Įkraunama...
Įkraunama...

Lapkritukai, 2009

QUOTE(kažkada @ 2015 02 12, 19:58)
9.47,  mazoji burbulyte 54  cm, 4130 kg

o aš vis galvoju, kada jai gimdyt. Tai prašom vaikas jau ir paaugintas biggrin.gif

Sveikinu kažkada, geriau vėliau nei niekada 4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(Katren @ 2015 03 01, 19:50)
Aciu,gerai! Darbas,darbas,darbas... :)Jei ne ligos,seimos nematyciau...

Tiesa,siandien netycia pamaciau,kad Asda George pradejo siust tiesiai i LT,tik kaina nemaza,10 svaru,bet jei susikoperuoti,ar pirkti kazka brangesnio su didele nuolaida,tai visai apsimoka. smile.gif

va čia tai naujiena, labai gerai. nes man tiem pervežėjam kainuoja brangiau nei siųstis tiesiai. thumbup.gif

QUOTE(rasl @ 2015 03 06, 08:23)
Labas,
na kad jau niekas nekalba, tai as paklausiu, gal turite "kazkokiu firminių" receptų kosuliui gydyti.
Suprantu, kad cia gydytojo reikia klaust, bet siaip vakar nuejau i vaistine kokio sirupiuko Unei, nes pradejo koset (o pirmom dienom tikrai dar nevesiu pas gydytoją), ir net nezinau ka nupirkt, atrodo viskas isbandyta ir niekas nepadeda. tai galvoju, paklausiu jūsų, kas jums veiksmingiausia. As nekalbu kai jau kosulys isiseneja ir perauga i rimtesnes ligas, bet kalbu apie pradzia.

Su kosuliu tokie reikalai, pradžioje jis būna sausas dirginantis, vaikas sunkiai miega naktimis. Čia reikia ištverti 2-3 dienas ir kosulys pašlapėja. labai svarbu kuo daugiau skysčių, kad kuo greičiau tas kosulys pasidarytų šlapias ir galėtų vaikas atsikosėt. As nieko nebeduodu, kažkada bandydavau viską iš eilės , ko pasekoje įtaisiau vaikui refliuksą ir jis dėl to refliukso kosėt pradėjo. O dabar kantriai išlaukia, atsiranda šlapias kosulys, jei reikia tada duodu fluditec (skystina) ir salbutamolio sukvepuot. Taip va ir kapstomės. Visi tie homeopatiniai, umcalorai irgi neblogai, vien del to kad juos turi duoti dažnai, o kai duodi dažnai tai tuo pačiu ir skysčių dažniau gauna.

QUOTE(Hoya @ 2015 03 06, 16:25)
Oi, kosulys - musu shiumetinis palydovas, jau nusibodo. Issikapstom be antibiotiku, bet vis puola ir puola. As duodu Umcalor, tai naturalus antibiotikas, plius salia influcid, eziuole ir vit C

Forgete, kadangi vis tyla, tai is taves reikia dyyyyydelio posto biggrin.gif
Prashom pasakoti viska nuosekliai - kaip daret saldainius Kaziukui? Vepsojau vepsojau i fotkes FB ir net uzpavydejau tavo ismanumo 4u.gif  Reik uzsiseivinti kitiems metams ideju, nes siais metais Kaziuka abu vaikai prasirgo sad.gif

Nu tai aš tau jau parašiau, kad roges turi ruošti vasarą. Dabar pat leki i ikea ir ieškai saldainių formelių, kurios ten laabai pigios. Na o paskui lydai šokoladą ir kaip fantazija sugalvoja taip darai. Aš ant dugno pyliau pabarstukų, riešutų skaldytų. Šokolada pirkau per akcijas ir ieškojau pigesnio. Labiausiai pirko saldainius kur viršus iš balto šokolado, apačia iš rudo.
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2015 03 18, 12:20)
pasirodo temos neturejau užsiprenumeravus biggrin.gif kokios karvytės nė viena man neparašėt, nepasigedot biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif  turėsiu dabar skaitymo haha

mu mu mu biggrin.gif
Tai kad matai, visos cia taip "daznai" lankomes, kad ner nei kaip pasigest smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2015 03 18, 11:20)
pasirodo temos neturejau užsiprenumeravus biggrin.gif kokios karvytės nė viena man neparašėt, nepasigedot biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif  turėsiu dabar skaitymo haha

nu jau taip ir nepasigedom, prasom neprasivardziuoti tongue.gif

QUOTE(Forgete @ 2015 03 18, 13:03)

*Su kosuliu tokie reikalai, pradžioje jis būna sausas dirginantis, vaikas sunkiai miega naktimis. Čia reikia ištverti 2-3 dienas ir kosulys pašlapėja. labai svarbu kuo daugiau skysčių, kad kuo greičiau tas kosulys pasidarytų šlapias ir galėtų vaikas atsikosėt. As nieko nebeduodu, kažkada bandydavau viską iš eilės , ko pasekoje įtaisiau vaikui refliuksą ir jis dėl to refliukso kosėt pradėjo. O dabar kantriai išlaukia, atsiranda šlapias kosulys, jei reikia tada duodu fluditec (skystina) ir salbutamolio sukvepuot. Taip va ir kapstomės. Visi tie homeopatiniai, umcalorai irgi neblogai, vien del to kad juos turi duoti dažnai, o kai duodi dažnai tai tuo pačiu ir skysčių dažniau gauna.
**Nu tai aš tau jau parašiau, kad roges turi ruošti vasarą. Dabar pat leki i ikea ir ieškai saldainių formelių, kurios ten laabai pigios. Na o paskui lydai šokoladą ir kaip fantazija sugalvoja taip darai. Aš ant dugno pyliau pabarstukų, riešutų skaldytų. Šokolada pirkau per akcijas ir ieškojau pigesnio. Labiausiai pirko saldainius kur viršus iš balto šokolado, apačia iš rudo.

* puikiai naudoji Kamarovskio metotoda smile.gif Juk sirupai gi mamos nervams, ne vaiko naudai. Bet kai nesedi su vaiku namuose, sudetinga suduoti skysciu kalna. O be to - padiskutuokim, prasau - jei arbata su cukrumi - skysciai? Ar cukrus organizma orientuoja kaip i maista??
** aciu 4u.gif kai kas bus idarbintas palekt iki Ikeos biggrin.gif O tos tavo formeles butent is Ikeos ir yra?
Atsakyti
QUOTE(Hoya @ 2015 03 18, 23:08)
nu jau taip ir nepasigedom, prasom neprasivardziuoti tongue.gif
* puikiai naudoji Kamarovskio metotoda smile.gif Juk sirupai gi mamos nervams, ne vaiko naudai. Bet kai nesedi su vaiku namuose, sudetinga suduoti skysciu kalna. O be to - padiskutuokim, prasau - jei arbata su cukrumi - skysciai? Ar cukrus organizma orientuoja kaip i maista??
** aciu 4u.gif  kai kas bus idarbintas palekt iki Ikeos biggrin.gif O tos tavo formeles butent is Ikeos ir yra?

O tai kur tavo vaikas buna kai pradeda koseti? darze? nu tai darze ten jokiu sirupu niekas ir nesuduoda. Kiek jau atsigeria tiek. Del cukraus nesupratau, esme ne is ko tas skystis, o kad skystis, nes tas gerklas reik kuo daugiau drekinti.

Jo iš ikea, ten prie visokių virtuvinių įrankių buvo.

user posted image

Tik man su tuo plastikiniu nesigavo braukti, pirmą kartą visa virtuve sokoladuota buvo biggrin.gif Paskui atkaliau ranką, susiradau toki sauksteli kad vienas saukstelis sokolado - vienas saldainis. Nu ir viskas kaip per sviesta ejosi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2015 03 19, 07:19)
O tai kur tavo vaikas buna kai pradeda koseti? darze? nu tai darze ten jokiu sirupu niekas ir nesuduoda. Kiek jau atsigeria tiek. Del cukraus nesupratau, esme ne is ko tas skystis, o kad skystis, nes tas gerklas reik kuo daugiau drekinti.

Jo iš ikea, ten prie visokių virtuvinių įrankių buvo.

user posted image

Tik man su tuo plastikiniu nesigavo braukti, pirmą kartą visa virtuve sokoladuota buvo biggrin.gif Paskui atkaliau ranką, susiradau toki sauksteli kad vienas saukstelis sokolado - vienas saldainis. Nu ir viskas kaip per sviesta ejosi smile.gif

nu kai pirmos dienos - darze. Buna, pas dieduka, buna su sese, visaip buna

Liuks saldainiai thumbup.gif Tokie grazus ir gavosi? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Hoya @ 2015 03 19, 12:31)
nu kai pirmos dienos - darze. Buna, pas dieduka, buna su sese, visaip buna

Liuks saldainiai thumbup.gif  Tokie grazus ir gavosi? bigsmile.gif

jo, tik jei laikai kur ant stalo sokoladas greit aptirpsta jie tokie kaip apsivele pasidaro. as dejau i plastikine dezute ir i saldytuva.
Papildyta:
va cia patys pirmieji bandymai, cia formele ne ikea.
user posted image
Papildyta:
cia ikea formele - https://www.facebook...2...e=3
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2015 03 19, 12:41)
jo, tik jei laikai kur ant stalo sokoladas greit aptirpsta jie tokie kaip apsivele pasidaro. as dejau i plastikine dezute ir i saldytuva.
Papildyta:
va cia patys pirmieji bandymai, cia formele ne ikea.
user posted image
Papildyta:
cia ikea formele - https://www.facebook...2...e=3

Eina sau, idealiai gražūs thumbup.gif o kaip po to juos išimti? Kai jau sustingsta, ta prasme?
Atsakyti
QUOTE(Hoya @ 2015 03 20, 22:05)
Eina sau, idealiai gražūs thumbup.gif o kaip po to juos išimti? Kai jau sustingsta, ta prasme?

dedi į šaldytuvą, gera valanda ar dvi ir išsiima lengvai.

Tu matai aš atėjau visos išsilakstė. Kam čia mane pakvietei ? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2015 03 20, 22:24)
dedi į šaldytuvą, gera valanda ar dvi ir išsiima lengvai.

Tu matai aš atėjau visos išsilakstė. Kam čia mane pakvietei ? biggrin.gif

labai pasiilgau, todel pakvieciau biggrin.gif
tuoj tos visos gaus velniu ir sugris biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Hoya @ 2015 03 21, 11:13)
labai pasiilgau, todel pakvieciau biggrin.gif
tuoj tos visos gaus velniu ir sugris biggrin.gif

Nu tai kad kiek galima apie tuos saldainius shneket? biggrin.gif
Papasakokit apie vyrus/ bernus, nu galit apie vaikus kazka, apie pirkinius. O cia saldainiai do saldainiai .... biggrin.gif
Atsakyti
priviet lunatikam

QUOTE(Katren @ 2015 03 01, 19:50)
Tiesa,siandien netycia pamaciau,kad Asda George pradejo siust tiesiai i LT,tik kaina nemaza,10 svaru,bet jei susikoperuoti,ar pirkti kazka brangesnio su didele nuolaida,tai visai apsimoka. smile.gif

tai čia dar nieko, nes kai pamačiau, kad tesco dabar jau 20 svarų uždėjo siuntimui, tai vos nenugriuvau

QUOTE(aurella @ 2015 03 10, 14:22)
Rudeni visada jo buna turguose, sako, kad po pirmuju salnu nuskintas, nebekartus buna. Nors ir siaip nekartus, sirupelis isviso skanus skanus gaunasi.

skanus??? blink.gif taigi jie ne tik britkūs skoniu, bet dar ir dvoookia
nors tikiu, kad geras daiktas smile.gif

QUOTE(BusyBee @ 2015 03 21, 13:34)
Papasakokit apie vyrus/ bernus, nu galit apie vaikus kazka, apie pirkinius. O cia saldainiai do saldainiai ....  biggrin.gif

lotuliukas.gif

ką čia apie mus g.gif
sunki fazė dabar, pasipylė negražūs žodžiai, absoliutus neklausymas, nesiskaitymas su manim ir t.t. doh.gif sad.gif
pasitikrinom profilaktiškai dantis, akis, viskas normaliai
pietums makaronų lizdeliai su faršu grietinėlės padaže
biggrin.gif
ai, pirkiniai, perku vis rūbelius, viską išaugo, kelnių jau 122 reik, taip išstypo paskutiniu metu
pasvėriau tai vaikinukas jau 24 sveria
vasarai reik viso garderobo, maikių, šortų, basučių doh.gif

Atsakyti
QUOTE(BusyBee @ 2015 03 21, 13:34)
Papasakokit apie vyrus/ bernus, nu galit apie vaikus kazka, apie pirkinius. O cia saldainiai do saldainiai ....  biggrin.gif

tai saldainiai - vaikams, tad gaunasi, kad kalbam apie vaikus tongue.gif
tai papasakot tu ka nors idomuas /protingo biggrin.gif mirksiukas.gif

Nunu... - sakai vis perki perki..O as uzsispaudus sedziu, strikes rankoves trumpokos, lietaus kelnes trumpokos, bet sedziu, nieko neperku. Tik va ka asu batais daryt, db su DDstep aulinukais, bet mastau gal vis tik reikia mums kedų, nes daugomoj - sportines kelnes, o jos su aulinukais nlb ziurisi. O vat kedai tiktu prie visko. Bet is karto klausimas kyla - gi prakaituos kojos juose g.gif Pernai man taaaaaip patiko crocs'u kedukai, kaip snd pamenu - 99lt buvo, bet atrode vaikui brangu. O dabar ziuriu, kad jau tokio modelio nera, o tai, kas yra pas juos - virs 200lt doh.gif
Atsakyti