Įkraunama...
Įkraunama...

Lapkritukai, 2009

Ooo kaip smagu, gyvybes zenklu atsidaro thumbup.gif

QUOTE(Forgete @ 2015 05 08, 15:23)
nu baik jau, eik dirbt, kiek čia tų tavo vaikų valstybei teks išlaikyti  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif 

Aš tai irgi graudi, šiandien FB pamačiau ir apsiblioviau - https://www.facebook...t...e=1

o dar kai pamačiau kaip ta Vaiva su plaukais atrodė, nu tai visai  verysad.gif

Nea, dirbt nenoriu, tik gimdyt rolleyes.gif biggrin.gif biggrin.gif

QUOTE(aurella @ 2015 05 09, 09:33)
Labuka!!
Mes jau atidarem atostogu sezona, vakar is Turkijos grizom. Labai pergyvenau, kad oras bus dar neisiles, bet dabar galiu pasakyt, kad ten tik tokiu laiku ir vaziuot. Oras superinis, bet ne per karsta. Tik grizus tai ne kas - valgyt reikia daryt  blink.gif

O tai fainai thumbup.gif thumbup.gif O kokia oro ir vandens tempa buvo? ax.gif As tai siaip karshtumo myletoja, na bet matysim, kaip seksis mums, nes siais metais irgi anksti atostogausim, tai tikiuosi shilumos uzteks rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(BusyBee @ 2015 05 09, 20:47)
Ooo kaip smagu, gyvybes zenklu atsidaro  thumbup.gif
Nea, dirbt nenoriu, tik gimdyt  rolleyes.gif  biggrin.gif  biggrin.gif 
O tai fainai  thumbup.gif  thumbup.gif  O kokia oro ir vandens tempa buvo?  ax.gif  As tai siaip karshtumo myletoja, na bet matysim, kaip seksis mums, nes siais metais irgi anksti atostogausim, tai tikiuosi shilumos uzteks  rolleyes.gif

Ant saules apie 30, vandens apie 22.
Atsakyti
QUOTE(aurella @ 2015 05 09, 23:45)

Ohoho, tai tikrai shiltas krashtas ta Turkija thumbup.gif Nors vanduo tai turbut galetu ir shiltesnis but, ane? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aurella @ 2015 05 09, 23:45)

vajė vajė aš fb pamačiau ir užpavydėjau smile.gif kur atostogavot? O mažė kokia faina šypsena, turi panašumo su sese smile.gif
Atsakyti
QUOTE(BusyBee @ 2015 05 10, 15:26)
Ohoho, tai tikrai shiltas krashtas ta Turkija  thumbup.gif  Nors vanduo tai turbut galetu ir shiltesnis but, ane?  biggrin.gif

Pats tas, vesu kol prisipratini, o paskui islyst nesinori, gaivu gaivu. Man taip fainiau, nei ilendi i silta arbata, kuri net neatgaivina smile.gif

QUOTE(Forgete @ 2015 05 10, 15:56)
vajė vajė aš fb pamačiau ir užpavydėjau smile.gif kur atostogavot? O mažė kokia faina šypsena, turi panašumo su sese smile.gif

Turkijoj, Beleke, labai gera vieta, smeleta pakrante, viesbutis - vaiku rojus smile.gif. Daug kas sako, kad panasi, bet man tai ne smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aurella @ 2015 05 10, 17:39)
Pats tas, vesu kol prisipratini, o paskui islyst nesinori, gaivu gaivu. Man taip fainiau, nei ilendi i silta arbata, kuri net neatgaivina smile.gif
Turkijoj, Beleke, labai gera vieta, smeleta pakrante, viesbutis - vaiku rojus smile.gif. Daug kas sako, kad panasi, bet man tai ne smile.gif

Nu ne ne, geriau jau nebutu vesu kol pripranti, o ilgiau pamirkus net ir arbata atgaivina mirksiukas.gif biggrin.gif

As irgi apziurejau, kad mano akim tai sese visai i sese nepanashi biggrin.gif Bet zinai su tais panashumais - jei fotografe sako, kad panashi, tai turbut tikrai kazka izvelgia, ko neigudus akis nemato biggrin.gif
Atsakyti
Nu ko tylim??? Kur visos? lens.gif

Papasakosiu apie savo vaiką smile.gif
Visi vaikai (na, dauguma) rytais būna nelaimingi, kad reikia anksti keltis juk. Maniškis taip pat nelaimingas, atsikėlęs 7h ryto, klausiu - "ko toks nelaimingas", o jis "Valgyt noriu"..Nu žinokit su tuo "valgyt "pas mus kaip keiksmažodis, jam namuose tik akis pramerkus duok vaaaaalgyt o po to dar paskubom važiuok į darželį, kad spėtum pusryčiams, o tada dar vienas malonumas - paskaityt visą tos dienos meniu. Tada jau vaikas laimingas eina į grupę ir sėda prie pusryčių stalo biggrin.gif
Atsakyti
sveikos biggrin.gif

mums zodis "valgymas" yra kancia... galetu buti dienu dienas nevalges... na nebent cipsai kokie kola neblogai o taip valgymas pas mus per asaras..
Atsakyti
Maniškis toks sakyčiau per vidurį, kartais nevalgus, kartais labai valgus. Daržely viską valgo ir cepelinus, ir kugelį, va namuose išsidirbinėja.
Atsakyti
Hoya, nu gi tai super! smile.gif
Maniske irgi per viduri. Ji valgo beveik viska, tik porcijos pas ja zvirbliskos, bet as nepergyvenu, vadinasi tiek ir tereikia. O pusrycius irgi ir namie valgo, irdarzely, jei skanu buna.
O dar maistas ziauriai susijes su buvimu lauke, jei tik namie sedi, nepabuna ore, tai ir nevalgo, o po lauko apetitas superinis buna.

Atsakyti
Taip, nesakau, bet kuriuo atveju - tai geriau, nei nevalgiukas vaikas smile.gif
Bet.. Nu, žinokit, jei kiekviena kartą reaguočiau į jo "vaaaalgyt", nu tai nieko neveikčiau, tik gaminčiau ir gaminčiau biggrin.gif Tiesa, du tokius turiu namie - mažiausią ir didžiausią vaiką biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutės smile.gif

Ignas tai baisiai išrankus. Jam turi būti ir skanu ir vizualiai gražu, neduok D.. koks padažiukas ne vietoj ar svogūnas išlindęs ar neištroškintas gerai - viskas , nevalgys doh.gif bet jei skanu , valgo daug smile.gif darželyje nedavalgo , peralkęs gryžta.

O aš darbo paieškose , pribrendau reikalui ieškotis darbo Vilniuje cool.gif visdar neįsivaizduoju kaip tiek privažinėsiu , bet reiks smile.gif Tik vat optimistiškiau buvau nusiteikus , maniau greičiau rasiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Sunny~: 29 gegužės 2015 - 05:33