Įkraunama...
Įkraunama...

Lapkritukai, 2009

QUOTE(Hoya @ 2015 04 07, 15:01)
Ane? I siuksliadeze????! Cia jau tikrai visai visai nevalgomas buvo,jei tu, visiskai neisranki maistui,metei viska i siuksliadeze blink.gif tai kas ten su juo negerai buvo?
o mano napaleonas irgi nesigavo visiskai tobulas si karta. Bet as zinau,kur mano klaida - per skysta  krema padariau,nes ,pamenu kad praeita karta daug labai kremo gavosi ,tai si karta nusprendziau is akies pamazinti,tai paskystinau :-) o siaiip,pastebejau,kad kuo ilgiau jis stovi,tuo skanesnis darosi,nes vakar MB sake,kad daug skanesnis buvo nei sekmadieni.

taigi gali proporcingai mažinti, skystintoja mat biggrin.gif

Tiesa mano aguoninis irgi fiasko patyre. As kazkaip iskepiau tam tikra laika ir nepatikrinau ar iskepta. Supyliau kremu ir laikiau dvi dienas, valgymo diena jis man susmego, ir kai pjoviau buvo daili aguonu kose biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif aguonos su kremu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Forgete: 07 balandžio 2015 - 21:48
QUOTE(Hoya @ 2015 04 07, 15:01)
Ane? I siuksliadeze????! Cia jau tikrai visai visai nevalgomas buvo,jei tu, visiskai neisranki maistui,metei viska i siuksliadeze blink.gif tai kas ten su juo negerai buvo?
o mano napaleonas irgi nesigavo visiskai tobulas si karta. Bet as zinau,kur mano klaida - per skysta  krema padariau,nes ,pamenu kad praeita karta daug labai kremo gavosi ,tai si karta nusprendziau is akies pamazinti,tai paskystinau :-) o siaiip,pastebejau,kad kuo ilgiau jis stovi,tuo skanesnis darosi,nes vakar MB sake,kad daug skanesnis buvo nei sekmadieni.

Nu zinok per Velyku pusrycius dar valgem dantim atbulais, bet gal susidejo, kad viskas ka valgem buvo neskanu - mishraine su zuvim nesigavo, nes vietoj poro idejau saliera ir dar storai papjauscius smile.gif, idarytos pikantishka mishraine paprikos buvo neskanios, nes man nepatiko, kad viskas shalta buvo, norejosi bent duonos shiltos, ir tada tas tortas. Zodziu kai pyliau zele i grietines mase, ji susitrauke gabalais, tai gavosi tokios bjaurios konsistencijos. Grietines kreme per daug grietine jautesi, nu tai vat tas viskas susidejo, kad po pusryciu ishkart sakiau metam viska, ner cia ko kankintis smile.gif Tai lauko katem balius buvo geras biggrin.gif O mes visa laime, kad pas anyta ishvaziavom, tai jau nuo pietu iki vakaro tik skaniausius patiekalus valgem, atkalinejom uz mano nesekminga gamyba biggrin.gif

QUOTE(Forgete @ 2015 04 07, 22:47)
taigi gali proporcingai mažinti, skystintoja mat biggrin.gif
Tiesa mano aguoninis irgi fiasko patyre. As kazkaip iskepiau tam tikra laika ir nepatikrinau ar iskepta. Supyliau kremu ir laikiau dvi dienas, valgymo diena jis man susmego, ir kai pjoviau buvo daili aguonu kose biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif  aguonos su kremu.

Bshki paguodei - smagu, kad ne man vienai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(BusyBee @ 2015 04 08, 07:14)
Nu zinok per Velyku pusrycius dar valgem dantim atbulais, bet gal susidejo, kad viskas ka valgem buvo neskanu - mishraine su zuvim nesigavo, nes vietoj poro idejau saliera ir dar storai papjauscius smile.gif, idarytos pikantishka mishraine paprikos buvo neskanios, nes man nepatiko, kad viskas shalta buvo, norejosi bent duonos shiltos, ir tada tas tortas. Zodziu kai pyliau zele i grietines mase, ji susitrauke gabalais, tai gavosi tokios bjaurios konsistencijos. Grietines kreme per daug grietine jautesi, nu tai vat tas viskas susidejo, kad po pusryciu ishkart sakiau metam viska, ner cia ko kankintis smile.gif Tai lauko katem balius buvo geras biggrin.gif O mes visa laime, kad pas anyta ishvaziavom, tai jau nuo pietu iki vakaro tik skaniausius patiekalus valgem, atkalinejom uz mano nesekminga gamyba biggrin.gif

oi kaip noreciau as dar karta prie tavo anytos maistu stalo prisesti, mmmmm wub.gif essen.gif
Atsakyti
QUOTE(BusyBee @ 2015 04 08, 09:14)
Bshki paguodei - smagu, kad ne man vienai biggrin.gif

Oho, ne tavo diena buvo smile.gif

As tai nedariau nieko si syki, prasimuliavau.
O ta torta tai dabar man taip knieti padaryt smile.gif nu nejaugi neteisinga recepta dave..
Papildyta:
QUOTE(aurella @ 2015 04 09, 12:08)

O ta torta tai dabar man taip knieti padaryt smile.gif nu nejaugi neteisinga recepta dave..

Ai meluoju, gi lasisa uzsudziau. Tai nereali gavosi. Atradau labai gera parde zuvies, siaures miesteli "Siaures jura", ten tik kokybiska ir sviezia zuvis
Atsakyti
QUOTE(aurella @ 2015 04 09, 11:10)

Papildyta:

Ai meluoju, gi lasisa uzsudziau. Tai nereali gavosi. Atradau labai gera parde zuvies, siaures miesteli "Siaures jura", ten tik kokybiska ir sviezia zuvis

drinks_cheers.gif butent, aurella, manau, kad receptas geras buvo, tiesiog ne mano damybos diena pasitaike, nes absoliuciai niekas nesigavo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aurella @ 2015 04 09, 10:10)

thumbup.gif ziuriu tam siaures miestely vis perliuku kokiu nauju atsiranda thumbup.gif
aciu, kad pasidalinai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Hoya @ 2015 04 11, 15:45)
thumbup.gif  ziuriu tam siaures miestely vis perliuku kokiu nauju atsiranda thumbup.gif
aciu, kad pasidalinai 4u.gif

Kokiu dar ten perliuku zinot? As ten dar neisisukus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aurella @ 2015 04 11, 15:23)
Kokiu dar ten perliuku zinot? As ten dar neisisukus smile.gif

Jurgi ir Drakonas wink.gif biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(BusyBee @ 2015 04 11, 16:32)
Jurgi ir Drakonas wink.gif biggrin.gif

drinks_cheers.gif tada kažkoks Uzkalnio reklamuojamas restoranelis, dar kažkokia superine kepyklėlė kurią mano kolegė giria pastoviai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Hoya @ 2015 04 11, 22:59)
drinks_cheers.gif tada kažkoks Uzkalnio reklamuojamas restoranelis, dar kažkokia superine kepyklėlė kurią mano kolegė giria pastoviai  smile.gif

O skurliu kokiu ten geru nebrangiu yra? Nors man dabar ozas siuo klausimu labiausiai patinka.
Atsakyti
QUOTE(aurella @ 2015 04 12, 14:25)
O skurliu kokiu ten geru nebrangiu yra? Nors man dabar ozas siuo klausimu labiausiai patinka.

Sako Parkas Outlet, nros as gal tik karta ten buvau ir nelikau suzaveta.
O kokios konrekciai pardes Oze tave zavi? ax.gif Mano vyras kaip tik penktadieni pasakojo, kaip jo kolegos, bande apsipirkt Gariunuose, Oze apsipirko ir pigiau, ir kokybishkiau g.gif , tai sake spjove ant Gariunu galutinai. Lygtai minejo ta Peek&Cloppenbrg parde, bet man atrodo, kad ten zymiai brangiau g.gif Tai kaip ten yr, aurella? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(BusyBee @ 2015 04 12, 16:26)
Sako Parkas Outlet, nros as gal tik karta ten buvau ir nelikau suzaveta.
O kokios konrekciai pardes Oze tave zavi?  ax.gif  Mano vyras kaip tik penktadieni pasakojo, kaip jo kolegos, bande apsipirkt Gariunuose, Oze apsipirko ir pigiau, ir kokybishkiau  g.gif  , tai sake spjove ant Gariunu galutinai. Lygtai minejo ta Peek&Cloppenbrg parde, bet man atrodo, kad ten zymiai brangiau  g.gif  Tai kaip ten yr, aurella? smile.gif

Zara ten faina - didele, visos kitos tos tinklines ten yra, lietuvisku drabuziu parduotuve yra, siaip kelios negirdetos, bet visai fainos nebrangios ( nepamenu pavadinimu), o Peek&Cloppenberg tai labai faina, ten tik garsios firmos, bet pigiau, as dar prie jos nepripratau, ten reikia ziauriai daug laiko knistis, o as jo neturiu smile.gif
Atsakyti