Įkraunama...
Įkraunama...

Lapkritukai, 2009

QUOTE(Forgete @ 2015 04 01, 14:09)

nerealiai... visalaik nesigaudavo lygiai, reiks isbandyt si buda biggrin.gif
Atsakyti
štai dar koks navarotas:
http://www.bohemia.l...jaustymui.html#
Atsakyti
man vyras pasake jis ir perpjove, as bruzindavau ir trupindavau su peiliu. Tik jis ne dantu krapstukus kaise, o tiesiog peiliu aplink apipjove ir i tas ipjovas ikiso siula. Persipjove tobulai smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Nunu... @ 2015 04 01, 14:17)

ohoho, bet toki dar ir pasidet reikia rast kur. as labai nemegstu retai naudojamu agregatu.
Atsakyti
Nu geras, nu kaaaip gerai, kad paklausiau, nu kiek info suzinojau thumbup.gif thumbup.gif Aciu jums, jus mano ziniuones 4u.gif aciuks.gif
Atsakyti
As irgi su siulu pjaudavau. Bee, jau torta darai is "zmoniu" smile.gif? Man jis irgi patiko, sakiau darysiu.
Atsakyti
QUOTE(aurella @ 2015 04 01, 14:39)
As irgi su siulu pjaudavau. Bee, jau torta darai is "zmoniu" smile.gif? Man jis irgi patiko, sakiau darysiu.

Taip taip, ta pati biggrin.gif
Atsakyti
O as siandien lasisos uzsisudziau sventem, kiek liks skania suomiska zuviene issivirsim. Daugiau nieko nedarysiu, tegul kiti daro smile.gif
Atsakyti
Kas per tortas pasakokit.
Atsakyti
Bee, tu rimtai butum pjovus per puse neisilgai lotuliukas.gif ? Bajeriste biggrin.gif

O as darysiu Katren napaleona smile.gif
atostogauju , vadinasi g.gif galvojau daug darbu pasidarysiu, namus issikuospsiu , bet kad ziuriu, nieko nepadariau. Forgete, ir tau taip, kai vaikams atostogos? Nes nu istisai virtuvej arba apie vaikus gyenimas sukasi. Vieninteli ka padariau,tai rubus mamu mugei atisirusiavau
Atsakyti
QUOTE(Hoya @ 2015 04 02, 10:47)
Bee, tu rimtai butum pjovus per puse neisilgai  lotuliukas.gif ? Bajeriste  biggrin.gif

O as darysiu Katren napaleona smile.gif
atostogauju , vadinasi  g.gif  galvojau daug darbu pasidarysiu, namus issikuospsiu , bet kad ziuriu, nieko nepadariau. Forgete, ir tau taip, kai vaikams atostogos? Nes nu istisai virtuvej arba apie vaikus gyenimas sukasi. Vieninteli ka padariau,tai rubus mamu mugei atisirusiavau

klausyk, gal gali duot nuoroda to aguoninio pyrago? Jau pati pamirsau kur as ji padejau.

As tai aplink suni sukuosi, dabar gi sysiojimo metas, i lauka tysiu ir tysiu, o lauke žlugtas, tada partysiu purvina namo ir sveiciu biggrin.gif nu zodziu veiklos daugiau nei prie vaiko. adomas darze, o d jau ir pats savarankiskas tai rupesciu maziau.
Papildyta:
ai radau dekui, reiks bandyt daryt.
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2015 03 30, 21:14)
O tu turi ta knyga - laimingi tevai? Man ji išganymas buvo dvieju vaiku santykiuose.

Forgetuk, a tikrai taip knyga vadinas??? as randu tik laimingi vaikai
Atsakyti
QUOTE(kažkada @ 2015 04 02, 17:01)
Forgetuk, a tikrai taip knyga vadinas??? as randu tik laimingi vaikai

nu jo laimingi vaikai iššūkis tėvams lotuliukas.gif ai dar yra gera- bendrauti su vaiku - kaip?
Atsakyti