QUOTE(Hoya @ 2015 04 07, 15:01)
Ane? I siuksliadeze????! Cia jau tikrai visai visai nevalgomas buvo,jei tu, visiskai neisranki maistui,metei viska i siuksliadeze tai kas ten su juo negerai buvo?
o mano napaleonas irgi nesigavo visiskai tobulas si karta. Bet as zinau,kur mano klaida - per skysta krema padariau,nes ,pamenu kad praeita karta daug labai kremo gavosi ,tai si karta nusprendziau is akies pamazinti,tai paskystinau :-) o siaiip,pastebejau,kad kuo ilgiau jis stovi,tuo skanesnis darosi,nes vakar MB sake,kad daug skanesnis buvo nei sekmadieni.
o mano napaleonas irgi nesigavo visiskai tobulas si karta. Bet as zinau,kur mano klaida - per skysta krema padariau,nes ,pamenu kad praeita karta daug labai kremo gavosi ,tai si karta nusprendziau is akies pamazinti,tai paskystinau :-) o siaiip,pastebejau,kad kuo ilgiau jis stovi,tuo skanesnis darosi,nes vakar MB sake,kad daug skanesnis buvo nei sekmadieni.
taigi gali proporcingai mažinti, skystintoja mat
Tiesa mano aguoninis irgi fiasko patyre. As kazkaip iskepiau tam tikra laika ir nepatikrinau ar iskepta. Supyliau kremu ir laikiau dvi dienas, valgymo diena jis man susmego, ir kai pjoviau buvo daili aguonu kose aguonos su kremu.