Įkraunama...
Įkraunama...

Lapkritukai, 2009

Labas,

QUOTE(BusyBee @ 2015 02 26, 15:11)
lotuliukas.gif

Oi, zdarov, tylenes. Burnos dar nuo nekalbejimo neuzdziuvo? biggrin.gif

Na ishjudinam tema ir prashom pasidalinti su manimi, kur galima butu nupirkti trispalves (Lietuvos veliavos spalvu) juosteles?  ax.gif  Gal matet kas nors kur nors? Cia kad vaikui po kaklu parisht, kaip kaklaraishti. As aishku noreciau su AMerikos veliava, bet liepe su Lietuvos ateit per kovo 11, tai tenka ieshkot biggrin.gif

Nu va pavelavau, Madoj yra smile.gif

pas mus irgi bus Kaziukas, bet kazkaip siandie itartinai ji man paciaudė, nosi po nakties ispūtė tai kazi ar nebus ko pradzia doh.gif o tik 2 savaites darze pabuvo. Tai jei neuzsilenks reiks irgi kazka su tuo kaziuku galvot, bet neturiu minciu.
Atsakyti
QUOTE(BusyBee @ 2015 02 27, 08:12)
Prashom Hoya: http://www.veliavu-s...sta-15mm-2.html smile.gif

Tuomet kitas klausimas, ka galit parekomenduot, ish ko be makaronu galima padaryti karolius ir auskarus darzelio Kaziukui?  ax.gif  Cia aisku turint omeny, kad as nei velt, nei siut nemoku. Tai yra imanoma dar ka nros sugalvot?  smile.gif

Sveikos!
Mes tai visa seima sergam,jau pirmoji banga nuslugo,dabar jau sveikstam,tai ta proga paskaitinet uzsukau,naujienu suzinot. smile.gif

4u.gif Kazkada sveikinimai dukrytes gimimo proga! smile.gif

Bee,man tai pirma mintis,jei turi daug sagu,skirtingu,tai is ju gali daryti,siuti ju nereiks,tik suverti ant kokios plonos juosteles.Geriau didesnes sagos,butu maziau gaisaties.Jei sagu neturi,tai gali bandyt geles is medziagos daryt ir jas su siulu perverti. Arba is popieriaus lankstyti. Beje,o cia kam reikia? Pasipuosimui ar pardavimui? Jei pardavimui,tai galva daugiau reiktu pasukt. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(BusyBee @ 2015 02 27, 08:12)

tai nori pasakyt, kad kelis metrus tau apsimoka internetu pirkt? g.gif

Oooo, Katren , simtas metu 4u.gif Kaip darbai, kaip vaikai?

Mes irgi visa seima sergam, isskyrus teti, kazkokie sie metai mums nelabai sveikatos atzvilgiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Hoya @ 2015 02 28, 09:50)
tai nori pasakyt, kad kelis metrus tau apsimoka internetu pirkt? g.gif

Oooo, Katren , simtas metu 4u.gif  Kaip darbai, kaip vaikai?

Mes irgi visa seima sergam, isskyrus teti, kazkokie sie metai mums nelabai sveikatos atzvilgiu g.gif

Aciu,gerai! Darbas,darbas,darbas... :)Jei ne ligos,seimos nematyciau...

Tiesa,siandien netycia pamaciau,kad Asda George pradejo siust tiesiai i LT,tik kaina nemaza,10 svaru,bet jei susikoperuoti,ar pirkti kazka brangesnio su didele nuolaida,tai visai apsimoka. smile.gif
Atsakyti
Labas,
na kad jau niekas nekalba, tai as paklausiu, gal turite "kazkokiu firminių" receptų kosuliui gydyti.
Suprantu, kad cia gydytojo reikia klaust, bet siaip vakar nuejau i vaistine kokio sirupiuko Unei, nes pradejo koset (o pirmom dienom tikrai dar nevesiu pas gydytoją), ir net nezinau ka nupirkt, atrodo viskas isbandyta ir niekas nepadeda. tai galvoju, paklausiu jūsų, kas jums veiksmingiausia. As nekalbu kai jau kosulys isiseneja ir perauga i rimtesnes ligas, bet kalbu apie pradzia.
Atsakyti
Oi, kosulys - musu shiumetinis palydovas, jau nusibodo. Issikapstom be antibiotiku, bet vis puola ir puola. As duodu Umcalor, tai naturalus antibiotikas, plius salia influcid, eziuole ir vit C

Forgete, kadangi vis tyla, tai is taves reikia dyyyyydelio posto biggrin.gif
Prashom pasakoti viska nuosekliai - kaip daret saldainius Kaziukui? Vepsojau vepsojau i fotkes FB ir net uzpavydejau tavo ismanumo 4u.gif Reik uzsiseivinti kitiems metams ideju, nes siais metais Kaziuka abu vaikai prasirgo sad.gif
Atsakyti
As irgi uz umcalora, kad uzbegt uz akiu rimtesniam kosuliui.
Dar rekomenduoju ( cia jau kitiems metams) rudeni pasidaryti putino uogu su medum. Geris, o svarbiausia - skanu. As Rugilei sirupa duodu gerti, bet cia kai ir sveika, o pati uogas suvalgau.
Atsakyti
QUOTE(rasl @ 2015 03 06, 09:23)
Labas,
na kad jau niekas nekalba, tai as paklausiu, gal turite "kazkokiu firminių" receptų kosuliui gydyti.
Suprantu, kad cia gydytojo reikia klaust, bet siaip vakar nuejau i vaistine kokio sirupiuko Unei, nes pradejo koset (o pirmom dienom tikrai dar nevesiu pas gydytoją), ir net nezinau ka nupirkt, atrodo viskas isbandyta ir niekas nepadeda. tai galvoju, paklausiu jūsų, kas jums veiksmingiausia. As nekalbu kai jau kosulys isiseneja ir perauga i rimtesnes ligas, bet kalbu apie pradzia.

Oi, kosulys ir man dar sunkiai ikandamas reikalas, bet as pirmiausia bandau identifikuot jo priezasti. Jei sloga, tai ja raukiu, jei gerkle, tai purshiu Faringospray kad nekutentu ir nekosciotu. O jei neidentifikuoju, tada irgi bendrais dalykais tvarkau, t.y. eziuole, vit C, pikis.

QUOTE(aurella @ 2015 03 06, 17:30)
As irgi uz umcalora, kad uzbegt uz akiu rimtesniam kosuliui.
Dar rekomenduoju ( cia jau kitiems metams) rudeni pasidaryti putino uogu su medum. Geris, o svarbiausia - skanu. As Rugilei sirupa duodu gerti, bet cia kai ir sveika, o pati uogas suvalgau.

Va, dar prie tu bendru irgi putina duodu gert arba Iki perku shaltalankiu uogiene ir pastebejau kai shiltu vandeniu ja uzpilu, tikrai neblogai veikia, man jis geriau uz putina patinka. Putina geriam, nes seneliai isitikine, kad jis labai gerai kosuli veikia ir daug mums jo pridaro biggrin.gif
Atsakyti
Aciu uz nuomones, vat apie ta putina tai esu girdejus ne is vieno, bet kur jo gauti pirkti ?
Ir dar abejoju at mano panele ji valgys, nes jos gi kartokos g.gif
Atsakyti
QUOTE(rasl @ 2015 03 09, 10:41)
Aciu uz nuomones, vat apie ta putina tai esu girdejus ne is vieno, bet kur jo gauti pirkti ?
Ir dar abejoju at mano panele ji valgys, nes jos gi kartokos  g.gif

turguj pas kokia bobute nebent. Bet jos visai nekarcios, nes tas kartumas yra uzmushamas diiiideliu kiekiu medaus, tai gaunasi tiesiog saldus sirupas ir tiek wink.gif
Atsakyti
QUOTE(rasl @ 2015 03 09, 11:41)
Ir dar abejoju at mano panele ji valgys, nes jos gi kartokos  g.gif

Rudeni visada jo buna turguose, sako, kad po pirmuju salnu nuskintas, nebekartus buna. Nors ir siaip nekartus, sirupelis isviso skanus skanus gaunasi.
Atsakyti
pasirodo temos neturejau užsiprenumeravus biggrin.gif kokios karvytės nė viena man neparašėt, nepasigedot biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif turėsiu dabar skaitymo haha
Atsakyti