška ir faina ta naujoji jūsų šeimos narė  wub.gif

Nu va, kalbant apie vaikus, tai pasidalinsiu savo paskutines savaites aktualija, kad niekaip sau ramybes neduodu ir vyra jau kalbinu del ketvirto vaiko. Bet ta ketvirta noreciau isivaikinti. Is pradziu galvojau, kad kudiki, bet dabar labai galvoju apie 4-5 metu mergaite. Noras laaabai didelis, bet aishku ir baime didele - o jei nemokesiu uzaugint kaip savo g.gif
Atsakyti